hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

Eğer hamişsem ki inşallah burdan müjdeyi vericem allah tüm isteyenlere versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhba arkadsm senin ne gbi belirtilern oluyor? ben de süpheleniyorum ama umtlanmkta istemiyorumm..

merhba arkadsm senin ne gbi belirtilern oluyor? ben de süpheleniyorum ama umtlanmkta istemiyorumm..
canım bu ay ovulasyon testı yaptım günlerı degerlendırıyorum. Arada yumurtalıgım agrıyor halsızlk ve uykum var ve bazen Üşüyorum veya ates basıyor atesım var gıbı oluyor yanı okadar sıcak oluyor tenım. Belkıde yumurtlama günlerım dıye öyledır ama bu ay sıkı calısıyorum ovulasyona dıkkat ederek dua et arkadasım hayırlısı hepımz ıcın..
Eğer hamişsem ki inşallah burdan müjdeyi vericem allah tüm isteyenlere versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım inş Rabbim cümlemıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

nsallah canım ya ben de bazen üsüyorum bazen ates basıyor adetime 1hafta kala hcg değeri negatf 0.1 cıkmıstı smdi 1 gün var adetime cok heycnlym o değere rağmn umudum var insallah hepimiz o duyguyu yasarzz.. senin göğüslende flan şişlik oluyor mu benm bu ay ilk defa byle birsey olmadı?

Amin canım hayırlısıyla.. Göğsümde bırsey yok bende batımı beklıyorum 15 hazıran :) sende ara vermeden caısmalara devam et ayaklarını dik bekle ve duaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…