- 30 Aralık 2014
- 212
- 24
- 38
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1355843 yaptım testi sizce hamilemiyiiimmm
kalkma hemen ve yastık kullan belinin altın da havaya kaldır ayaklarını duvardan yardım alabilirsin mesela canımMerhba Kızlar Ben Yenı Üyeyımm :) Ve 3Aylık evlıyım Çok bebek istyoruz ilişkıden sonra spermler akıyor vajınadan akması dogalmıdır..
yapyrm canm ama adetım bıttı yenı cok ıstyrm bebek adetımm duzensızkalkma hemen ve yastık kullan belinin altın da havaya kaldır ayaklarını duvardan yardım alabilirsin mesela canım
kesinlikle hamilesin çok net çıkmış. batın bugün müEki Görüntüle 1355843 yaptım testi sizce hamilemiyiiimmm
Hamilesin gayet açık ve net neden bu kadar bekledin ben hala anlayamadım ben dayanamazdım sanırım :) :) hayırlı olsun canım
kesinlikle hamilesin çok net çıkmış. batın bugün mü
Doktora gitsen gorursun keseni hayirli olsunhayır canım gecelı dokuz gun oldu bu sabah gene test yaptım yıne cıft cıktı dahada net cıktı
Doktora gitsen gorursun keseni hayirli olsun
9 gun gectiyse belli olmasi lazim 7 haftslik olmussun neredeyse :)tesekkur ederım canım darısı butu ısteyenlerın basına ınsallah kese hemen bellı oluyomu ?