Selen hanım adet ağrıları gibi ağrınız oldumu dün resmen adet ağrılarım vardı ki bacaklarım belim de yoğundu ağrı şuan hiç birşey yokBenim adete 7-8 gün gün varken öğrenmiştim kızımı 2,5 haftalıkken de bulantim baslamıştı..hemde o ucuz idrar testlerinden almıştım..erken döllenme olduysa ve belirtileriniz varsa yapın zaten 5-10 tl testler ben aldığımda o kadardı
Selen hanım adet ağrıları gibi ağrınız oldumu dün resmen adet ağrılarım vardı ki bacaklarım belim de yoğundu ağrı şuan hiç birşey yok
inşallah allah isteyen herkese nasip etsinOlmuştu ama ben daha kızım 2,5 haftalıkken hamile olduğumu anlamıştım daha hamileligim kesinlesmemisti daha..ilk ben bulantım olmuştu bacaklarım ağırmiştı ki ben esime arabada ayaklarimı uzatmak için direnmiştim sonra benzinliğe girdiğimizde öğürmüştüm ve en önemli belirti kesinlikle çok sıcaklamıştım nasıl desem sanki saunaya girmişim o kadar pişiyordum klimaninda etkisi olmuyordu düşünün...şimdi kızım kucağımda 6,5 aylık olduk inşallah sizde güzel haber verirsiniz buraya yazıpta..
inşallah allah isteyen herkese nasip etsinsizinde evladınızı analı babalı buyutmeyi nasip etsin Rabbim
Ben 2. Çizgiyi görüyorum yarın bi tane daha yapınAdetime 4 gün kala yaptım sizce gebelik var mı kızlar
Bu da bugun yaptığım testBen 2. Çizgiyi görüyorum yarın bi tane daha yapın
Bu da bugün yaptığım testBen 2. Çizgiyi görüyorum yarın bi tane daha yapın
Malesef ben adet oldum 2 gün sürdüBen 2. Çizgiyi görüyorum yarın bi tane daha yapın
Hayirli olsun :)Bu da bugun yaptığım test
Çok teşekkür ederim canımHayirli olsun :)
Insallah tutmusdur:)Bu da bugun yaptığım test
EVet evet kan tahlile de yaptırdım 130 çıktıInsallah tutmusdur:)
Aaaa cook sevindim, belirtilerinizi ögrenebilirmiyim?EVet evet kan tahlile de yaptırdım 130 çıktı
Cok teşekkür ederim bende uyku hali oldu ve kasık ağrım başka bir belirtim olmadıAaaa cook sevindim, belirtilerinizi ögrenebilirmiyim?
Esinize ve size hayirli olsun allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Tamam canim yeniden hayirli olsunCok teşekkür ederim bende uyku hali oldu ve kasık ağrım başka bir belirtim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?