• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtilerininizi paylaşır mısınız arkadaşlar?

Merhba Kızlar Ben Yenı Üyeyımm :) Ve 3Aylık evlıyım Çok bebek istyoruz ilişkıden sonra spermler akıyor vajınadan akması dogalmıdır..

Hafif kasık ağrılarım var mide bulantısı ve baş Dönmesi oturduğum yerde bile baş dönmesi tamamda sanırım mide bulantısı pskolojik 4 gun var reglime kan testi bile yaptırmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

932262-bacbaf5f720089cf0676eb33be930581.jpg
sizce hamilemiyim ? yaptım testi dün sormuştum ?

Bendede hafif bel agrilari karin bolgesinde kramplar yorgunluk meme uclarinda agri dolgunluk siskinlik sik tuvalete cikma kabizlik oldu bende anlamadim 6 aylik evliyiz ikinci denememde supriz oldu :) beklemiyodum rabbim sag saglim herkesin bebegini kucagina almayi nasip etsin

Merhba Kızlar Ben Yenı Üyeyımm :) Ve 3Aylık evlıyım Çok bebek istyoruz ilişkıden sonra spermler akıyor vajınadan akması dogalmıdır..
kalkma hemen ve yastık kullan belinin altın da havaya kaldır ayaklarını duvardan yardım alabilirsin mesela canım

Hamilesin gayet açık ve net neden bu kadar bekledin ben hala anlayamadım ben dayanamazdım sanırım :) :) hayırlı olsun canım :KK55::KK55:

ewt canım tesekkur ederım cıkmazsa dıye cok korktum o yuzden bekleedım bu sabah gene test yaptım yine cift cıktı dahada belırgın cıktı allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah canım

Back