Hangi testi aldın acaba ?Kızlar 10 şubat regl tarihim. Şu anda daha önce hiç yaşamadığım durumdayım. Sol kasığım ve bel ağrım beni uyutmuyor. İşin garibi geçmiyor 3. Gün olacak gene aynıyım. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama. Sizce? Yani belirti yaşarken idrar testleri negatif çıkar mı? Ya da önce idrar ya da kanda çıkıp mı belirtiler başlar.
Psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum. Belime doğrulamıyorm çünküBelirtiler psikolojik de olabilir ama pozitifseniz bile bence bu zamanda testte göstermez. Regl tarihini bekleyin moralinizi bozmayın
Bana diyorlar ki belki soğuk algınlığıdır, belirtilerde o kadar kasık ağırısı olmaz. Ama kimseye anlatamıyorm belimle birlikte anlaşmalı kramplar giriyor gibiler. Sol kasığımda öyle bi sancı oluyor ki elimi atıyorm sanıyorum ki şişmişBenimde 11 şubatta batım henüz test yapmıyorum erken çünkü. Sizde yapmayın. Bir önce ki hamileliğimde bende öyle olmuştum inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştım
Şöyle diyeyim hak veriyorum ama ben de bedenimi tanıyorum. Ne üşütme ne de regl değil bu. Ya başka bi rahatsızlığım var ya da gebelik öyle bi şey. Bende regl için asla bu bel ağrısını çekmedim. 3 gün sürecek kadar tek taraflı kasık ağrısı çekmedim.Bazen üşütme vs de böyle ağrılara sebep olabiliyor regl öncesi veya regl zamanında. Eğer regl olmazsanız gecikme yaşadıktan sonra bi kan verin garanti olsun sonucunuz
UmarımAynı şeyleri geçen ay yaşadım hatta o kadar emin olmuştum ki hamileyim dedim kesin. Ama regl oldum. Çok heveslenmiştim daha çok üzülmüş oldum. Bence adet günü test yapın varsa zaten çıkar. Ama beklentiye girmeyin sonra üzülüyor insan. Benim tüm ağrılarım regl olunca geçti tuhaf bir şekilde umarım siz hamilesinizdir
Yani belki sebebi farklıdır illa ki hamilelik olmayadabilir ama oladabilir. Ama şişme bu kadar erken olmaz şu an varsa bile haşhaş kadar eğer regli olursanız da bir kadın doğuma gidin enfeksiyon olmuş olmasın. İnşalalh ikimizde pozitifi görürüz bu ayBana diyorlar ki belki soğuk algınlığıdır, belirtilerde o kadar kasık ağırısı olmaz. Ama kimseye anlatamıyorm belimle birlikte anlaşmalı kramplar giriyor gibiler. Sol kasığımda öyle bi sancı oluyor ki elimi atıyorm sanıyorum ki şişmiş
Kendinizi en iyi siz tanırsınız tabi haklısınız ben sadece bi tahmin yürütebilirim ama umarım gebelik belirtisidir ben olamıyorum bari başkaları mutlu olsunŞöyle diyeyim hak veriyorum ama ben de bedenimi tanıyorum. Ne üşütme ne de regl değil bu. Ya başka bi rahatsızlığım var ya da gebelik öyle bi şey. Bende regl için asla bu bel ağrısını çekmedim. 3 gün sürecek kadar tek taraflı kasık ağrısı çekmedim.
Hayır öyle bi şişme değil ödem toplamış tarzında dolgunlaşma gibi sertleşme gibi, aminnYani belki sebebi farklıdır illa ki hamilelik olmayadabilir ama oladabilir. Ama şişme bu kadar erken olmaz şu an varsa bile haşhaş kadar eğer regli olursanız da bir kadın doğuma gidin enfeksiyon olmuş olmasın. İnşalalh ikimizde pozitifi görürüz bu ay
Ben bu belirtileri gebeler yaşar mı onu bilmek istedim sadece. Deprem bölgesindeym, Hatay’da. Konteynırda oturuyorum. Şu an çocuk düşünmüyorum ama 1 hafta olduğu gibi korunmadık. Onun için ywzdım bunları.Kendinizi en iyi siz tanırsınız tabi haklısınız ben sadece bi tahmin yürütebilirim ama umarım gebelik belirtisidir ben olamıyorum bari başkaları mutlu olsun
Ben daha önce vücudumu öyle görmedim. Gebe olanlar bunları yaşıyor mu ilk günlerde ınu merak ediyorumBen bu belirtileri gebeler yaşar mı onu bilmek istedim sadece. Deprem bölgesindeym, Hatay’da. Konteynırda oturuyorum. Şu an çocuk düşünmüyorum ama 1 hafta olduğu gibi korunmadık. Onun için ywzdım bunları.
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Eğer çocuk kesinlikle düşünmüyorsanız ertesi gün hapı alabilirsiniz ya da akışına bırakın bekleyin bakalım ne olacak..Ben bu belirtileri gebeler yaşar mı onu bilmek istedim sadece. Deprem bölgesindeym, Hatay’da. Konteynırda oturuyorum. Şu an çocuk düşünmüyorum ama 1 hafta olduğu gibi korunmadık. Onun için ywzdım bunları.
Zaten öyle dedik de işte bu belirtiler tedirgin etti varsa da hoşgelir kafasındayım da insan sabredemiyorÖncelikle çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Eğer çocuk kesinlikle düşünmüyorsanız ertesi gün hapı alabilirsiniz ya da akışına bırakın bekleyin bakalım ne olacak..
Peki pozitif görünmeden idrarda, bu belirtiler olur muBen regl tarihine 6 gün kala awon marka ile pozitifi görmüştüm tavsiye ederim çünkü belirtiler aynıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?