• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileriniz nelerdı detaylı anlatır mısınız?

valla benımde belimde hala agrım var 2 gun geçti hala olmadım bakalm nolcak bekliyorum bugün test yapsam yıne cıkar mı acaba

bazılarında oluyormus oyle

benımde cok gazım var belım agrıyo sol kasıgım agrıyo bugunde bas agrisi eklendı akıntımda vaar su gbi beyaz gbı 2 gun gectı test yapsam çıkar mı acaba ya😏

benim 2 gün önce bile çıktı
günü geçtiyse tabiki çıkar

Herkesin belirtisi farklı olmakla birlikte benimkiler regl gününde 3-4 gün önce şöyleydi:
  • Bacak ve ayaklarda aşırı üşüme (yaz ortasında çorapla uyuyordum)
  • İshal
  • Akıntımın çoğalması
  • Halsizlik

Zaten belirsiz de olsa çizgi varsa hamilelik vardır ama adet gününün bir kaç gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.
benimde ayaklarim aşırı usuyo heleki geceleri akintimda cogaldi ay insallah

Merhaba bugun adet olmam gerekiyor ama olmadim 1haftadirda midemde hafif bulanti var gibi goguslerimde bel ve kasiklarimda agrim var dun kaset testlerden yaptim ama bisi cikmadi ne zaman test yapmak daha dogru olur acaba yada 1gun onceki testte cikmayip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi ?? 🙄

Hamileymişsiniz sanırım:) hayırlı olsun👏🏻 Çok sevindim ilk umutu benim mesajımla görmüş olmanıza.
çok güzel şeyler yazmissiniz çok ama çok teşekkür ederim canım ama daha belli degil takvim yaptim sadece çok heves ettim inşallah ugurda getirir 4 gün kaldi belli olmasina insalalh az kaldi

Bunlar hamilelik berlirtisi olabilir mi
Benim belirtilerimi yazayım

Göğüslerim hassas ve ağrıyor
Halsizlik
Cinsel isteksizlik
Bacaklarımda ve kollarımda agrı ve sızı
Mide agırısı
Arada adet sancım oluyor
Karın agrım oluyor gaz agrısı gibi
Hiçbir şey yapasım gelmiyor

Pko olduğum için ne zaman adet olcagımı bilmiyorum bu ay klomen kullandım adetım 21. Günü progesteron testim cok iyi cıktı 41 cktı degeri bilmiyorum inanın gerçekten

Merhaba bugun adet olmam gerekiyor ama olmadim 1haftadirda midemde hafif bulanti var gibi goguslerimde bel ve kasiklarimda agrim var dun kaset testlerden yaptim ama bisi cikmadi ne zaman test yapmak daha dogru olur acaba yada 1gun onceki testte cikmayip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi ?? 🙄
Bunlar hamilelik berlirtisi olabilir mi
Benim belirtilerimi yazayım

Göğüslerim hassas ve ağrıyor
Halsizlik
Cinsel isteksizlik
Bacaklarımda ve kollarımda agrı ve sızı
Mide agırısı
Arada adet sancım oluyor
Karın agrım oluyor gaz agrısı gibi
Hiçbir şey yapasım gelmiyor

Pko olduğum için ne zaman adet olcagımı bilmiyorum bu ay klomen kullandım adetım 21. Günü progesteron testim cok iyi cıktı 41 cktı degeri bilmiyorum inanın gerçekten
son adet tarihinizden 14-17 gün sonra yumurtlamış olsanız
yumurtlamadan 14 gün sonra sonuç çıkıyor pozitif mi negatif mi

son adet tarihinizden 14-17 gün sonra yumurtlamış olsanız
yumurtlamadan 14 gün sonra sonuç çıkıyor pozitif mi negatif mi
21. Günü ymurlamışım tahlilde cktı daha adet olmadım ki ama 1,5yıldır dogal yollara ugraştık olmadı bu ay klomen kullandım daha çok beklemem lazım

21. Günü ymurlamışım tahlilde cktı daha adet olmadım ki ama 1,5yıldır dogal yollara ugraştık olmadı bu ay klomen kullandım daha çok beklemem lazım
ben kendimi bildim bileli ciddi derecde pko luyum.önce kilo verdim sonra iyi bir doktorla ve doğru bir işlemle ilk seferinde hamile kaldım.
sadece femara ve çatlatma iğnesiyle. klomen bende işe yaramadı.

ben kendimi bildim bileli ciddi derecde pko luyum.önce kilo verdim sonra iyi bir doktorla ve doğru bir işlemle ilk seferinde hamile kaldım.
sadece femara ve çatlatma iğnesiyle. klomen bende işe yaramadı.
Çok sevindim gerçekten bende ilk ay kendılıgınden çatladı çok şükür zaman ne göstercek bilmiyorum 🤷‍♀️ ama ümitlenipde üzülmek istemiyorum

Back