hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

kızlar sat tarihim 26 şubat 7 ve 9 şubatta korunmasız ilişkiye girdik ilk defa..13 martta kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı nedeniyle acile gittim taştan fln şüphelendiler bi de film çekçeklerdi ne olur ne olmaz diye hcg ye baktılar negatifti 0,100..yaklaşık iki gündür göğüslerimde hafif şişlik hassasiyet var acıma gibi...normalde 26 mart tarihine gelicek aşağı yukarı beklenen adetim..şimdi bu son süpheli ilişkiden 4 gün sonra yapılan kan testi doğru sonuç verir mi onu sorcam size..çünkü bundan 4-5 gün sonra başladı göğüslerimdeki durum ve benim normalde adet günüme 1-2 gün varken bile cok nadir olur bu durum..bilemedim ihtimal varmıdır bir de kasıklarımda ağrı var

Yok cnm ovulasyon testi yapmadim ben bi umut iste cikarsa cikar ya ckmazsada beklerim napim Allah ne zamn isterse ozaman olur.
Bende yapmadim canim ovu testi, ama insallah bu ay hamile kalmisimdir insalllaaaah sende

Hayirlisi olsun arkadsim biz son deneneyi pazar sabah yaptik ve bu ay bi daha korunmasiz iliski olmicak. Bakalim 28i fln gibi adetim stresteyim testi ne xaman yapsam acaba diye

ya latif

Hayirlisi olsun arkadsim biz son deneneyi pazar sabah yaptik ve bu ay bi daha korunmasiz iliski olmicak. Bakalim 28i fln gibi adetim stresteyim testi ne xaman yapsam acaba diye

ya latif[/QUOTE]

Bizde dun yaptik sonuncuyu. 31 mart benimkide zor beklemek valla allah yardimcimiz olsun. Bide bundan sonra korunmaya devam etcekmiyiz ??

Mrb canim kan tahlili verdinmi, benim gebelikntesti negatif ovulasyon pozitif hala umutla bekliyorum daha 6 gun var

bence doğru sonuç vermez ilişki günü yumurta döllense bile rahme inmesi en az bir haftaı buluyormuş yerleşip hormonun salgılanması lazımki kanda çıksın inşallah hamilesindir bendede 2 gündür miyde bulantısı var satlarımız aynı hiç miyde bulantısı yaşamam eşimde bebek geliyor deyip duruyor umutlanmak istemiyorum ama yaaa sonucu hayal kırıklığı olur diye korkuyorumm

Canimson iliskinden en az 10 12 gun sonra kanda cikar hormon. Cunku iliskiden sonra dollenmenin tamamlanmasi, ki yumurtanun catlamis oldugunu varsayarsak, en az 24 saat, yumurtanin tubede dollenip rahme inmesi ve tutunmasi ortalama 6 gun rahme tutunup yerlesip beta hcg salgilamasi ve bunun gorunur hale gelmesi rahme yerlesmeden sonra basliyor yani o cikan dogru sonuc degildi.
Sen eger kanda baktiricaksan 24 mart gibi baktir yada adetin gecikince yada adetine bir gun kala idrarda baktir

ya latif

Bizde dun yaptik sonuncuyu. 31 mart benimkide zor beklemek valla allah yardimcimiz olsun. Bide bundan sonra korunmaya devam etcekmiyiz ??[/QUOTE]

Dojtorum bana son tarihten sonra korunun dedi, yani sperm icerde uzun yasayabilir, yumurta dollenmeyi kacirip eskiyebilir fln fln. Her ay yumutanin en saglikli oldugu zamanlarda iliski benim hastalarima tavsiyem demisti benim doktor
Ayyy cok zor beklemek gnlaksl, insallah olmustur hamileyizdir
Bende bugun bacak cekmesi var hani regl oncesi olyr ya romatizma agrisi gibi bacagin kasiga dogru ceker oyle.
Yuzumde(ergenlikte bile sivilcem olmadi hic) 2 3 kucuk sivilce cikti, o kdr.
Sende var mi belirti gibi bisiler?

ya latif

Yok cnm vazgectm regl tarihimi beklicem gecikirsem idrar testi ypcam. Strese girmek istemiyorm bekleyelim. Snuclari birbirimzle paylasalim :)

En iyisi canim bekleyelim, az once ovulasyon testi yaptim test silik 2 cizgi cikti daha oncekiler daha koyuydu simdi silik, acaba gecmi yumurtladim ben, beelirtilerim hamilelik gibi ama testlerde cikmiyor, cokmu acele ediyoruz acaba bugun 6 gun kaldi bilmiyorum ki

Dojtorum bana son tarihten sonra korunun dedi, yani sperm icerde uzun yasayabilir, yumurta dollenmeyi kacirip eskiyebilir fln fln. Her ay yumutanin en saglikli oldugu zamanlarda iliski benim hastalarima tavsiyem demisti benim doktor
Ayyy cok zor beklemek gnlaksl, insallah olmustur hamileyizdir
Bende bugun bacak cekmesi var hani regl oncesi olyr ya romatizma agrisi gibi bacagin kasiga dogru ceker oyle.
Yuzumde(ergenlikte bile sivilcem olmadi hic) 2 3 kucuk sivilce cikti, o kdr.
Sende var mi belirti gibi bisiler?

ya latif[/QUOTE]

Him anladim canım benim mantikli gibi :)
Ayy ins arkadaşım ya bende heyecanla bekliyorum valla. Bende fena kasık ağrısı var baska bisey gozlemleyemedim henuz cok tedirginim sormaaa hamile moduna girdim sanki :)

cvbın için sağol cnm..bende yok mide bulantısı fln sadece göğüslerimde var değişiklik..ya zaten biz bayaa bi süre istemedik 5 sene oluyo evliliğimiz bu ilk denemeydi ama gercekten bunun psikolojisi de çok başka bişeymiş..eskiden derdim bırakcan zamana olcağı zaman olur diye arkadaşlarıma ama insan ilk kez de denese benim gibi başka bi boyuta geçiveriyor demekki :)) sen ne kadardır deniyosun cnm Allah gönlünüze göre versin inşallah en önemlisi sağlıkla..

Sanki hmile degilmisim gibi gelito canim ya artik hissetmiyorum. Bu arada sana bisey sorcam dis etlerimde iltihap varmis dktor antibiyotik yazdi kullancam sence bebi varsa bisey olurmu korktum ama mecbur kullancam..cvp bkliyorum

Sanki hmile degilmisim gibi gelito canim ya artik hissetmiyorum. Bu arada sana bisey sorcam dis etlerimde iltihap varmis dktor antibiyotik yazdi kullancam sence bebi varsa bisey olurmu korktum ama mecbur kullancam..cvp bkliyorum

canım soruyu bana yöneltmemişsin ama ben önermiyorum antibiyotik kullanmanı. hele ki dr a ilaç yazdırırken gebelik şüphenden bahsetmediysen sakın kullanma.doğal yollarla geçirmeye çalış olmuyorsa dr a danış. benim 20 lik dişim çıkmaya çalışıyo uzun yıllardır yine 10 gündür çok ağrı çekiyorum.konuşamadığım gün oldu oturdum ağladım ama ağrı kesici bile kullanmadım. ben ilaç konusunda biraz tedbirliyim anlayacağın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…