Hamilelik belirtilerinizde göğüs ağrısı çektiniz mi

mavilimmi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
776
259
23
25
Hanımlar merhaba. Beklenen adet gününü 3 gün geçtim doktor ayın 21ine kadar bekle test yap dedi. Ama adet olacakmış gibi sancım oluyor bazen sol kasığımda sancı ve aşırı göğüs ağrısı çekiyorum bir yere değince falan canım çok acıyor birazda dolgunlasma var. Yaşayanlar var mı

Doktor neden o kadar ileri attı ki, eğer geç döllenme değilse bat günü veya 1-2 gün sonrasında da çıkar aslında

Hanımlar merhaba. Beklenen adet gününü 3 gün geçtim doktor ayın 21ine kadar bekle test yap dedi. Ama adet olacakmış gibi sancım oluyor bazen sol kasığımda sancı ve aşırı göğüs ağrısı çekiyorum bir yere değince falan canım çok acıyor birazda dolgunlasma var. Yaşayanlar var mı
Göğüs ağrısı direkt adet belirtisi zaten. O yüzden yanıltır . Evde kaset test yaparsanız belli olur zaten adet gününüz geçmiş 🙏🏼

4 kez gebelik geçirdim ve dordundede göğüslerim acayip dolgunlasiyodu ve ağrı oluyodu adet zamanları da oluyordu ama bu şeklide değil gebelik olduğunda daha farklı bir dolgunluk ve ağrı oluyor birde daha uzun süreli olutor

4 kez gebelik geçirdim ve dordundede göğüslerim acayip dolgunlasiyodu ve ağrı oluyodu adet zamanları da oluyordu ama bu şeklide değil gebelik olduğunda daha farklı bir dolgunluk ve ağrı oluyor birde daha uzun süreli olutor
Evet uzun süredir ağrıyor

Benim adet zamanlarimda gogus agrisi olmuyordu. Eger gebeliklerim iyi gidiyorsa gecikmenin 3 4 gun sonrasinda agri basliyor. Hamileligimin iyi gittigini ondan takip edebiliyordum.

Doktorun kendisinin kan testi yapmayıp bekle sonra test yap demesi çok saçma geldi bana. Bekleyip kan testine cagirsa bir nebze anlarım ki onun için de şu an beklemesine gerek yok kanda daha çabuk cikiyor. Sonuçta hamilelik varsa değer artışını takip etmesi de gerekecek.
Sorunuza gelirsek de ben baya göğüs ağrısı yaşamıştım öğrendiğimde hatta ağrım yumurtlama döneminden baslamisti o ay. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X