Hamilelik belirtisi gece burun kanaması

felisya123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
16
4
6
28
Merhaba
2 gün önce gece uykumda burnum kanadı hayatımda ilk defa olan birşey hamileğin ilk belirtsi olabilir yazıyor internette kılcal damarlar hassaslaşıyormuş ve kasıklarımda batma ve sümük gibi akıntım oluyor onun dışında bir belirtim yok bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 4 gün var 27 günde bir düzenli regl oluyorum çok bunaldım her ay farklı farklı belirtiler yaşayıp hamile olamamaktan 6 aydır korunmuyoruz bu gibi durumlar yaşayanlar var mı bana bi akıl verin

Burun kanamasını gebelik belirtisi olarak ilk defa duyuyorum

Hamilelikte burun kanaması oluyormuş hormanlar değiştiği için ama erken gebelik belirtisi olabilir mi bende emin değilim

Evet burun tıkanıklığı veya kanaması da gebelik belirtileri arasında. Ama adı üstünde belirti, başka bir sebepten de kanamış olabilir. Benim peteklerden de burnum tıkanır veya kanar kuruduğu için zaman zaman. Bir de benim de adet döngüm 27 gün 2 gebeliğimde de adetim 2 gün geciktikten sonra öğrendim. Gebelik varsa anca adet günü falan kanda çıkabilir belki. Erken daha 4 gün kala. Bu öğrenme olayı ne zaman yumurtladığınıza göre de değişiyor. Yani düşünün 27 günde bir adet oluyorsunuz. Tahmini 14. günde yumurtlama olsa kaldı 13 gün e şu an 4 gün var adetinize 9 günde nereden çıksın gebelik testinde pozitif varsa bile? İlk önce kana birkaç gün sonra da idrara geçiyor beta hcg. Gebeliğin de bir oluşma süreci var. Bu kadar erken çıkmaması çok normal. Insallah hayırlısıyla olur.

İlk drfa burun kanamasının gebelikle alakasını duyuyorum. Burnunuz tıkalı ise tahriş olup kanamıştır belkide

Bir de ovülasyon testi kullanabilirsiniz yumurtlamayı yakalamak için. 6 ay da çok uzun bir zaman değil endişe duyacak kadar. Ama bir kadın doğum uzmanına muayene de olabilirsiniz içiniz rahat eder. Bir de bunu problem olarak görüp de stres olmasanız daha güzel olur. Stres de başlı başına hamile kalmayı zorlaştıran bir etken çünkü. Güzel beslenmeyi, uykunuza dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

6 ay önce gebeliğe hazırlık için Kadın d doktoruna gittim herşeyin normal olduğunu söyledi eşimde gitti sperm testi orta normalin sınırında çıktı yani ikimizinde bebek olmaması için ortada somut bir olumsuzluk yoktu spora gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum folik asitte kullanıyorum bazen aksatsamda sanırım regli olucam onun ağrısı bu kasıklar burnumda neden kanadı bilmiyorum ama ümidimi yitirdim bugün testte negatifi görünce bide ben yumurlama zamanında 2 günde bir ilişki yaşamaya dikkat ediyorum bu gibi durumlarda çatlatma iğnesi veya ilaç kullanımı olur mu çünkü ben adet olduktan ve bittikten sonra doktora gidip alternatif yollara başvurmak istediğimi belirteceğim bu konuda da yardımcı olur musunuz bana

Burun kanaması gebeliğin 8. haftasında falan olabiliyor bazı kişilerde o da kan basıncınız artarsa vs ama çok nadir görülen bir şey. Ama havalardan dolayı yattığınız oda kuruysa o yüzden olmuş olabilir. Belirti yaşayacak kadar ilerlemiş gebelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum. Kendinizi çok dinlediğiniz için her şeyi hamileliğe yoruyorsunuz yüksek ihtimalle. Daha 6 ay olmuş moralinizi bozmayın ve hep hamilelik düşünerek ilişkiye girmeyin. Hormonlarınızı vs kontrol ettirdiniz mi isterseniz onları kontrol ettirin bir sıkıntı var mı onlara baksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…