hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

benim bir kızım var canım 5 yaşında 2. yi istiyoruz bir senedir tabi önce sağlık inşallah hayırlısını nasip eder rabbim

ben eczaneden erken gebelik testi istedim. öyle bir test yok beta degerin yuksekse bunu butun testler gosterır zaten. sadece reklam kar amacıyla boyle bırsey cıkardılar dedı. bos yere o kdr para vermeyın dedı. ne kadar dogru bılemem. paylasmak ıstedım. normal dogum testı aldım bende.

doğruluk payı var tabi..sabırsız kadınları sömürmek için yapmış olabilme ihtimalleri büyük :) bende tutuyorum zaten kendimi şimdilik..en güzeli beklemek galiba

sabretmek çok önemli bencede. çok sabırsızız galiba daha adet geçmeden başlıyoruz şu var bu var ben de diye. biraz daha sakin olmak lazım.

sabretmek çok önemli bencede. çok sabırsızız galiba daha adet geçmeden başlıyoruz şu var bu var ben de diye. biraz daha sakin olmak lazım.

kesinlikle öyle...bir de ben Allah biliyor ya gerçekten çok istekli değildim çocuk konusunda kendimi hazır hissetmiyorum sanırım..bilmiyorum nedenini.artık eşimin ısrarlarına dayanamayıp tamam artık dedim bu ay..ilk denemeden sonra bende sıcak bakmaya başladım sanırım :) ve şu an bekliyorum çaresiz

Canim ama daha adet tarihim bile gecmediki. Ne diyim doktora
iciyorum haplari basladim haftaya bitcek. Korktum ama hamile degilmisim gibi geliyo

çooook haklısın. bir hafta kala şu belirti bu belirti diyoruz ki bu mümkün değil. kendini dinledikçe insan birşeyer bulup çıkarıyor. ben çok kaptırdım geçen ay kasık ağrılarına. kesin dedim oldu. sonra çok üzüldüm.

kızlar bata 10 gun var beklemek zor geliyo test yapmak istiyorum sonra dur daha erken diorum napcam ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…