- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Bişey sorucam o hamileliğin de nelere dikkat etmiştin neler yapmıştn hatırlıyor musun mesela ilişkiden sonra sırt üstü yat bacaklarını havaya kaldır poponu yükseğe kaldır aksın iyice öyle kal Bi süre sonra kalk duşunu al idrara çıkma mesela o öldürüyomş spermleri
O hamileliğimde hiç bişeye dikkat etmemiştim canım yani bu tür şeyler bilmiyodum bile. Evliliğimin 5. Ayında kendiliğinden geldi tecrubesizliğim yüzünden de gitti. Düşükten sonra o bahsettiklerini çok yaptım ama nafile 5 ayda tedavi gördüm 1 aşılama oldum olmadı oluyor malesef. Çünkü artık olmuyo diye çok stres yapıyorum ondan olsa gerek. Aslında aylardır o saydıklarını yapmıyorumBişey sorucam o hamileliğin de nelere dikkat etmiştin neler yapmıştn hatırlıyor musun mesela ilişkiden sonra sırt üstü yat bacaklarını havaya kaldır poponu yükseğe kaldır aksın iyice öyle kal Bi süre sonra kalk duşunu al idrara çıkma mesela o öldürüyomş spermleri
Kendilerine yakın hissetmemişlerdir kuzumSelams canm konunu şimdi gördüm ☺ niye kimse yazmamış yaaa dur konuyu üstte alalım
Aman kuzu stres yapma o engelliyor gebeliği sittres bütün kötülüklerin anası. Vucuda kötü enerji yolluyor engelleniyor gebelik akışına bırak emin ol o ay kalırsınO hamileliğimde hiç bişeye dikkat etmemiştim canım yani bu tür şeyler bilmiyodum bile. Evliliğimin 5. Ayında kendiliğinden geldi tecrubesizliğim yüzünden de gitti. Düşükten sonra o bahsettiklerini çok yaptım ama nafile 5 ayda tedavi gördüm 1 aşılama oldum olmadı oluyor malesef. Çünkü artık olmuyo diye çok stres yapıyorum ondan olsa gerek
Yok kız mesaj atıyorum üstte kal diye hareketli topikler hop üstte çıkıyo kimse görmüyor bide başlığa öyle yazdığın için de bakmazlar genelde trollemeye yada günüm geçti hamile miyim midem bulandı hamile miyim yazıyorlar ya test görmeyince cevap vermiyorlarKendilerine yakın hissetmemişlerdir kuzum
Bu ay dediğim gibi çok takmadım açıkçası sadece uzun zamandır görmedğim akıntıyı bu ay 2 defa görünce umutlandım bişeyler aradım belki dedimAman kuzu stres yapma o engelliyor gebeliği sittres bütün kötülüklerin anası. Vucuda kötü enerji yolluyor engelleniyor gebelik akışına bırak emin ol o ay kalırsın
Kız napayım sahte test mi atayımYok kız mesaj atıyorum üstte kal diye hareketli topikler hop üstte çıkıyo kimse görmüyor bide başlığa öyle yazdığın için de bakmazlar genelde trollemeye yada günüm geçti hamile miyim midem bulandı hamile miyim yazıyorlar ya test görmeyince cevap vermiyorlar ☺
İnsallah olmuştur kuzumBu ay dediğim gibi çok takmadım açıkçası sadece uzun zamandır görmedğim akıntıyı bu ay 2 defa görünce umutlandım bişeyler aradım belki dedim
Adrenalin gerek bacım yoksa yazmıyo larKız napayım sahte test mi atayımyada çift çizgi gördüğüm testi atayım heycan olsun
Amin kuzum inş sağolasınİnsallah olmuştur kuzumo akıntı bendede var bu ay geçen ayda geldi adete yakın belki senin farklıdır ama dualarımdasınız isteyen herkese nasip etsin Rabbim ☺
Şaka yaptım be kuzumAdrenalin gerek bacım yoksa yazmıyo lar
Sadece uzayan akıntı bence belirti değil ama adetin yaklaştıkca belli olur heraldeMerhaba hanımlar.
Düşük yaptığımdan bu yana 19 ay geçti ve birdaha hiç hamile kalamadım. Her ay yaşadığım belirtilerle 15 tane falan çocuğum olması gerekirdiama malesef psikolojik hepsi. Geçtiğimiz ay 9 gün erken adet olunca (çörek otu bal karışımı yapmıştım ondan olsa gerek)açıkçası bu ay kendi haline bıraktım herşeyi. Adet olacağımı günü hesap etmedim yumurtlama gününüde keza öyle. Gün aşırı ilişkide bulunuyoduk fakat bi gün uzayan akıntım olunca tarihe bi baktım 13. Gündü. 12 ve 13 ü değerlendirdik 14 ü hatırlamıyorum sanırım değerlendirmedik. Neyse konuma döneyim aklımca belirti aramıcam ama sürekli bişey oluyo ben diyorum bu belirti falan değil diyip geçiştiriyorum. Ben böyle geçiştirirken bugün çok ufak minnacık bişey yine beni belirti aramam için yeterli geldi. Tuvalette akıntımın uzayan bi akıntı olduğunu farkettim yani kaygan bi akıntı miniminnacık ama.düşük olduğundan beri sadece yumurtlama zamanlarında bi kaç defa oldu. Düşükten önce uzayan akıntım her ay olurdu. Neyse konudan yine saptım.tabi ben yine kendimi hesap yaparken buldum adetin 22. Günü olmuş 6 gün kalmış adetime. Ya kızlar bişey diyin bu akıntı belirti olabilir mi ki
Biliyorum canım ama ilk defa karşılaşınca heycan yaptım işte. 5 gün sonra var yok belli olur zatenSadece uzayan akıntı bence belirti değil ama adetin yaklaştıkca belli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?