Lekelenme varsa hamilesin bence hemen test yapmalısın
Azaldı şimdi açık sarı renkte çok az lekelenme varLekelenmeden kastin nedir ? Detaylandirirsan ona gore yorumlariz
Kuzum tebrik ederim benmde yarin birgun regl olmam lazm hayirlisi hakkimizdan
Hamileyim.dimiii
Neden dokuz kez aynı konuyu milletin gözüne sokarcasına açıyorsun? Hamilesin işte, tebrikler.
Silik çizgi varMerhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum
Öyle ama ..
Bi kaç kişi var böyle usanmadan konu aciyolarÖyle ama ..
Arkadaş üzerine alındı.Bi kaç kişi var böyle usanmadan konu aciyolarhayır bariz belli yani neden insan durmadan sorar bi gün olsun hamile miyim diye bise yazmadım
Seninle cidden konuşulmuyor. Her birşeyi kendi aleyhine olduğunu düşünüyor üzerine alınıyorsun. Fark ettiysen o da bir genellemeydi. Neyse. By.Hayır üzerine alınma gibi bi durum değil belirtilerden nazaran kendim için konuşuyorum belirtim yani regli belirtim olmaması ne bilim başkasında leke gelipte ben de olmaması bunlar kafa karıştırıcı şeyler geldi yanı bana ayrıca doğru akşam hop acile gidip kan verecem merak etme
Ben adetim geciktikten 5 gün sonra test yaptım iki çizgiyi gördüm biraz daha beklemelisin sonra tekrar dene olmadı kan ver en net sonuç oradan çıkıyorMerhaba bende 7. Ayıma gireceğim evleneli.Bu arada yaklaşık 3 gündür geciktim 23 Ekim realim olmam gerekirken olmadım ve sadece göğüs hassasiyetim ara sıra bel agrım var yaklaşık 3 tane kaset test dünde erken gebelik testi yaptım ve sonucu negatif çıldıracam artık adette olmuyorum hiç gecikmezdim bugün yaptım kaset test silik bir çizgi çıktı yardım edermisiniz çokta huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?