Hamilelik belirtisi mi

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.175
5.165
158
39
Adetime 9gun var fakat adet olacak gibi ağrım var ve bel ağrım bacaklarım vuruyor hamilelik olabilir mi

İyi geceler . Bu tür ağrılar adet öncesi de olasıdır. İnşallah hamilesinizdir fakat adetin en az 2gün geçmesini beklemekte fayda var derim. O da olmadı adete 1 2 gün kala erken hamilelik testi alıp deneyebilirsiniz ben denemedim hiç ama sonuç verdiğini duymuştum

Adet'e 9 gün kal'a bu kadar belirti olabileceğini sanmıyorum daha ovülasyonun üzerinden 1 hafta bile geçmemiş.. Biraz daha bekleyin kan testi verin emin olmak istiyorsanız.

Benim adete 7-8 gün gün varken öğrenmiştim kızımı 2,5 haftalıkken de bulantim baslamıştı..hemde o ucuz idrar testlerinden almıştım..erken döllenme olduysa ve belirtileriniz varsa yapın zaten 5-10 tl testler ben aldığımda o kadardı

Selen hanım adet ağrıları gibi ağrınız oldumu dün resmen adet ağrılarım vardı ki bacaklarım belim de yoğundu ağrı şuan hiç birşey yok

Selen hanım adet ağrıları gibi ağrınız oldumu dün resmen adet ağrılarım vardı ki bacaklarım belim de yoğundu ağrı şuan hiç birşey yok

Olmuştu ama ben daha kızım 2,5 haftalıkken hamile olduğumu anlamıştım daha hamileligim kesinlesmemisti daha..ilk ben bulantım olmuştu bacaklarım ağırmiştı ki ben esime arabada ayaklarimı uzatmak için direnmiştim sonra benzinliğe girdiğimizde öğürmüştüm ve en önemli belirti kesinlikle çok sıcaklamıştım nasıl desem sanki saunaya girmişim o kadar pişiyordum klimaninda etkisi olmuyordu düşünün...şimdi kızım kucağımda 6,5 aylık olduk inşallah sizde güzel haber verirsiniz buraya yazıpta..

inşallah allah isteyen herkese nasip etsin sizinde evladınızı analı babalı buyutmeyi nasip etsin Rabbim

inşallah allah isteyen herkese nasip etsin sizinde evladınızı analı babalı buyutmeyi nasip etsin Rabbim

Amin tatlım bende çok bekledim kızımı kucagıma almak için sekizinci yıl hamile kaldım Allahim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Adetime 4 gün kala yaptım sizce gebelik var mı kızlar

Eklentiler

• Snapseed.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…