Hamilelik belirtisi mi ?

papatyafaliii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
85
11
13
36
Merhaba arkadaslar
Yaklasik 3 senelik evliyim. Ve esimle cocuk uzerine pek bi hazirligimiz yada istegimiz yok. Fakat sanirim benim cocuk isteme olanagimdan ya psikolojiden yada gercekten olsa gerek hamile gobi hissediyorum kendimi. Esimle iliskiye girdikten yaklasik 2 hafta sonra adet oldum gunumden 2 gun once oldum . 5 gun surdu adetim. Her zamanki gibi. Fakat sol kasigimda agri var. Ve dun belime bicak saplantisi gibi vurdu. Migde bulantim yada herhangi bi baska belirtim yok. Adetimede 5 gun kaldi. Ama meraktan catlicam. Cok heycanlaniyorum. Sari sari akintilarim var sizcr hamilemiyim

Canım çok belirtin yokmuş ama sen yine de biraz sabret yok sabredemem dersen erken gebelik testi yap derim :)

Ama iliski sonrasi adet oldugum icin umutlanmiyorum pek ama icim ivimi yiyo. Acaba yerlesme kanamasimiydi o diye. Fakat normal adet gibi olmustum
Ama bu belime ve tam kasikla bacak birlesimimdeki yere sanci vurmasi kafami karostiriyo

Son düzenleme:
Ben iki senelik Evliyim ikinciyi bekliyorum Şubat'ta Allah'ın izniyle kızım olacak bir de oğlum var 10 aylık :) muhteşem bir duygu eğer istiyorsanız olur inşallah
O kadar cok istiyorum ki esimde cocuklari cok sever ama bu konuyu hic konusmadik. Bende cekiniyorum biraz. Allah saglikli kucagina almayu nasip etsin canim benim. Cok sevibdim senin adina

Canım kasıklarda ki bıçak batması hamilelik belirtisi ama sadece bu belirtiyle yola çıkman doğru olmaz.. Ayrıca ilişkiden sonra adet olmuşsun bu da ihtimali düşürüyor, sen yine de kendini takip et ve ilaç kullanma ağır kaldırma.. Rabbim hakkında hayırlısını versin

canım inşallah hamilesindir. benimde son yedi günüm aynı şekilde bütün belirtilerim kayboldu bekleyelim bakalım bir umut..
Sanirim ben cok fazla kendime kuruntu yaptim canim ya. Hic goguslerimde belirti yok diye dusundum sonraki gun goguslerim acidi filan. Biraz dusunmekten sanirim benimkisi. Insallah hakimizdaki hayirli olan olur. Dua edicem senin icinde

Sanirim ben cok fazla kendime kuruntu yaptim canim ya. Hic goguslerimde belirti yok diye dusundum sonraki gun goguslerim acidi filan. Biraz dusunmekten sanirim benimkisi. Insallah hakimizdaki hayirli olan olur. Dua edicem senin icinde
teşekkür ederim canım düşünmeden yapamıyor ki insan

Bugunde hic bi belirtim kalmadi hepsi kayboldu uf ya sanirim hamile degilim son 5 gün

Bnm arkadasim hamile belirtileri adeti gecti tek.adeti gectide 2. Adette basladi mide bulantisi gogus agrisi.bnde psikolij hamile her ay ayni midw bulantisi bas donmesi halsizlk yasarim.surekli belirti aramaktan hamile kalamadim 2 yildir

Bnm arkadasim hamile belirtileri adeti gecti tek.adeti gectide 2. Adette basladi mide bulantisi gogus agrisi.bnde psikolij hamile her ay ayni midw bulantisi bas donmesi halsizlk yasarim.surekli belirti aramaktan hamile kalamadim 2 yildir
Canim biz malesef cok fazla herseyde belirti ariyoruz. Goguslerim agriyo gibi geliyodu bugun gogusumde degilde tam gogus kenarunda koltuk altima dogru olan yeru bastirdigimda acidugini farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…