Hamilelik belirtisi mi?

leylabn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
40
10
3
21
Merhaba bu ay yaşadığım bazı değişiklikler var hamilelik belirtisi mi acaba yardımcı olur musunuz? Göğüs uçlarım ara ara şişiyor ve hafif ağrı oluyor renk olarakta hafif koyulaşma oldu karnıma da adet sancısı gibi ara ara hafif kramplar giriyor kasıklar ve bacaklarda da ağrı var bide iki kere falan sarı akıntım oldu

Merhaba bu ay yaşadığım bazı değişiklikler var hamilelik belirtisi mi acaba yardımcı olur musunuz? Göğüs uçlarım ara ara şişiyor ve hafif ağrı oluyor renk olarakta hafif koyulaşma oldu karnıma da adet sancısı gibi ara ara hafif kramplar giriyor kasıklar ve bacaklarda da ağrı var bide iki kere falan sarı akıntım oldu
Yani hamilelik olma ihtimali tabi ki var son regl tarihinize kaç gün kaldı

4 gün kaldı bekliyorum ama sabırsızlanıyorum işte testte yapmıyorum yanıltıcı olabilir diye geçen ay yaptım çizgi çıktı ama olmadı
Dayanabiliyorsanız regl gecikmesi bekleyin dayanamazsanız ilk günü falan test yapın inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Dayanabiliyorsanız regl gecikmesi bekleyin dayanamazsanız ilk günü falan test yapın inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Kızlar bende bişey sormak istiyorum size kafam karıştı normalde adetim 7 gün sürer ve ay ortası gibi olurum nisanın 6 adetim oldum ve cok kısa oldum uzun sürmedi ilk kez ve bugün 30 ve bende kahverengi akıntı geldi sizce normalmi

Kızlar bende bişey sormak istiyorum size kafam karıştı normalde adetim 7 gün sürer ve ay ortası gibi olurum nisanın 6 adetim oldum ve cok kısa oldum uzun sürmedi ilk kez ve bugün 30 ve bende kahverengi akıntı geldi sizce normalmi
Yani bazen bu tarz durumlar olabiliyor benim yıllardır düzenli gelen reglim son 2-3 aydır gecikiyor erken geliyor kısalıyor bazen uzuyor böyle bişey olabilir yada belki hamilelik diyeceğim ama ne zaman ilişkiniz oldu yumurtlama falan değerlendirdiniz mi bu yaşadığınız belki yerleşme kanaması olabilir

Yani ne kırmızı nede koyu kırmızı acıkcası kırmızıyla hiç alakası yok gelenin şöyle söylim kızlar gece 4 de fark ettim ve saat öğlen 4 ben koyduğum peceteyi yeni değiştirdim onuda geçtim göyüsümde agrı olurdu yok belimde sag kısımda hafif bi agrı var onun harici yok

Yani bazen bu tarz durumlar olabiliyor benim yıllardır düzenli gelen reglim son 2-3 aydır gecikiyor erken geliyor kısalıyor bazen uzuyor böyle bişey olabilir yada belki hamilelik diyeceğim ama ne zaman ilişkiniz oldu yumurtlama falan değerlendirdiniz mi bu yaşadığınız belki yerleşme kanaması
Yani ne kırmızı nede koyu kırmızı acıkcası kırmızıyla hiç alakası yok gelenin şöyle söylim kızlar gece 4 de fark ettim ve saat öğlen 4 ben koyduğum peceteyi yeni değiştirdim onuda geçtim göyüsümde agrı olurdu yok belimde sag kısımda hafif bi agrı var onun harici yok

Geçtiğimiz ay benimde öyle oldu ped falan hiç gerek kalmadı pıhtı yoktu yoğunluk yoktu rengi pembe bazen kahveydi kısa sürdü yerleşme mi dedim 10 günden fazla bekledim arada silik yalancılar gördüm ama negatifti. Biraz daha bekleyip bir test yapın bakalım

Geçtiğimiz ay benimde öyle oldu ped falan hiç gerek kalmadı pıhtı yoktu yoğunluk yoktu rengi pembe bazen kahveydi kısa sürdü yerleşme mi dedim 10 günden fazla bekledim arada silik yalancılar gördüm ama negatifti. Biraz daha bekleyip bir test yapın bakalım
Aynen canım dünden beri peçete koydum 2 veya 3 günden sonra test yapıcam inşallah güzel haberler alırız

Sonucunuz ne oldu acaba
Bizde bu ay düşünmeye başladık adetim 3 gün gecikti adet. 2 gün öncede ilişki sonrası kanama yaşadım normal adet kanı gibi olmadı biraz kanadı ve geçti ilişkiden dolayı oldugu belliydi adet olarak devamı gelir dedim gelmedi belirtilerimde adet belirtilerimde aynı sadece değişik olarak ara ara az giren karın agrım oldu. Hamilelik olabilir mi? Yarın sabah için test aldm bakalım sabaha kadar adet olmazsam

Back
X