- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi blueangel1771
-
anladım cnm inşallah bekleyişlerin biter alırsın hayırlı haberi bu ay..almazsan da git bi doktora görün yine de..az kaldı da zaman geçmiyor işte...şu bi hafta geçsin bitsin bakalım..
her ay eger gebeysem şu oldu bu oldu belrti olarak diyordum
bu ay gebeysem ateş basması-karında şişkinlik-gögüste hassasiyet
cvbın için sağol cnm..bende yok mide bulantısı fln sadece göğüslerimde var değişiklik..ya zaten biz bayaa bi süre istemedik 5 sene oluyo evliliğimiz bu ilk denemeydi ama gercekten bunun psikolojisi de çok başka bişeymiş..eskiden derdim bırakcan zamana olcağı zaman olur diye arkadaşlarıma ama insan ilk kez de denese benim gibi başka bi boyuta geçiveriyor demekki :)) sen ne kadardır deniyosun cnm Allah gönlünüze göre versin inşallah en önemlisi sağlıkla..
benim bir kızım var canım 5 yaşında 2. yi istiyoruz bir senedir tabi önce sağlık inşallah hayırlısını nasip eder rabbim
her ay eger gebeysem şu oldu bu oldu belrti olarak diyordum
bu ay gebeysem ateş basması-karında şişkinlik-gögüste hassasiyet
dün sitede problem vardı sanırım..giremedim..belirtiler nasıl varmı değişiklikya şu erken gebelik testleri varya dünden beri alsammı diye düşünüyorum ama sonra da kendime diyorum ki bekleeee :)
ben eczaneden erken gebelik testi istedim. öyle bir test yok beta degerin yuksekse bunu butun testler gosterır zaten. sadece reklam kar amacıyla boyle bırsey cıkardılar dedı. bos yere o kdr para vermeyın dedı. ne kadar dogru bılemem. paylasmak ıstedım. normal dogum testı aldım bende.
sabretmek çok önemli bencede. çok sabırsızız galiba daha adet geçmeden başlıyoruz şu var bu var ben de diye. biraz daha sakin olmak lazım.
canım soruyu bana yöneltmemişsin ama ben önermiyorum antibiyotik kullanmanı. hele ki dr a ilaç yazdırırken gebelik şüphenden bahsetmediysen sakın kullanma.doğal yollarla geçirmeye çalış olmuyorsa dr a danış. benim 20 lik dişim çıkmaya çalışıyo uzun yıllardır yine 10 gündür çok ağrı çekiyorum.konuşamadığım gün oldu oturdum ağladım ama ağrı kesici bile kullanmadım. ben ilaç konusunda biraz tedbirliyim anlayacağın...
dün sitede problem vardı sanırım..giremedim..belirtiler nasıl varmı değişiklikya şu erken gebelik testleri varya dünden beri alsammı diye düşünüyorum ama sonra da kendime diyorum ki bekleeee :)
ya belli olmazki erken gebelık testı bıle daha anlayamaz en azından 25ini beklemek şart
sabretmek çok önemli bencede. çok sabırsızız galiba daha adet geçmeden başlıyoruz şu var bu var ben de diye. biraz daha sakin olmak lazım.
kızlar bata 10 gun var beklemek zor geliyo test yapmak istiyorum sonra dur daha erken diorum napcam ben yaaaaaa[/QU
bi dur bakalım :))) adet gününü bekle :) sana diyorum da benim de 6-7 gün var bende zor duruyorum valla
kızlar bata 10 gun var beklemek zor geliyo test yapmak istiyorum sonra dur daha erken diorum napcam ben yaaaaaa
kızlar bata 10 gun var beklemek zor geliyo test yapmak istiyorum sonra dur daha erken diorum napcam ben yaaaaaa[/QU
bi dur bakalım :))) adet gününü bekle :) sana diyorum da benim de 6-7 gün var bende zor duruyorum valla
Valla benimde 8 gun var kizlar bu saatte yapsam olur mu dayanamiyorum
ya latif
Sanki hmile degilmisim gibi gelito canim yaartik hissetmiyorum. Bu arada sana bisey sorcam dis etlerimde iltihap varmis dktor antibiyotik yazdi kullancam sence bebi varsa bisey olurmu korktum ama mecbur kullancam..cvp bkliyorum
Valla benimde 8 gun var kizlar bu saatte yapsam olur mu dayanamiyorum
ya latif
Benim 5 gun kaldi sabretmek cok zormus
kızlarrr sıkalım dişimizi testleri yapmak için adet günümüzü bekleyelim dimiiii :44::44:
ben beklıyorum son 6 gün.. 27sinde bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?