Bazen çok yanıltıyor ya . Haklısınız bencede akışına bırakmak gerekiyor bazenAynı şeyleri geçen ay yaşadım hatta o kadar emin olmuştum ki hamileyim dedim kesin. Ama regl oldum. Çok heveslenmiştim daha çok üzülmüş oldum. Bence adet günü test yapın varsa zaten çıkar. Ama beklentiye girmeyin sonra üzülüyor insan. Benim tüm ağrılarım regl olunca geçti tuhaf bir şekilde umarım siz hamilesinizdir
Ben birkaç gün belirtileri yaşadım testi sonra yaptım ama açıkçası herkesin durumu farklı inşallah sonucunuz pozitif olmuşturPeki pozitif görünmeden idrarda, bu belirtiler olur mu
Gebe misiniz şu anBen birkaç gün belirtileri yaşadım testi sonra yaptım ama açıkçası herkesin durumu farklı inşallah sonucunuz pozitif olmuştur
Evet ikiz bebek bekliyorumGebe misiniz şu an
Ayyy allah sağlıkla kucağına versin çok sevindimEvet ikiz bebek bekliyorum
Aminnnn inşallahAyyy allah sağlıkla kucağına versin çok sevindimpeki ovülasyondan kaç gün sonra çıktı testte
Haaa o da olabilir benim 11. Günüm ama çok ince bi çizgi gördüm ve o kadar bıkmışım ki yalancı pozitiflerden ümitlenmiyorum bileAminnnn inşallahovülasyonu takip etmemiştim de ilişkiden 10 gün sonra gördüm çift çizgi. İkiz olduğu için betam çok yüksekti ama o nedenle erken görmüş olabilirim
Aminnnn inşallahovülasyonu takip etmemiştim de ilişkiden 10 gün sonra gördüm çift çizgi. İkiz olduğu için betam çok yüksekti ama o nedenle erken görmüş olabilirim
Adetime 4 gün var kızlar ikindi gibi yaptım testı böyle cıktı sabah ılk idrar degıl yanı. Belim agrıyor asırı uykum var sol kasık ve kalçam agrıyor. Var mıdır bır sey sizce? Marka prodoctorBen regl tarihine 6 gün kala awon marka ile pozitifi görmüştüm tavsiye ederim çünkü belirtiler aynıydı
Bence gebelik var ama ne oldu sonuç belli mi?Adetime 4 gün var kızlar ikindi gibi yaptım testı böyle cıktı sabah ılk idrar degıl yanı. Belim agrıyor asırı uykum var sol kasık ve kalçam agrıyor. Var mıdır bır sey sizce? Marka prodoctor
Çizgi var gibi sizde de inşallah olurEki Görüntüle 3543324
Şu şekilde
3 gün var bu sabah test yapamadımBence gebelik var ama ne oldu sonuç belli mi?
Kan verdim bugün inşallahÇizgi var gibi sizde de inşallah olur
İnşallah gebeliğiniz vardır3 gün var bu sabah test yapamadımadet olmazsam 2. Günü yapacagım:) su an göğüs hassasiyeti ve sancım var resmen rahmın ortasında bir yanma sıcaklık var gibi. Bu belirtiyi yaşayan var mıdır acaba
Ayyy süper inşallah vardır canım, kaç gün var adetine belirtilerin nelerdi?İnşallah gebeliğiniz vardırben de kan verdim sonuç bekliyorum ama benim kasık ağrılarım dindi
Dün bugün olmam lazımdı da. 2-3 gün önceye kadar belim kasığım çok ağırıyordu şimdi ise bi şey yok. Sadece geceleri gelen kasık sızlamaları ve bıraksalar tüm gün uyurum . Ama normalde de adetim gecikirdi yani. Evlendikten sonra allak bullak oldum. Erken gebelik testi yaptm sabah çok çok ince bi çizgi bu durumdan da sıkıldımAyyy süper inşallah vardır canım, kaç gün var adetine belirtilerin nelerdi?
Sağlık ocağından verdim de kaç güne gelir sonuç bi bilginiz var mıAyyy süper inşallah vardır canım, kaç gün var adetine belirtilerin nelerdi?
Ayni günün akşamı çıkıyor diye biliyorum canımSağlık ocağından verdim de kaç güne gelir sonuç bi bilginiz var mı
İnsallah hayırla sonuclanır canım gönlünce olsunDün bugün olmam lazımdı da. 2-3 gün önceye kadar belim kasığım çok ağırıyordu şimdi ise bi şey yok. Sadece geceleri gelen kasık sızlamaları ve bıraksalar tüm gün uyurum . Ama normalde de adetim gecikirdi yani. Evlendikten sonra allak bullak oldum. Erken gebelik testi yaptm sabah çok çok ince bi çizgi bu durumdan da sıkıldım
Amin inşallah kocam yurt dışına gidecek 2 haftaya kadarİnsallah hayırla sonuclanır canım gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?