hamilelik belirtileriniz nelerdı detaylı anlatır mısınız?

merhaba kızlar bende evde test yaptım öncelikle 1 hafta önce yapmıştım negatif hiç bir şey çıkmadı 2 gün önce yaptım yarım saat kadar bekledim çıkmadı yattım gece kalkıp baktığım da gözle görülür şekil de çıkmıştı araştırdım sonradan çıkan çizgilere inanmayın diye 2 gün sonra yani dün yine yaptım ve aynı şey bir kaç saat sonra çıktı ama hamlelik belirtilerim de var mide bulantısı aşırı terleme halsizlik uyku göğüslerim aşırı şiş adetim de 5 gün geçikti ama adet olacakmışım gibi ağrı da var bunu yaşayan oldu mu aranız da

Yaşadım ben canım. test ilk yarım saatte negatifti. çekmeceye bıraktım. 2 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. ikinci çizgi genelde pozitif olunca çıkıyor diye biliyordum. 2 gün gecikmeyle maalesef regl oldum. inşallah sende vardır birşeyler

senin adetin geçikmiş miydi belirtilerin var mıydı

2 gün geçmişti. belirtim kasık ağrısı kasıkta batma vardı.
anladım canm hayırlısı olsun gecen ay yaşadım ben senin dediğini yine böyle olmuştu geç çıkmıştı ertesi gün regl olmuştum ama bu sefer 2 tane yaptım ikisi de aynı hem belirtilerim de aşırı belirti olmazsa gecen ay gibi regl olurum diyorum ama belirtiler işte kafa mı karıştırıyor pazartesi ye kadar bekleyip sonra kan vereceğim en iyisi o

5 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor üzmek istemem ama pozitifse 3. haftada bile silik de olsa anında çizgi beliriyor.

Bize de haber ver mutlaka. Umarım hayırlısı olur. Başka belirti var mı
son 2 gündür acaip kasik agrisi özellikle solda batmalar cogaldi vardı an bukdr belirgin degdi bel agrisi ataklarda usume göğüs ucu agrisi ve gogus uçlarım belirginlesti bu sabah 12. günüm test yaptım bu sekilde cikti

benim de bugün adet olmam gerekiyor. İki gün önce bir damla kan geldi. Sadece sabahları birer damla kan geliyor ve sonrasında kahvemsi sarımsı bir akıntı oluyor peçetede. Kasıklarıma regl olacakmışım gibi kramplar batıyor, göğüslerim aşırı ağrıyor ve midem bulanıyor ama ne gelen var ne giden :) eşimle birkaç aydır deniyoruz. hemen heyecan yapmak istemiyorum ama merakla bekliyorum :) Var mı böyle bir şey yaşayan?

5 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor üzmek istemem ama pozitifse 3. haftada bile silik de olsa anında çizgi beliriyor.
biliyorum daha önce de iki gebelik geçirdim onlar yarım saat de belirmişti bu kadar sürmemişti iki tane yaptım ikisi de aynı çıkınca kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…