- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 53
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Bugün olmasxam yarın sabah yapıcsm hemenCanım benim adetime beş gün varken belirtilerim başlamıştı idrar testinde de cıkmıştı. Bu biraz döllenmeyle de alakalı galiba. İstersen bir kaç gün daha bekle eğer adet olmazsan evde bir test yap.
Erken gebelik testi yap daha güzel sonuç alırsın banada haber verrBugün olmasxam yarın sabah yapıcsm hemen
Merhaba. Ben de aynı şekilde bekliyorum bugün adet günüm ama adet görmedim. Hafif hafif kasık ağrısı çekiyorumMerhabalar hamilelik belirtisi yumurtlama gününden sonraki 14içinde mi başlar yoksa adete yakınmı geçen hafta sol kasık ağrım vardı bugün adet günüm 2gündür akşamları karın ve kasık ağrım var ayreten gaz ve sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim şiş ama çok ağrısı yok dokunca biraz ağrıyor bugün adet günüm hala olmadım test alıp yapmakta korkuyorum negatif çıkarsa diyr
İnşallah hemen yazarım burayaErken gebelik testi yap daha güzel sonuç alırsın banada haber verr
İnşallah görmeyiz adetiMerhaba. Ben de aynı şekilde bekliyorum bugün adet günüm ama adet görmedim. Hafif hafif kasık ağrısı çekiyorum
İnşallahİnşallah görmeyiz adeti
Hadi inşallah yarın sabah yapıcamMerhabalar taze gebe konuşuyorcanım hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet döngüsünde 3 4 gün önce karına kramplar girmeye başlar, göğüsler hassaslaşır. Aynı belirtileri 3 4 gün öncesinde yaşamıştım. Regl olacağıma şüphem yoktu ama hamileymişim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, hemen test yapmalısın
3 kez hamile kaldim ucundede ertrsi gun veya ikinci gun karin agrisi bel agrisi yasadm tabi en onemliside hissiyat oldu gibi icime dogdu hep. Gunden gune zaten emin olmaya baslardim en gec bir hafta kala baya belrtim oluyordu iki gun dort gun kala belrtiler devam ise zten tmm diodum.Merhabalar hamilelik belirtisi yumurtlama gününden sonraki 14içinde mi başlar yoksa adete yakınmı geçen hafta sol kasık ağrım vardı bugün adet günüm 2gündür akşamları karın ve kasık ağrım var ayreten gaz ve sürekli idrara çıkıyorum göğüslerim şiş ama çok ağrısı yok dokunca biraz ağrıyor bugün adet günüm hala olmadım test alıp yapmakta korkuyorum negatif çıkarsa diyr
Merhabalar taze gebe konuşuyorcanım hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet döngüsünde 3 4 gün önce karına kramplar girmeye başlar, göğüsler hassaslaşır. Aynı belirtileri 3 4 gün öncesinde yaşamıştım. Regl olacağıma şüphem yoktu ama hamileymişim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, hemen test yapmalısın
Hem erken hem kaset aldım ikiside anında çıktı beklemedim bile ay çok heyecanlandımHem erken gebelik testi hem de normal test yap bence. Aynı anda yapmama rağmen normal olan hemen kalın çift çizgi olurken erken gebelik testi birkaç dakika içerisinde silik bir çizgi olmuştu. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Erken gebelik testi yap daha güzel sonuç alırsın banada haber verr
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahAmin inşallah
Amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?