Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetine kac gun varbenim goguslerım hassaslastı ve akıntım var cok fazla birde idrarım da bazen koyu renk ve kokusu yogun oluyor. acaba hamıle olabılır mıyım?
9 gun gectiyse belli olmasi lazim 7 haftslik olmussun neredeyse :)
benim goguslerım hassaslastı ve akıntım var cok fazla birde idrarım da bazen koyu renk ve kokusu yogun oluyor. acaba hamıle olabılır mıyım?
E hadi bi doktora gorun canimyaaa gerçektenmi :) dahada bi heyecanlandım şimdi yaaa
İnsallah bebistir test yspsanaadetim geceli 3 gun oluyor canım bu ay adet gormedım yanı
E hadi bi doktora gorun canim
inşallah bebiştir canım da korkuyorum test yapmaya ya sonuc negatif cıkarsa dıyeİnsallah bebistir test yspsana
Hadi sevindir bizişimdi gidemem canıom ya en erken hafta sonu gidebilirim calısıyorum
Ben cok gecirtim o korkulardan varsa cikar yoksada birgun cikacak elbet bak ben 15 ayimda yakaladim pes etmek yok insallah bukadar cok beklemezsen tatliminşallah bebiştir canım da korkuyorum test yapmaya ya sonuc negatif cıkarsa dıye
Hadi sevindir bizi
Selma son adet tarihin nedir nenimde 10 gunum gecti pozitif cikti
23 aralikmi yoksa kasimmi yazmak istedinen son aralık 23 de oldum canım adet iki kere test yaptım ıkısıde pıozitif cıktı ama kan testı yaptıramadım hala sen yaptırdın mı?
23 aralikmi yoksa kasimmi yazmak istedin
adetin düzensizse yumurtlama tahminleride pek tutmaz tabi.yapyrm canm ama adetım bıttı yenı cok ıstyrm bebek adetımm duzensız