- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Yaşadım ben canım. test ilk yarım saatte negatifti. çekmeceye bıraktım. 2 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. ikinci çizgi genelde pozitif olunca çıkıyor diye biliyordum. 2 gün gecikmeyle maalesef regl oldum. inşallah sende vardır birşeylermerhaba kızlar bende evde test yaptım öncelikle 1 hafta önce yapmıştım negatif hiç bir şey çıkmadı 2 gün önce yaptım yarım saat kadar bekledim çıkmadı yattım gece kalkıp baktığım da gözle görülür şekil de çıkmıştı araştırdım sonradan çıkan çizgilere inanmayın diye 2 gün sonra yani dün yine yaptım ve aynı şey bir kaç saat sonra çıktı ama hamlelik belirtilerim de var mide bulantısı aşırı terleme halsizlik uyku göğüslerim aşırı şiş adetim de 5 gün geçikti ama adet olacakmışım gibi ağrı da var bunu yaşayan oldu mu aranız da
senin adetin geçikmiş miydi belirtilerin var mıydıYaşadım ben canım. test ilk yarım saatte negatifti. çekmeceye bıraktım. 2 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm. ikinci çizgi genelde pozitif olunca çıkıyor diye biliyordum. 2 gün gecikmeyle maalesef regl oldum. inşallah sende vardır birşeyler
2 gün geçmişti. belirtim kasık ağrısı kasıkta batma vardı.senin adetin geçikmiş miydi belirtilerin var mıydı
anladım canm hayırlısı olsun gecen ay yaşadım ben senin dediğini yine böyle olmuştu geç çıkmıştı ertesi gün regl olmuştum ama bu sefer 2 tane yaptım ikisi de aynı hem belirtilerim de aşırı belirti olmazsa gecen ay gibi regl olurum diyorum ama belirtiler işte kafa mı karıştırıyor pazartesi ye kadar bekleyip sonra kan vereceğim en iyisi o2 gün geçmişti. belirtim kasık ağrısı kasıkta batma vardı.
asıl ümidinizi hiç kaybetmemeniz gerekiyor. bir de stres yapmayın yeterÇok sevindim gerçekten bende ilk ay kendılıgınden çatladı çok şükür zaman ne göstercek bilmiyorumama ümitlenipde üzülmek istemiyorum
Bize de haber ver mutlaka. Umarım hayırlısı olur. Başka belirti var mıçok güzel şeyler yazmissiniz çok ama çok teşekkür ederim canım ama daha belli degil takvim yaptim sadece çok heves ettim inşallah ugurda getirir 4 gün kaldi belli olmasina insalalh az kaldi
5 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor üzmek istemem ama pozitifse 3. haftada bile silik de olsa anında çizgi beliriyor.merhaba kızlar bende evde test yaptım öncelikle 1 hafta önce yapmıştım negatif hiç bir şey çıkmadı 2 gün önce yaptım yarım saat kadar bekledim çıkmadı yattım gece kalkıp baktığım da gözle görülür şekil de çıkmıştı araştırdım sonradan çıkan çizgilere inanmayın diye 2 gün sonra yani dün yine yaptım ve aynı şey bir kaç saat sonra çıktı ama hamlelik belirtilerim de var mide bulantısı aşırı terleme halsizlik uyku göğüslerim aşırı şiş adetim de 5 gün geçikti ama adet olacakmışım gibi ağrı da var bunu yaşayan oldu mu aranız da
son 2 gündür acaip kasik agrisi özellikle solda batmalar cogaldi vardı an bukdr belirgin degdi bel agrisi ataklarda usume göğüs ucu agrisi ve gogus uçlarım belirginlesti bu sabah 12. günüm test yaptım bu sekilde ciktiBize de haber ver mutlaka. Umarım hayırlısı olur. Başka belirti var mı
Ben çizgiyi gördüm bileson 2 gündür acaip kasik agrisi özellikle solda batmalar cogaldi vardı an bukdr belirgin degdi bel agrisi ataklarda usume göğüs ucu agrisi ve gogus uçlarım belirginlesti bu sabah 12. günüm test yaptım bu sekilde ciktiEki Görüntüle 2539977
sanki silik çizgi var gibison 2 gündür acaip kasik agrisi özellikle solda batmalar cogaldi vardı an bukdr belirgin degdi bel agrisi ataklarda usume göğüs ucu agrisi ve gogus uçlarım belirginlesti bu sabah 12. günüm test yaptım bu sekilde ciktiEki Görüntüle 2539977
evet kuzum çok hafifi silik çıktı insalalh 2 gün sonra dahada koyulasir yaBen çizgiyi gördüm bile
evet vs canım cok hafif 12. gün malum inslalh 14.gunde dahada belirgin olsunsanki silik çizgi var gibi
Hadi bakalım hayırlısı.evet kuzum çok hafifi silik çıktı insalalh 2 gün sonra dahada koyulasir ya
amin hayirlisi inşallah canımHadi bakalım hayırlısı.
biliyorum daha önce de iki gebelik geçirdim onlar yarım saat de belirmişti bu kadar sürmemişti iki tane yaptım ikisi de aynı çıkınca kafam karıştı5 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor üzmek istemem ama pozitifse 3. haftada bile silik de olsa anında çizgi beliriyor.
benm de gördüm canm çizgi yi inşallah sağlıcakla kucağına alırsınamin hayirlisi inşallah canım
insalalh tatlım çok tesekkurler inşallah 2 gün sonra daha net cikarbenm de gördüm canm çizgi yi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
inşallah canıminsalalh tatlım çok tesekkurler inşallah 2 gün sonra daha net cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?