• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

Eczanelerdeki kitlerle, adet geçmeden çıkmaz. Adeti de bir hafta filan geçtiğinde doğru sonuç alabilirsin. Kaç günde bir adet görüyorsun bilmiyorum ama eğer 10 Haziranda adet göreceksen, şu an teorik olarak gebe olamazsın gibime geliyor. Yumurtlama günlerinde olmalısın...Bugünleri iyi değerlendir derim...
Bulantılar beklenen regl tarihine birkaç gün kala başlayabilir. Bulantıya sebep olan şey, yerleşmeyle birlikte hızla yükselmeye başlayan bhcg.
Benim ilk gebeliğimde bulantılarım adet tarihi civarlarında başlamıştı...
İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.

teşekkür ederim canım.. tam 10 haziranda olmaz biraz ileri atabilior tam kestiremiorum..peki kasılmalar neden olablir şuanki

teşekkür ederim canım.. tam 10 haziranda olmaz biraz ileri atabilior tam kestiremiorum..peki kasılmalar neden olablir şuanki

Yumurtlama sebebiyle olabilir canım.Bak kabaca şöyle düşünebilirsin, yumurtlamadan 14 gün sonra regl görüyorsun hamile değilsen.Bu 15-16 gün olabiliyor zaman zaman.
Eğer 10 Haziran ise şu an daha 17 gün var ve yumurtlaman bile gerçekleşmemiş muhtemelen dolayısıyla hamilelikten söz edilemez.
Eğer 10 Hazirandan da ileri bir tarihse zaten mümkün değil.
Eğer 5 Haziransa o zaman da hamile bile olsan ancak döllenmenin üstünden 2-3 gün geçmiştir. Hamileysen bile bunu Allah’tan başka kimse bilemez. Doktor muayenesiyle, herhangi bir testle (kan testi dahil) anlaşılamaz.
Tek çare beklemek.
Sen yine de gün aşırı ilişkide bulun ki, bu verimli günlerini kaçırma derim ben.
Belirtilerin psikolojik muhtemelen. Bu kadar kendini dinleme canım, sonra çok yıpranırsın oluşuna bırak biraz.
Tabi tüm bu söylediklerim adet döngün DÜZENLİ ise geçerli.

Son düzenleme:
Yumurtlama sebebiyle olabilir canım.Bak kabaca şöyle düşünebilirsin, yumurtlamadan 14 gün sonra regl görüyorsun hamile değilsen.Bu 15-16 gün olabiliyor zaman zaman.
Eğer 10 Haziran ise şu an daha 17 gün var ve yumurtlaman bile gerçekleşmemiş muhtemelen dolayısıyla hamilelikten söz edilemez.
Eğer 10 Hazirandan da ileri bir tarihse zaten mümkün değil.
Eğer 5 Haziransa o zaman da hamile bile olsan ancak döllenmenin üstünden 2-3 gün geçmiştir. Hamileysen bile bunu Allah’tan başka kimse bilemez. Doktor muayenesiyle, herhangi bir testle (kan testi dahil) anlaşılamaz.
Tek çare beklemek.
Sen yine de gün aşırı ilişkide bulun ki, bu verimli günlerini kaçırma derim ben.
Belirtilerin psikolojik muhtemelen. Bu kadar kendini dinleme canım, sonra çok yıpranırsın oluşuna bırak biraz.
Tabi tüm bu söylediklerim adet döngün DÜZENLİ ise geçerli.

oldukça detaylı açıklamışsın.sanırım hamile filan değilim ozaman :25: oluruna bırakalım allahın takdiri inşallah..buarada adetim düzenli. açıklamaların için teşekkür ederim.

oldukça detaylı açıklamışsın.sanırım hamile filan değilim ozaman :25: oluruna bırakalım allahın takdiri inşallah..buarada adetim düzenli. açıklamaların için teşekkür ederim.

Canını sıkma canım, şu an ahmiel değilsen bile belki bu ay kalacaksın, kimbilir. Verimli günlerinde olduğun kesin, değerlendir canım.

benim iliskiden 6 gun sonra ilk belirtim ortaya cikti sag ayagima agrilar girdi. tabi ama ben bunu hamileligime baglamamistim.

gerçektenmi yaa...ayy çok umutlandım canım ya .dün bacaklarım ağrısından öldüm resmen o derece.şuan diken üstündeyim arkadaşlar.dün akşam kan verdim beta hcg için...yarım saat sonra sonucmu öğrenicem.çok heyecanlıyım yaa

Hamile değilim maalesef....beta hcg yaptrdım..pek bişi anlamadım kağıtta.0-100 dio sonuç..gebe değil yazıo.böle bişi mi olur ya anlamadım

Hamile değilim maalesef....beta hcg yaptrdım..pek bişi anlamadım kağıtta.0-100 dio sonuç..gebe değil yazıo.böle bişi mi olur ya anlamadım

şüpheli ilişkiden sonra 10 gün civarı bebeğin yerleşme süreci, o yüzden kan testi için de pek erken davranmışsın sanki, yerleşecekte hcg salgılayacak daha... adetini bekle zor biliyorum ama hepimiz aynı durumdayız, ben de idrarda bakıyorum habire negatiff, predictor aldım adet günümde sabah yapıcam %99 diyo doğruluk payına...

13 mayısta adet oldum. 14 gün sonrası 26sı oluyo ama ogün ilişki olmadı. 27sinde oldu. sizce 1 gün geçmesi olmaması anlamına mı gelir?

merhaba arkadaşlar.Sizlere bi sorum olacak.bu ayın 4 ünde adet oldum ve ayın 1 inde adet olacam.adetime 3-4 gün kala kahverengi akıntı geldi.karında şişlik(hep var sanki karnımda bişeyler var) vücüdum ağrıyor ve bel ağrım var.bir umut işte acaba?

merhaba arkadaşlar.Sizlere bi sorum olacak.bu ayın 4 ünde adet oldum ve ayın 1 inde adet olacam.adetime 3-4 gün kala kahverengi akıntı geldi.karında şişlik(hep var sanki karnımda bişeyler var) vücüdum ağrıyor ve bel ağrım var.bir umut işte acaba?

bende ayın 7 sinde adet oldum ve haziran 3 adet günüm gecen hafta kasıklarımda sancı yanma vardı bütün vucudum dökülüyordu benimde yumurtlamadan 1 hafta sonra iç çamaşırıma açık kahverengi akıntı gelmişti birdahada gelmedi.bende bi umut bekliyorum işte ama bu sabah uyandım hiçbir belirtim yok sadece halsizlik ve gögüslerimde fazlaca bi dolgunluk var kasıklarımdaki sancı yanma kayboldu çok istiyorum hamile kalmayı inş hamileyizdir canım umut etmek bile yoruyor artık beni.

bende ayın 7 sinde adet oldum ve haziran 3 adet günüm gecen hafta kasıklarımda sancı yanma vardı bütün vucudum dökülüyordu benimde yumurtlamadan 1 hafta sonra iç çamaşırıma açık kahverengi akıntı gelmişti birdahada gelmedi.bende bi umut bekliyorum işte ama bu sabah uyandım hiçbir belirtim yok sadece halsizlik ve gögüslerimde fazlaca bi dolgunluk var kasıklarımdaki sancı yanma kayboldu çok istiyorum hamile kalmayı inş hamileyizdir canım umut etmek bile yoruyor artık beni.

İdrar testi yapsana cıkar belki. Benim 4 gun varken belli oldu silik cizgi cıktı. Sonra kan testiyle onayladık hamileligi. Eger hamile olabilecegini dusunuyorsan test yap derim. Cıkabiliyor.

13 mayısta adet oldum. 14 gün sonrası 26sı oluyo ama ogün ilişki olmadı. 27sinde oldu. sizce 1 gün geçmesi olmaması anlamına mı gelir?

Ben gecen ay adet olmadan once tam yumurtlama gunumde esimle iliskiye girdim korunmadan ama hamile kalmadım. 22 nisan si yumurtlamanın son gunuydu 30 Nisanda adet oldum. Yani hamile degilsindir buyuk ihtimalle.

İdrar testi yapsana cıkar belki. Benim 4 gun varken belli oldu silik cizgi cıktı. Sonra kan testiyle onayladık hamileligi. Eger hamile olabilecegini dusunuyorsan test yap derim. Cıkabiliyor.

evde hep hazır testim vardır :1: ama inan elim gitmiyor korkar oldum günümü bekleyim geçerse yaparım şimdi psikolojik 2 3 gün gecer mutlaka ama çok enteresan benim şimdiye kadar sadece 1 gün gecikmem olmuştur hep gebeliği düşündüğüm zamanlarda bilmem yani öyle 5 6 gün geciktiğimi.

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, karnımda kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. hep uykum geliyor sürekli.sabahlarıda mide bulantısı var.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı ....cevap bekliyorum arkadaşlar...

arkadaşlar merhaba 15 güne kadar bu formu takip ediyorum bir türlü üye olmak için fırsat bulamadım hele şükür katıldım aranıza ..bi ssorum olucaktı ben 8.05. ta adet olmam gerekiyodu adet günümde test yaptım pozitif çıktı biraz silikti ama yinede çizgi vardı ve dünde yaptım yine çift çizgi vardı ve daha belirgin..ve şuan hala adet olmadım ....sizce bu durum nedir:2:

Back