• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

Bende bugün sabah test yaptırdım 1.45 çıktı öğlenden sonra adet oldum ama çok yıkıldım çok umutlanmiştim ilk defa gecikti çünki

fakat ben ad olmadım işte.. şöyle izah edeyim 11 nisan 15mayıs ve 17 haziran olması gerek. bizde şiml 12 haziranda ilişki yaşadık ancak benim 14 haziranda iki gün 1günlük pdi dolurmayan kahverengi akıntım ardı sıra bugün de dahi pembe leklenmlerim odu.. bugün beta 1.20 çıktı işte bu nedenle ben anlamadım. hiç adet öncesi lkelenmem olmaz v dayanımaz bel ağrısıda yaşamam. 14ünden beri yaşıyorum hayırlısı bakalım...

selam arkadaslar

ben adetıme 4gun kala eczaneden test aldım cıktı adetım bııtıkten 1gun sonra kan testı yaptrıdım pozıtıf cıktı..
yorgunluk-duygusallık ve uyku halı ve goguslerde dolgunluk yogun bır sekılde oluyor..:32:

selam arkadaslar

ben adetıme 4gun kala eczaneden test aldım cıktı adetım bııtıkten 1gun sonra kan testı yaptrıdım pozıtıf cıktı..
yorgunluk-duygusallık ve uyku halı ve goguslerde dolgunluk yogun bır sekılde oluyor..:32:

TEBRİK EDERİM :) DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAHHH !!!!

yarın adet olmam gerekiyor..bugünden yapsam belki benim de belli olur ne dersin ?? hangi marka test aldın :)

benim adetime 4 gün var ve bebek için bu ay çalıştık göğüslerimde şişme ve ağrı var ara sırada bel ve kasık ağrısı sizce bu belirtisi olabilir mi?4 gün önceden test sonuç veriri mi?

benim adetime 4 gün var ve bebek için bu ay çalıştık göğüslerimde şişme ve ağrı var ara sırada bel ve kasık ağrısı sizce bu belirtisi olabilir mi?4 gün önceden test sonuç veriri mi?

öncelikle hayırlısı olsun..göğüs ağrıların ne zaman başladı benim daha 9-10 gün var adetime şimdiden göğsüm ağrıyor anlayamadım.bir de 4 gün öncesinden kan testi yaptırırsan çıkar ama idrar için 2-3 gün en az gecikmesini bekle derim..

öncelikle hayırlısı olsun..göğüs ağrıların ne zaman başladı benim daha 9-10 gün var adetime şimdiden göğsüm ağrıyor anlayamadım.bir de 4 gün öncesinden kan testi yaptırırsan çıkar ama idrar için 2-3 gün en az gecikmesini bekle derim..

tebrik ederim :) hayırlı olsun :) ne güzel heyecanlar bunlar :)

şu an korunuyoruz. 3-4 ay daha korunacağız. bunları inşallah 4-5 ay sonra ben de yaşarım.

inşallah canım..istedğin zaman allahım sana da nasip etsin bunları yaşamayı..şimdiden hayrlısı bakalım allah utandırmasın.yalnz bikonuda uyarayım seni 4-5 ay daha beklersen karnı burnunda hallern yazın sıcaklarına denk gelicek..kararınızı bir daha düşünün derim.

canımcım adet belirtileri=hamilelik belirtileri...resmen ayırt etmen mümkün değil.göğüslerin oldğundan daha şiş ve daha çok ağrıo ama tek fark bu..bn denemeden 1 hafta sonra kan testi yaptrdım fos çıktı..adetim 5 gün gecikti test aldım çift çizgiyi gördüm..4 gün bekle bakalım..inşallah hamilesindir hadi hayrlısı..:71:

o kadar heyecanlanmıştım bu ay acaba dedim ama ümitlerim suya düştü. kırmızıları gördük. :14: :5: bence hamilelik belirtileri diye bişey yok sadece adet gecikmesi varsa bebek var. belirtiler bir dahaki ay oluyor. olan bize oluyor psikolojimiz bozuluyor. :27: :27: :27: :27: :27:......................:43: :43: :43: :43: :43:

Son düzenleme:
Benim ilk gebeliğimde yumurtlama akıntım içinde kılcal kan zerreleriyle birlikte geldi ki yumurtlamada hafif kanamalar normalmiş. Hem de kasık ağrılarım çok şiddetliydi.
Akıntı iki parmak arasında uzayan, sümüğümsü kıvamlı ve görüntülü bir akıntıydı. Ama bebeğim tutunamadı.
İkinci gebeliğimde yumurtlama akıntısını fark edemedim ama gebelikte süt beyaz renkli, krem kıvamlı akıntılarım oluyor.

merhaba kızlar:)aranızda yeniyim ben de:)kararsız ve heyecanlı:)sat 23 şubattı 18martta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım.adetimden bir hafta önce kahverengi lekelenmem oldu, kan testi yaptırdım 1.20 çıktı.şimdi test yapmaya korkuyorum bi kaç gün daha mı beklesem acaba?
bblau sana sormak istediğimse şu: o lekelenmeler sırasında kılcal zerre gördüm kırmızı ama kanla gelmedi.acaba bende de tutunamama gibi bir durum olabilir mi?gerçi ona yumurtlama döneminde rastlanabileceğini yazmışsın ama aklımı karıştırdı yine de:(haa bi de ağrılar dışında hiç belirti yok özellikle göğüslerimde adet döneminde hassasiyet olurdu bende hala yok:( kızlar lütfen bi akıl verin ben ne yapayım şimdi:(:(:(:(

adet günümden 1 hafta sonra ilişkiye girdim ve şuan adetime 10 gün var hemen hemn ama sabaharı kalktıma çok hafif miğde bulantılrm oluyo öylene kadar kendimi çok uykusuz hissediyorum ve bitün gün heryerimin ağrıdıpını hissdiyorum ve yoğun bi şekilde akındim oluyo sizce hamilemiyimdir yoksa piskolojikmidir çok istedim için böyle hissediyo olabilirmiyim.?

adet günümden 1 hafta sonra ilişkiye girdim ve şuan adetime 10 gün var hemen hemn ama sabaharı kalktıma çok hafif miğde bulantılrm oluyo öylene kadar kendimi çok uykusuz hissediyorum ve bitün gün heryerimin ağrıdıpını hissdiyorum ve yoğun bi şekilde akındim oluyo sizce hamilemiyimdir yoksa piskolojikmidir çok istedim için böyle hissediyo olabilirmiyim.?

beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Slm kizlar.. ben esimle 10gun once birlkte oldum 3-4gundur sabahlari yataktan zor kalkiyorum hep uyumak istiyorm. Gun icindehastalancakmism gibi kasik ve karin agrim oluyo. Vucudum ve basimda agriyo ve devamli cikolata yada tatli seyler yemek istiyorm. Ara ara gozumun onu karariyo basmda donuyo daha hastalanmama 10 gun var sizce hamile olablirmiym kan testi icin erkenmi ?

Slm kizlar.. ben esimle 10gun once birlkte oldum 3-4gundur sabahlari yataktan zor kalkiyorum hep uyumak istiyorm. Gun icindehastalancakmism gibi kasik ve karin agrim oluyo. Vucudum ve basimda agriyo ve devamli cikolata yada tatli seyler yemek istiyorm. Ara ara gozumun onu karariyo basmda donuyo daha hastalanmama 10 gun var sizce hamile olablirmiym kan testi icin erkenmi ?

Mrb canim bat imiz aynijivacaba benim25 mart bende de sadece sag kasigimda bir fazlalik var gibi batma var, sende var mi, gun boyunca uykum geliyor, bu arada bu ay hangi gunler iliskiye girdin, bat ijiz ayni olunca merak ettim.

Mrb canim bat imiz aynijivacaba benim25 mart bende de sadece sag kasigimda bir fazlalik var gibi batma var, sende var mi, gun boyunca uykum geliyor, bu arada bu ay hangi gunler iliskiye girdin, bat ijiz ayni olunca merak ettim.

Ayin 5inde bsladm cnm aralklarla devam ettim. Bu ayin 25inde hastalanmam gerekiyo 9 gun var butun belirtiler var cok merak ediyorum. test yapsam erken diye dusunuyorm ama yapmak istiyorm blmiyorm cok kararsizm

Ayin 5inde bsladm cnm aralklarla devam ettim. Bu ayin 25inde hastalanmam gerekiyo 9 gun var butun belirtiler var cok merak ediyorum. test yapsam erken diye dusunuyorm ama yapmak istiyorm blmiyorm cok kararsizm

Kac gundur forumda gebelik belirtileri kantahlilleri bolumu okuyorum belirtilerim var ama kan tahlilleri 3 gun oncesine kadar bile yaniltabiliyor birisi 6 gun once kan vermis negatifmis adet gununde degeri 117 olmus, bende umudumu adet gunune kadar saklayacagim, bende bu ay sadece 2 kere iliskiye girebildim ayin 7 si ile 10 unda baskada nasip olmadi esim hasta yatiyor cunku. Insallah ikimizde hamileyizdir, benim yururken sag kasigimda batma oluyor karnim sis bir de uykum geliyor.

Back