• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtilerininizi paylaşır mısınız arkadaşlar?

allah hayırlı etsin canım duanı esirgeme isteyen kardeşlerine :KK3:

Bende dün hamile olduğumu öğrendim hamdolsun.. Göğüslerimde dolgunluk ve acıyordu.. Akşamları üşüme,kabızlık,uyku hali.. bende aynen bunlar olmuştu.Allah gönlünüze göre versin..

yılın son günü bebeğim bana bir süpriz yaptı :) bnde hamileyim yaklasık 4 haftalık :) bnimde aksamları uyku halim, üşüme, gögüslerimde hassaslık, boğazımda iltihaplanma varmıs gibi bulantım vardı. 31 aralık gunu test yaptım cıft cızzgı cıktı, esımle dayanamadık hastaneye gıdıp acılden kan testı yaptık ve sonuc pozıtıf :)
Bende dün hamile olduğumu öğrendim hamdolsun.. Göğüslerimde dolgunluk ve acıyordu.. Akşamları üşüme,kabızlık,uyku hali.. bende aynen bunlar olmuştu.Allah gönlünüze göre versin..
birsey sorabılır mıyım canım senın beta hcg degerın kaç cıkmıstı?

nihayet 7 yıl sonra bu gün hamile olduğumu öğrendim. rabbim isteyen herkese bu müjdeli haberi almayı nasip etsin. dua edin kızlar cumaya keseyi de göreyim.:anneadayı:

Canim tebrik ederim ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin bende cuma gunu gidicem doktora 6 haftalik benimki seninki ne kadar

Eski konum.... Çok duygulandim. Ne de çok sevinmisim. Su an bir yıl geçmiş üzerinden... Ve aynı ay. Ben umutla bekliyorum,yıne bu güzel duyguları yaşayabilecek miyim diye......:cry:

Bi de merak ediyorum benimle hamile olanlar sağlıkla aldı mi bebeğini kucağına diye....

Back