- 23 Kasım 2014
- 85
- 11
- 13
- 36
- Konu Sahibi papatyafaliii
-
Tamam canim ya cok sagol haber vericem mutlakaBüyük ihtimalle yoktur o zaman 5 gün daha sabret bakalım ne olacak bana da haber ver TMM mı ?
Ben iki senelik Evliyim ikinciyi bekliyorum Şubat'ta Allah'ın izniyle kızım olacak bir de oğlum var 10 aylık :) muhteşem bir duygu eğer istiyorsanız olur inşallahTamam canim ya cok sagol haber vericem mutlaka
O kadar cok istiyorum ki esimde cocuklari cok sever ama bu konuyu hic konusmadik. Bende cekiniyorum biraz. Allah saglikli kucagina almayu nasip etsin canim benim. Cok sevibdim senin adinaBen iki senelik Evliyim ikinciyi bekliyorum Şubat'ta Allah'ın izniyle kızım olacak bir de oğlum var 10 aylık :) muhteşem bir duygu eğer istiyorsanız olur inşallah
Adete son 6 gun eger hamileysem bebek 3 haftalik 4 gunluk. Bugub goguslerimin uarinda hafif bi karincalasma var ama bastirinca filan acimiyi hic. Bide oturunca migdemde sislik hissediyorum nefes darligu gibiTeşekkür ederim canım âmin inşallah cümlemiz için kabul olur duaların
Beraber sayalım son günleri :)Adete son 6 gun eger hamileysem bebek 3 haftalik 4 gunluk. Bugub goguslerimin uarinda hafif bi karincalasma var ama bastirinca filan acimiyi hic. Bide oturunca migdemde sislik hissediyorum nefes darligu gibi
Cok heycanlaniyorumBeraber sayalım son günleri :)
Allahtan hayırlısını iste ve ne çok kaptır kendini ne de boşver orta şekerli bir heyecanla bekle derim olursa çooook mutlu olursun olmazsa da ya nasip der beklersin :)Cok heycanlaniyorum
Bugunde hic bi belirtim kalmadi hepsi kayboldu uf ya sanirim hamile degilim son 5 günAllahtan hayırlısını iste ve ne çok kaptır kendini ne de boşver orta şekerli bir heyecanla bekle derim olursa çooook mutlu olursun olmazsa da ya nasip der beklersin :)
canım inşallah hamilesindir. benimde son yedi günüm aynı şekilde bütün belirtilerim kaybolduBugunde hic bi belirtim kalmadi hepsi kayboldu uf ya sanirim hamile degilim son 5 gün
Sanirim ben cok fazla kendime kuruntu yaptim canim ya. Hic goguslerimde belirti yok diye dusundum sonraki gun goguslerim acidi filan. Biraz dusunmekten sanirim benimkisi. Insallah hakimizdaki hayirli olan olur. Dua edicem senin icindecanım inşallah hamilesindir. benimde son yedi günüm aynı şekilde bütün belirtilerim kayboldubekleyelim bakalım bir umut..
teşekkür ederim canım düşünmeden yapamıyor ki insanSanirim ben cok fazla kendime kuruntu yaptim canim ya. Hic goguslerimde belirti yok diye dusundum sonraki gun goguslerim acidi filan. Biraz dusunmekten sanirim benimkisi. Insallah hakimizdaki hayirli olan olur. Dua edicem senin icinde
Bugunde hic bi belirtim kalmadi hepsi kayboldu uf ya sanirim hamile degilim son 5 gün
Canim biz malesef cok fazla herseyde belirti ariyoruz. Goguslerim agriyo gibi geliyodu bugun gogusumde degilde tam gogus kenarunda koltuk altima dogru olan yeru bastirdigimda acidugini farkettim.Bnm arkadasim hamile belirtileri adeti gecti tek.adeti gectide 2. Adette basladi mide bulantisi gogus agrisi.bnde psikolij hamile her ay ayni midw bulantisi bas donmesi halsizlk yasarim.surekli belirti aramaktan hamile kalamadim 2 yildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?