- 22 Şubat 2019
- 196
- 99
- 28
-
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Cidden miAyy bu rahim içinin kalp atışı gibi atması benim ilk gebeliği öğrenmeden önce olurdu
ayaktayken özellikle daha çok ama uzanınca da regl ağrısı gibi ağrıyor ama yok regl felan bugün de olmazsam 2.gün gecikmeBel ağrınız ayaktayken mi var mesala. Bel ayakta dursam iş yapsam ağrıyor iki gündür önceden yoktu adete daha var ?
Bende gördüm gibi oldu ama bilmiyorum duygu durumlarım çok karıştı bunalıma girdim galibaSanki cok ince var bunda ya benimde bu gün regl günüm cesaret edip test yapamadım olmazsam bu gün yarın sabah yaparım
Ayy inşallah gebesindirayaktayken özellikle daha çok ama uzanınca da regl ağrısı gibi ağrıyor ama yok regl felan bugün de olmazsam 2.gün gecikme
Rabbim yarın güzel haberler aldırsın inşallah şu ana kadar bende olmadımCidden mibilmiyorum bende de öylemi kafayı yicem bugün sağlık ocağına gittim ıraklı suriyeli doluydu kuyruk vardı resmen 9 dan 11 buçuğa kadar sıra gelmedi kan verme saati de geçti çünkü bizim buradaki sağlık ocağı 8 buçuktan 10 a kadar kan alıyor bende sinirlendim çıktım yarın gideceğim tekrar
Benimde ayakta belime ağrı giriyor uzaninca azalıyor biraz ama daha önce olmamıştı . Birde benim adet zamanı belim ağrımaz kasık ağrısı olur daha adete 12 gün var olması suphelendirdi. Bel fitigmda yoktu yani anlamadm inşallah hamilesindr cnm tutmusturayaktayken özellikle daha çok ama uzanınca da regl ağrısı gibi ağrıyor ama yok regl felan bugün de olmazsam 2.gün gecikme
Ayyy inşallah sende hamilesindir bitanemBenimde ayakta belime ağrı giriyor uzaninca azalıyor biraz ama daha önce olmamıştı . Birde benim adet zamanı belim ağrımaz kasık ağrısı olur daha adete 12 gün var olması suphelendirdi. Bel fitigmda yoktu yani anlamadm inşallah hamilesindr cnm tutmustur
amin bitanem inşallahRabbim yarın güzel haberler aldırsın inşallah şu ana kadar bende olmadım
Sabaha olmazsa test yapacam bacaklarım aşırı ağrıyor ve gögsümde damarlar belirginleşti
İnşallah olursa 3. Olucak senin ilk galiba rabbim isteyrn bekleyen herkese nasip etsinAyyy inşallah sende hamilesindir bitanemteşekkür ederim kalbin kadar güzel dileklerin için
Ayy hiç bilmiyomki yarın aslında annem için hastaneye gidecemamin bitanem inşallahaslında hiç testle felan uğraşma git direkt kan versene kesin çözüm sonuç olarak ben sonradan kendime çok kızıyorum o kadar test yaptığıma bi test 25 30 liradan başlıyor inşallah sende hamilesindir ben hamile değilsem şayet burada tanıştığım kızçelerimin hamilelik müjdelerini aldığımda bile çok mutlu oluyorum
Merhaba canım.bunu ne içi n yapıyorsunuz1 litre sütün içerisine 1 bağ maydonoz koy kaynasın
Sonra sıcaklığına biraz cıkınca kovaya boşaltıp onun buharına oturuyorsun dikkat et yakma ama kendini
Beline battaniye sarıp kalabildiğin kadar kal hatta ben soğuyunca gidip ısıtıp tekrar oturuyordum süt boşa gitmesin diye
Adetin bitecek iyice 3 gün üst üste yapacaksın gercekten bitiyor enfeksiyon tıkalı olan tüpü bile açıyormuş
MerhabaMerhaba canım.bunu ne içi n yapıyorsunuz
Amin kız ne güzel demişsin gönülden amin hemdeAyy hiç bilmiyomki yarın aslında annem için hastaneye gidecem
Sabah bi test yapım hafif çizgi bi şey olursa direk saat 11 de kan veririm hastanede bakalım
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alacagız cok ümitliyim ben
Sonra hep beraber mayıs anneleri grubuna geçerz
haberlerini bekliyorum canım benimAyy hiç bilmiyomki yarın aslında annem için hastaneye gidecem
Sabah bi test yapım hafif çizgi bi şey olursa direk saat 11 de kan veririm hastanede bakalım
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alacagız cok ümitliyim ben
Sonra hep beraber mayıs anneleri grubuna geçerz
aynen ilk olucak Allah’ımın izniyleİnşallah olursa 3. Olucak senin ilk galiba rabbim isteyrn bekleyen herkese nasip etsin
Gelen giden bi şey yok çizgide bilmiyorum cok ince bi şey gördüm ama bilemedim yahaberlerini bekliyorum canım beniminşallah canımm inşallah
Senin ne zaman adet canmAmin kız ne güzel demişsin gönülden amin hemde
Canım bende çok ince bişey gördüm amaGelen giden bi şey yok çizgide bilmiyorum cok ince bi şey gördüm ama bilemedim ya
Bacak ağrısından gece uyuyamadım
Ümitsizliğe kapılma kanama olmsdıgı sürece her zaman Ümitsizliğe varrCanım bende çok ince bişey gördüm amainşallah vardır ben dün kan verdim acilde <0,6 çıkmış belirtilerim hala var ve katlanarak devam ediyor mesela karnımın üstüne yatamıyorum basınç var kasıklarımda ve bugün reglim gecikmesinin 3.günü aklım almıyor artık ne düşüneyim ne edeyim diye teste göre bende elendim herhalde
Ümit var olacaktıÜmitsizliğe kapılma kanama olmsdıgı sürece her zaman Ümitsizliğe varr