- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
-
- Konu Sahibi Hilfer3939
Ben Kocaeli deyim bizim burdaki hastaneler almıyor geri çeviriyolar hastayım diyip gittim gebelik şüphesi var dedim ama yok yinealıyorlar ben izmirdeyim alıyorlar zaten özel de de versen 300 tl birşey gebelik testleri de çok pahalı onlara para verceiğnize kana verin en kesin sonuç kan ver
Bencede öyle yapmalı haklısındağıldığı için çok güvenilir gelmedi bana. başka marka ile yapabiliyorsan yap yoksa kan ver. devlet acili bazen almıyor biz çok ısrar edip verebilmistik. özel varsa özel acilinde verin bosuna uğraşmayın
Bizim devlet ölüyorum de. Dönüp bakmıyorlar.Bencede öyle yapmalı haklısın
ben devlette ilaç almam lazım o yüzden hemen öğrenmem lazım diye yalan söylemistimBencede öyle yapmalı haklısın
Evet hatta kocaeli devlet hastanesinde gebelik acil bir durum değildir diye azarlamışlardı beniBen Kocaeli deyim bizim burdaki hastaneler almıyor geri çeviriyolar hastayım diyip gittim gebelik şüphesi var dedim ama yok yine
Denicem onu da iyiymiş ama sanmıyorum kocaelideki doktorlara etki edeceğineben devlette ilaç almam lazım o yüzden hemen öğrenmem lazım diye yalan söylemistimesiniz yanınızda olursa daha cabuk ikna oluyorlar bu arada taktik
Yaparlar valla öyleler hepsi öyle şehir hastanesi açtılar orası da öyleEvet hatta kocaeli devlet hastanesinde gebelik acil bir durum değildir diye azarlamışlardı beni
Özelde pahalı değil idrar testine verdiğinle aynı hemen hemenBizim devlet ölüyorum de. Dönüp bakmıyorlar.
Aynen özelde vermek en iyisi. Hamile kalınca Konak hastanesine gitm eyi düşünüyorumYaparlar valla öyleler hepsi öyle şehir hastanesi açtılar orası da öyle
Ben oraya gittim bir sene gebelik hazırlığı bir kaç tedavi için iyiydi ama o kadar ilgi yoktu şunu yap bunu yap telefona bakıyorlarAynen özelde vermek en iyisi. Hamile kalınca Konak hastanesine gitm eyi düşünüyorum
Aktif'i de öneririm doktorumdan çok memnunumAynen özelde vermek en iyisi. Hamile kalınca Konak hastanesine gitm eyi düşünüyorum
Hangi doktora gittin. Ben ilk başta Firdevs barana gittim çok tatlı ilgili bir kadındı. Sonra tüp bebek yapılınca Şeyma fenercioğluna gittim.Ben oraya gittim bir sene gebelik hazırlığı bir kaç tedavi için iyiydi ama o kadar ilgi yoktu şunu yap bunu yap telefona bakıyorlar
Ben şimdi cihan hast geçtim daha memnunum yormuyolar ilgileniyolar
Hangi doktorAktif'i de öneririm doktorumdan çok memnunum
Hilal BayramHangi doktor
teşekkür ederim . Hamile kalırsam inşallahHilal BayramUmuttepe'den sonra ilaç gibi geldi kendisi
Rabbim en kısa sürede kolaylıkla nasip etsin inşallahteşekkür ederim . Hamile kalırsam inşallahaklımda olsun
Amin inşallahRabbim en kısa sürede kolaylıkla nasip etsin inşallah
Erkan hocaya gittimHangi doktora gittin. Ben ilk başta Firdevs barana gittim çok tatlı ilgili bir kadındı. Sonra tüp bebek yapılınca Şeyma fenercioğluna gittim.
İlk deneme sorun olmadığı halde negatif oldu.
Hamile misin şu an.Erkan hocaya gittim
Şimdi Seval hanıma gidiyorum cihanda çok iyi bir doktor aktif basiskelede uzak bana o yüzden ben akademi konak cihan gezdim cihanda sabitim değişmeyi düşünmüyorum