C
cise1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cise1981
-
bendede bı damla kadar kan gelmıstı. sonra kesılmıstı. ve hamıle oldugumu ogrenmıstım. ama malesef düşükle sonuclandı. uzerınde 3 ay gectı ve su an kahve tonunda baslayan sonrasında sıyaha yakın akıntım oluyoo..bı kac gundur devam edıyooo. acaba hamılelık belırtısımı?? test yapmaya korkuyorum. cunku ılk dususgumude boyle belırtılerle yasamıstım(
bence bir an önce test yap bende bi kayıp yaşadım şimdi 2.ye hamileyim aynı belirtileri verdi korkudan ağladım aynı şeyleri yaşayacağım diye ama çok şükür şimdilik iyi gidiyor tek dileğim şu 3 ayı atlatabilmek inş allah herkesin gönlüne göre verir
evet ben de hamile kaldığım dönem bilmiyordum ama hamile kaldığımı akıntım çok fazlalaşmıştı aynen dediğiniz gibi yumurta akı şeklindeydi ama rengi bence hamileliği ele vermiyor arkadaşlar yani renge takılıp kalmayın akıntının rengi kıvamı hamile olup olmadığımız hakkında bize bilgi vermeyebilir benden pempe pembe su damlası kadar lekeler de gelmişti kahverengi değil ama çok açık pembe lekelenmelerim olmuştu o zamanlar 5 haftalık hamileymişim yani bu akıntı meselesi kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor kanımca ...
Benim günümde 5 gün geçti.bugün test yaptırdım negatif çıktı.ama kahverengi akıntım var ve bel ağrım var acaba yanılmış olaabilir mi test umutlanmalımıyım kafam karmakarışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?