• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileriniz nelerdı detaylı anlatır mısınız?

igneyi adetin 16.gunu vuruldum geç büyüdü benim 13.14.gun kucuklerdi 16. gün tam boyuta ulasti ogün 16. gün igneyi vuruldum bugünde ignenin 17. günü hala adet gelmedi 15. gün kan vermistim negatif ccikti
normalde iğneden 14-15 gün sonra regl olman lazım bende hep öyle oldu
1 defa regl olmadım o da pozitif çıktı son iğnem

6 yil once ogluma hamile kaldığımda adet günüme 1 2 gün kala vajinamda seyirme olmuştu böyle bir adet belirtim yok benim diyordum ama kesintisiz 3 gün falan sürdü bazen rahatsız oluyordum elimle bastiriyordum ama o titreme hiç geçmiyordu adet günüm de dahil 3 gün sürdü bitti tüm adet belirtileri vardı fakat 1 gün geçtikten sonra sadece bariz bel ağrısı kaldı ve çok halsizdim ortalarda hasta gibi dolasiyordum keyfim yoktu halim yoktu sigara içen biriydim kahveyi de çok severdim ikisini görünce öğürme başladı onların yerine şalgam suyu ile turşu suyu karıştırıp içiyordum birde misafire ikram ediyordum tabi icmiyorlardi ben içiyordum 😂😂
5 gün gecikmisti testi hadi yapıyım ya diyerek yaptım hemde akşam üzeri anında çift çizgi hemde kopkoyu ilerleyen dönemde diğer belirtileri de yaşamış oldum ama ilk belirtilerim bunlardı şimdi bi kardeş istiyoruz ogluma ağustos eylül arasını çok iyi değerlendirdik 21 ağustos son adet tarihim hala adet olmadım 3 kere test yaptım negatif 1 defa leke geldi başka da birşey gelmedi batmalar agrilar şişmeler halsizlik uyku hali falan filan var ama testler negatif diyor 8 ekimde randevum var inş kötü birşey duymam

Adetimin geçmesiydi 🤷🏻‍♀️ sonra belirtiler başladı adet gecikmesinden önce belirti yaşayanlara şaşırıyorum ama işte herkesin yapısı farklı 🌹 o yüzden ben de mesela herkes gibi göğüs şişmesi bekledim, akıntı bekledim, mide bulantısı bekledim ama bunlar 2 aylık hamileyken yeni yeni oluşmuştu ben de başlarında hiç bi şey yoktu

Back