- 3 Haziran 2024
- 32
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi Hilfer3939
Kaç gününüz var
Test markası nedir
Bu ovulasyon testine benziyor sanki yanlış da görmüş olabilirim
Kaç gününüz var
Test markası nedir
Bu ovulasyon testine benziyor sanki yanlış da görmüş olabilirim
2. Testi yaptım az önce yine aynı silik çizgiBenim dedim ya çok düzensiz 2 ay önce 5 inde oluyordum geçen ay 14 ümde oldum
Kan ver hemeeen kuzum özelde verirsen bir iki saate çıkar sonucunSente lady testin ismi
Teşekkürederim ama sizce sonuç nedir.Kan ver hemeeen kuzum özelde verirsen bir iki saate çıkar sonucun
Fazla damlatıp bozuyosun testleriSente lady testin ismi
Oda olabilir Bir tane daha mı alsam.Fazla damlatıp bozuyosun testleri
Teste kaç damla damlattin canım bence gebelik olabilir iki testtede çizgi mevcutTeşekkürederim ama sizce sonuç nedir.
Direk kan ver rahatla teste para vercegine kana verirsnOda olabilir Bir tane daha mı alsam.
4 5 damlaTeste kaç damla damlattin canım bence gebelik olabilir iki testtede çizgi mevcut
Yani damlatmaya başladığım gibi ilerlerken çıktı bu silik çizgiler4 5 damla
Haklısın artık pazartesi ama ben yine uslu durmuycam gidip alcam merak ediyorum napımDirek kan ver rahatla teste para vercegine kana verirsn
Kız 4 damla normal dediğin gibi birde damlattigin gibi çıkmış sen git kan ver bugün yakında hastane varsa hiç bekleme haber ver bizedeHaklısın artık pazartesi ama ben yine uslu durmuycam gidip alcam merak ediyorum napım
acil de ver bir iki saat daha bekle poliklinik kapansın 2 saate çıkıyor acilden verinceHaklısın artık pazartesi ama ben yine uslu durmuycam gidip alcam merak ediyorum napım
Alıyorlar mı devlet acilinde ben bir kere veremedim almadılar hiçacil de ver bir iki saat daha bekle poliklinik kapansın 2 saate çıkıyor acilden verince
alıyorlar ben izmirdeyim alıyorlar zaten özel de de versen 300 tl birşey gebelik testleri de çok pahalı onlara para verceiğnize kana verin en kesin sonuç kan veriyprAlıyorlar mı devlet acilinde ben bir kere veremedim almadılar hiç