• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileriyle ilgili konumuz

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Arkadaşlar 13 aylık evliyim. Eşimle korunuyoruz daha doğrusu eşim prezervatif kullanıyor. Prezervatifle hamile kalanınız varmı aranızda? Reglim 6 gün kadar gecikti. hafif hafif kasık ağrılarım da var. Ama dün durup durup ağrılar girmeye başladı ama bugün yok bişeyim. Birde normalde tuvalete pek gitmeyen biriyim 2 3 gündür tuvalete daha sık çıkıyorum. Gerçi pek bişey yapamıyorum ama olsun :)) Hamile olma riskim var mıdır sizce veya hiç prezervatifle hamile kalanınız veya bi tanıdığınız oldu mu? Buarada korunma sebebimiz maddi sıkıntılardan dolayı. Dedik 1 sene daha korunalım da ondan sonra çocuk yaparız ama hamile kalırsam da hiç üzülmem bir yanım okadar çok istiyor ki annelik duygusunu :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Cevaplarınızı bekliyorum.

canım hamile kalmış olabilirsin prezervatif yırtık olabiliyor bazen benim 2 arkadaşım hamile kaldı korunurken.eczaneden gebelik testi alıp yapabilirsin 6 gün geçmiş varsa mutlaka çıkar.dilediğin gibi sonuç alırsın umarım.

canım hamile kalmış olabilirsin prezervatif yırtık olabiliyor bazen benim 2 arkadaşım hamile kaldı korunurken.eczaneden gebelik testi alıp yapabilirsin 6 gün geçmiş varsa mutlaka çıkar.dilediğin gibi sonuç alırsın umarım.

Çok teşekkürler cevap verdiğin için kaç siteden baktıysam prezervatifle hamile kalman çok zor falan diyorlardı. eğer bugün de akşama kadar adet olmazsam akşam eczaneden bi test almayı düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah ya.

Back
X