- Konu Sahibi blueangel1771
-
Bende bugün sabah test yaptırdım 1.45 çıktı öğlenden sonra adet oldum ama çok yıkıldım çok umutlanmiştim ilk defa gecikti çünki
selam arkadaslar
ben adetıme 4gun kala eczaneden test aldım cıktı adetım bııtıkten 1gun sonra kan testı yaptrıdım pozıtıf cıktı..
yorgunluk-duygusallık ve uyku halı ve goguslerde dolgunluk yogun bır sekılde oluyor..
benim adetime 4 gün var ve bebek için bu ay çalıştık göğüslerimde şişme ve ağrı var ara sırada bel ve kasık ağrısı sizce bu belirtisi olabilir mi?4 gün önceden test sonuç veriri mi?
benim adetime 4 gün var ve bebek için bu ay çalıştık göğüslerimde şişme ve ağrı var ara sırada bel ve kasık ağrısı sizce bu belirtisi olabilir mi?4 gün önceden test sonuç veriri mi?
tebrik ederim :) hayırlı olsun :) ne güzel heyecanlar bunlar :)
şu an korunuyoruz. 3-4 ay daha korunacağız. bunları inşallah 4-5 ay sonra ben de yaşarım.
Benim ilk gebeliğimde yumurtlama akıntım içinde kılcal kan zerreleriyle birlikte geldi ki yumurtlamada hafif kanamalar normalmiş. Hem de kasık ağrılarım çok şiddetliydi.
Akıntı iki parmak arasında uzayan, sümüğümsü kıvamlı ve görüntülü bir akıntıydı. Ama bebeğim tutunamadı.
İkinci gebeliğimde yumurtlama akıntısını fark edemedim ama gebelikte süt beyaz renkli, krem kıvamlı akıntılarım oluyor.
adet günümden 1 hafta sonra ilişkiye girdim ve şuan adetime 10 gün var hemen hemn ama sabaharı kalktıma çok hafif miğde bulantılrm oluyo öylene kadar kendimi çok uykusuz hissediyorum ve bitün gün heryerimin ağrıdıpını hissdiyorum ve yoğun bi şekilde akındim oluyo sizce hamilemiyimdir yoksa piskolojikmidir çok istedim için böyle hissediyo olabilirmiyim.?
Slm kizlar.. ben esimle 10gun once birlkte oldum 3-4gundur sabahlari yataktan zor kalkiyorum hep uyumak istiyorm. Gun icindehastalancakmism gibi kasik ve karin agrim oluyo. Vucudum ve basimda agriyo ve devamli cikolata yada tatli seyler yemek istiyorm. Ara ara gozumun onu karariyo basmda donuyo daha hastalanmama 10 gun var sizce hamile olablirmiym kan testi icin erkenmi ?
Mrb canim bat imiz aynijivacaba benim25 mart bende de sadece sag kasigimda bir fazlalik var gibi batma var, sende var mi, gun boyunca uykum geliyor, bu arada bu ay hangi gunler iliskiye girdin, bat ijiz ayni olunca merak ettim.
Ayin 5inde bsladm cnm aralklarla devam ettim. Bu ayin 25inde hastalanmam gerekiyo 9 gun var butun belirtiler var cok merak ediyorum. test yapsam erken diye dusunuyorm ama yapmak istiyorm blmiyorm cok kararsizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?