• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileriniz nelerdı detaylı anlatır mısınız?

eceninannesiii1010

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
204
83
98
28
bugun adet olmam gereken gun ama hala olmadım. normalde geceden olurdu. 3 gun önce test yaptım cok bellı belirsiz cizgi cikti. hamıle anneler yasadıgınız belirtileri yazar mısınız Lütfen🙏💓

Herkesin belirtisi farklı olmakla birlikte benimkiler regl gününde 3-4 gün önce şöyleydi:
  • Bacak ve ayaklarda aşırı üşüme (yaz ortasında çorapla uyuyordum)
  • İshal
  • Akıntımın çoğalması
  • Halsizlik

Zaten belirsiz de olsa çizgi varsa hamilelik vardır ama adet gününün bir kaç gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.

Herkesin belirtisi farklı olmakla birlikte benimkiler regl gününde 3-4 gün önce şöyleydi:
  • İshal
  • Akıntımın çoğalması
  • Halsizlik

Zaten belirsiz de olsa çizgi varsa hamilelik vardır ama adet gününün bir kaç gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.
ya şöyle bı durum var 1 2 dakıka bekledim ıkıncı çizgiyi göremeyince moralim bozuldu gittim yattım kalktıgımda ıkıncı çizgi bellı belirsiz vardı ama tekrar yapmak istemedim adet gunum geçmeden sımdı belimde agrı kasıgımda agrı hafıf seffaf akıntım var ama öylee adet olcak gıbıde değilim bilmiyorum 😏

ya şöyle bı durum var 1 2 dakıka bekledim ıkıncı çizgiyi göremeyince moralim bozuldu gittim yattım kalktıgımda ıkıncı çizgi bellı belirsiz vardı ama tekrar yapmak istemedim adet gunum geçmeden sımdı belimde agrı kasıgımda agrı hafıf seffaf akıntım var ama öylee adet olcak gıbıde değilim bilmiyorum 😏
Çok test yaptım, bir şey yoksa sabaha kadar beklesen de çıkmıyor:) ama dediğim gibi çıkınca da hamileyim diye düşünmemek lazım çünkü kimyasal gebelik çok sık yaşanıyor:/ umarım hayırlısı olur senin için de.

*Benim bel ve kasık ağrısı adet geçtikten 3-4 gün sonra başlamıştı.

Çok test yaptım, bir şey yoksa sabaha kadar beklesen de çıkmıyor:) ama dediğim gibi çıkınca da hamileyim diye düşünmemek lazım çünkü kimyasal gebelik çok sık yaşanıyor:/ umarım hayırlısı olur senin için de.

*Benim bel ve kasık ağrısı adet geçtikten 3-4 gün sonra başlamıştı.
ıyı dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah vardr 2 bucuk aydr istiyoruz ama sankı 2,5 yıl gibi geldi valla.

bugun adet olmam gereken gun ama hala olmadım. normalde geceden olurdu. 3 gun önce test yaptım cok bellı belirsiz cizgi cikti. hamıle anneler yasadıgınız belirtileri yazar mısınız Lütfen🙏💓
*adetime 3 gün vardı
*kabız oldum
*hep uykum gelmeye başladı akşam 7-8 de uyuyakaldım
*karnımda su dolu minik balon varmış da her an patlayacakmış gibi bir his vardı
*çok gazım vardı yaaaaa poffff:skandal:

Adet olacakmış gibi ağrı ama olmamak. Uykuya düşkünlük
Adetten önce sadece 2 belırtım barizdi gerisi hep adet belırıtıyle aynı göğüs hassasıyetı sivilcelenme hepsı vardı
Bu belirtileri bende yaşıyorum sürekli uyku istiyorum adetini 12 gün geçti adet önce ve sonrası test yaptım negatif cıktı bugün çok az bi kanama gibi bisi geldi ama devamı yok sanki bıçak saplaniyo karnima

Adetten önce sadece 2 belırtım barizdi gerisi hep adet belırıtıyle aynı göğüs hassasıyetı sivilcelenme hepsı vardı
valla benımde belimde hala agrım var 2 gun geçti hala olmadım bakalm nolcak bekliyorum bugün test yapsam yıne cıkar mı acaba
Hic belirtim yoktu
bazılarında oluyormus oyle
*adetime 3 gün vardı
*kabız oldum
benımde cok gazım var belım agrıyo sol kasıgım agrıyo bugunde bas agrisi eklendı akıntımda vaar su gbi beyaz gbı 2 gun gectı test yapsam çıkar mı acaba ya😏

*adetime 3 gün vardı
*kabız oldum
aaaa hamile kalmışsınız 😍 çok sevindim çatlatma iğnesi işe yaradı demek

• İshal
  • Akıntımın çoğalması
  • Halsizlik

Hic belirtim yoktu
*adetime 3 gün vardı
*kabız oldum
Bu belirtileri bende yaşıyorum sürekli uyku istiyorum adetini 12 gün geçti adet önce ve sonrası test yaptım negatif cıktı bugün çok az bi kanama gibi bisi geldi ama devamı yok sanki bıçak saplaniyo karnima
az once mıratech marka testle test yptım tek cızgı anlamadm adetım hala olmadı acaba erken mı yptım testı

az once mıratech marka testle test yptım tek cızgı anlamadm adetım hala olmadı acaba erken mı yptım testı
Kaç gün geçti ki adetiniz benim 3 gün geçince yaptım negatifti 14gun sonra adet oldum ve adetim sanki normal değil leke gibi afedersiniz gün boyu pede 3 yada 4 damla degmis

Back