- 5 Mayıs 2023
- 8.606
- 10.136
- 168
- Konu Sahibi cesursavasci
Senin kan testin yarın çıkıyor dimiAminn bende çok merak ediyorum yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kan testin yarın çıkıyor dimiAminn bende çok merak ediyorum yaa![]()
Evet inşallahSenin kan testin yarın çıkıyor dimi![]()
Evet inşallahSenin kan testin yarın çıkıyor dimi![]()
Canım Benim kantesti çıktı ama gebelik yok 0.2Senin kan testin yarın çıkıyor dimi![]()
Üzüldüm.. peki o kanlı akintinin üstüne git canım Bi kadın doğuma görün ne olur ne olmazEvet inşallah
Canım Benim kantesti çıktı ama gebelik yok 0.2
Ama adetime 10 gün var degişirmi bilmiyorum kiÜzüldüm.. peki o kanlı akintinin üstüne git canım Bi kadın doğuma görün ne olur ne olmaz
Cnm merhaba adetine daha 10 gün var yazmışsın adet geçmeden test yapılmaz çünkü gebelik hormonları adet geçtikten sonra yükseliyor neden bukadar erken yaptırdın cnmAma adetime 10 gün var degişirmi bilmiyorum ki![]()
Cnm dişim agırıyor da ondan yaptırdım yoksa gideyim yaptırayım dedimCnm merhaba adetine daha 10 gün var yazmışsın adet geçmeden test yapılmaz çünkü gebelik hormonları adet geçtikten sonra yükseliyor neden bukadar erken yaptırdın cnm
Cnm adetini bekle olmazsa ihtimal vardır herzaman olursa zaten yoktur hayırlısı olsunCnm dişim agırıyor da ondan yaptırdım yoksa gideyim yaptırayım dedim
Sagol cnm öyle yapacagım artık bekliycemCnm adetini bekle olmazsa ihtimal vardır herzaman olursa zaten yoktur hayırlısı olsun
Konunun üstünden baya geçmiş ama bendede aynı belirtiler var hamile misiniz acabaAma adetime 10 gün var degişirmi bilmiyorum ki![]()
Evet şuan 34+3Konunun üstünden baya geçmiş ama bendede aynı belirtiler var hamile misiniz acaba
Yaaa çok sevindim Allah kurtarsın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet şuan 34+3![]()
Amin teşekkür ederim belirtim adetim geçmemişti 12 gün fln varken akıntı sarımsı kanlı oldu yumurtlama dönemindeyim dedim geçtim sonra diş agrısı ve kalp çarpıntısı oluyordu artık dedim ben hamileyim adetime 6 gün kala test yaptık çıkmadı 4 gün kala yine yaptım 2 gün kala yine hiç ikinci çizgiyi görmedim halsizlik vardı biraz. Sonunda adet günümü bekledim adet günümde sabah olmam gerekiyordu olmadıYaaa çok sevindim Allah kurtarsın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınNe zaman öğrendin hamile olduğunu adetin geçmişmiydi,belirtileri nelerdi anlatabilir misin ?
![]()
Amin canım benimde adetime 5-6 gün kaldı ama bir belirti yok henüz sadece şeffaf uzayan akıntım geliyor 2 gündür.Bu ay Ovülasyon testi yaptım adet sonrası 12 gün kadar ama tam pik göremedim elimdeki testlerde bittiği için bu hafta devam edemedim ama gün aşırı değerlendirdik bir tek dün ve bugünü değerlendiremedik yarın akşamı değerlendiricez bakalım 2 senedir korunuyorduk kasım ayından beri deniyoruz 2 aydır olmadı bu ay nasipse olur inşallahAmin teşekkür ederim belirtim adetim geçmemişti 12 gün fln varken akıntı sarımsı kanlı oldu yumurtlama dönemindeyim dedim geçtim sonra diş agrısı ve kalp çarpıntısı oluyordu artık dedim ben hamileyim adetime 6 gün kala test yaptık çıkmadı 4 gün kala yine yaptım 2 gün kala yine hiç ikinci çizgiyi görmedim halsizlik vardı biraz. Sonunda adet günümü bekledim adet günümde sabah olmam gerekiyordu olmadıöglen saatlerinde gene test yaptım ikinci çizgiyi gördüm test bozuktur diye inanmadım tekrar yaptım ikinci çizgi çıktı 4 gün sonra kan verdim kanda 345 çıktı beta
Allah her kese bu duyguyu tattırsın kimsenin kucagını boş bırakmasın
![]()
Hayırlısı olsun canım biz de adetim biter bitmez degerlendirmiştik 1 gün arayla degerlendirdik yumurtlama günümü takip ettim öyle tuttuAmin canım benimde adetime 5-6 gün kaldı ama bir belirti yok henüz sadece şeffaf uzayan akıntım geliyor 2 gündür.Bu ay Ovülasyon testi yaptım adet sonrası 12 gün kadar ama tam pik göremedim elimdeki testlerde bittiği için bu hafta devam edemedim ama gün aşırı değerlendirdik bir tek dün ve bugünü değerlendiremedik yarın akşamı değerlendiricez bakalım 2 senedir korunuyorduk kasım ayından beri deniyoruz 2 aydır olmadı bu ay nasipse olur inşallah![]()
İnşallah canımHayırlısı olsun canım biz de adetim biter bitmez degerlendirmiştik 1 gün arayla degerlendirdik yumurtlama günümü takip ettim öyle tuttusen de inşallah hamilesindir bi gelişme olursa haber var
![]()