Hamilelik belirtisi mi acil bakar mısınız?

Bazen çok yanıltıyor ya . Haklısınız bencede akışına bırakmak gerekiyor bazen

Ayyy allah sağlıkla kucağına versin çok sevindim peki ovülasyondan kaç gün sonra çıktı testte
Aminnnn inşallah ovülasyonu takip etmemiştim de ilişkiden 10 gün sonra gördüm çift çizgi. İkiz olduğu için betam çok yüksekti ama o nedenle erken görmüş olabilirim

Aminnnn inşallah ovülasyonu takip etmemiştim de ilişkiden 10 gün sonra gördüm çift çizgi. İkiz olduğu için betam çok yüksekti ama o nedenle erken görmüş olabilirim
Haaa o da olabilir benim 11. Günüm ama çok ince bi çizgi gördüm ve o kadar bıkmışım ki yalancı pozitiflerden ümitlenmiyorum bile ama kasık ağrılarım bel ağrısı mevcut bilmiyorum ben de

Ben regl tarihine 6 gün kala awon marka ile pozitifi görmüştüm tavsiye ederim çünkü belirtiler aynıydı
Adetime 4 gün var kızlar ikindi gibi yaptım testı böyle cıktı sabah ılk idrar degıl yanı. Belim agrıyor asırı uykum var sol kasık ve kalçam agrıyor. Var mıdır bır sey sizce? Marka prodoctor

Eklentiler

• IMG_5567.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5566.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 69
Adetime 4 gün var kızlar ikindi gibi yaptım testı böyle cıktı sabah ılk idrar degıl yanı. Belim agrıyor asırı uykum var sol kasık ve kalçam agrıyor. Var mıdır bır sey sizce? Marka prodoctor
Bence gebelik var ama ne oldu sonuç belli mi?

Bence gebelik var ama ne oldu sonuç belli mi?
3 gün var bu sabah test yapamadım adet olmazsam 2. Günü yapacagım:) su an göğüs hassasiyeti ve sancım var resmen rahmın ortasında bir yanma sıcaklık var gibi. Bu belirtiyi yaşayan var mıdır acaba

3 gün var bu sabah test yapamadım adet olmazsam 2. Günü yapacagım:) su an göğüs hassasiyeti ve sancım var resmen rahmın ortasında bir yanma sıcaklık var gibi. Bu belirtiyi yaşayan var mıdır acaba
İnşallah gebeliğiniz vardır ben de kan verdim sonuç bekliyorum ama benim kasık ağrılarım dindi

Ayyy süper inşallah vardır canım, kaç gün var adetine belirtilerin nelerdi?
Dün bugün olmam lazımdı da. 2-3 gün önceye kadar belim kasığım çok ağırıyordu şimdi ise bi şey yok. Sadece geceleri gelen kasık sızlamaları ve bıraksalar tüm gün uyurum . Ama normalde de adetim gecikirdi yani. Evlendikten sonra allak bullak oldum. Erken gebelik testi yaptm sabah çok çok ince bi çizgi bu durumdan da sıkıldım

İnsallah hayırla sonuclanır canım gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…