Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de her ay adetime 1 hafta kala göğüslerim şişer ve acırdı. Şuan 5 gün var adetime ama göğüslerim de hiçbir şişlik yok ilk kez ve çok akıntım var beyaz.
Benimde adetim 3 gün geçti daha çok sağ göğsümde dokununca acıma war 3 gündür de ara ara kasık ve bel ağrım oluyo ama cesaret edip test yapamıyorum korkudan 2 yıldır skldım bu ay olacak mı diye rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah
Bende hiç akınti olmamiştı sadece yumurtlama dönemimde oldu ve bitti hamile kaldığımı hissettiğimde ve öğrendiğimde hiç akıntı yoktu daha sonra krem rengi gibi başladı
Bende hiç akınti olmamiştı sadece yumurtlama dönemimde oldu ve bitti hamile kaldığımı hissettiğimde ve öğrendiğimde hiç akıntı yoktu daha sonra krem rengi gibi başladı