• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtilerininizi paylaşır mısınız arkadaşlar?

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
36
özellikle ilk hafta. hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ki dönem

Ben hiç anlamadım aslında. Adetim geciktikten sonra göğüslerim hassaslaştı, yaklaşık on gün kasıklarımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bir de çok fazla sinir yapmıştı bende her şeye sinirleniyordum.

Ben hiç anlamadım aslında. Adetim geciktikten sonra göğüslerim hassaslaştı, yaklaşık on gün kasıklarımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bir de çok fazla sinir yapmıştı bende her şeye sinirleniyordum.
bahaneye bakıyoruz zaten sinirlenmek için :) öyle bi intiba oluştu ki bende sanki güğüslerim ağrımasa hiç hamile olmayacakmışım gibi. herkes o ağrıdan bahsediyor ya. suan bende hiç yok daha adetim geçmedi bakalım inşallah bi umut...

bahaneye bakıyoruz zaten sinirlenmek için :) öyle bi intiba oluştu ki bende sanki güğüslerim ağrımasa hiç hamile olmayacakmışım gibi. herkes o ağrıdan bahsediyor ya. suan bende hiç yok daha adetim geçmedi bakalım inşallah bi umut...

Rabbim bir an önce size de nasip eder inşallah. Aslında benim sinirimi gebeliğimi öğrenmeden başladı. :)

Rabbim bir an önce size de nasip eder inşallah. Aslında benim sinirimi gebeliğimi öğrenmeden başladı. :)
diyorum ya işte o hepp varr :KK66: amin inşallah canım bakalım 1 haftaya olur mu burda paylaşacağım güzel bi haber :)

Benimde sadece gogus hassasiyetim oldu oda her ay yasanan bisey oldugu icin farkli hicbir belirtim olmadi

benim regli donemime yakin 2 gun once fln goguslerim acirdi ama bu kez farkli olan sey 10 gun once acimaya basladi. sik tuvalete cikmaya basladim. regli olmama 1 gun kala kasik agrilarim ve ara ara bel agrim olmaya basladi hatta ayni regli agrim oldugunu dusunup 2 gun ped taktim ama agri var regli yok baska da belirtim olmadi su an 5 bucuk haftalik

allah hayırlı etsin bebeğini canım. bende ara ara bel ağrısı ve rahime doğru baskı oluyor bi de bugun sol göğsümde hafif bi ağrı oldu 5-10 dk surdu bilmiyorum ki bunlar hamileliğe işaret mi bekliyorum bu ay bi süpriz ama bakalım

İnşallah hamilesindir.
iki hamileliğimde de en büyük belirti uyku haliydi. elime kitap alınca hemen uyuyordum. adet gününe yakın bel ağrım başlamıştı. bir de adet gününden birkaç gün önce yerleşme kanaması olmuştu.
herkeste aynı belirti olmaz bazılarında hiç belirti olmaz.belirtilere takılıp kalma. örneğin hiç sivilce çıkmayan biri için sivilce çıkması bir belirti. bende de hiç sivilce çıkmaz ama ilk haftalar sivilce çıktı.

dört gözle bekleyince takılmadan duramıyo insan :110::110: teşekkür ederim canım

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
bi idrar testi yapsana hamile olma ihtimalin var.ya da git direk kan ver

çalışıyorum en erken yarın sabah yapabilirim tahlili ama bazıları bi kaç gün daha sabret diyo heyecandan ölüyorum hiç böyle olmamıstım burdakı tecrubeli arkadaslara sormak ıstedım ne yapayım bılemedım :/

Ben iki defa hamile kaldım.ikiside duştu. Yumurylama takibi yapıofum. O uzayan akıntıyı gorunce çalışmalara başlıyodum. Ve hemen sonrasında goğus ağrılarım kasık ağrılarım başlıyodu taki adetimin gunu geçinceye kadar ben şupeleniodum ama gunm geçince emin oluyodum..

Merb kizlar kac zamandir yazilari okuyorum anca kayit olabildim bende belirtilerin cogu vardi psikolojikmi bilmiyorum bugun adet gunum son 4 aydir takip ediyodum adet duzenimi 33 gunde oluyorum. Goguste hassasiyet disinda butun belirtiler vardi bugun test yaptim negatif cikti bebegim olsun istiyorum ama anlamdim simdi bu ne

Hemen hemen aynı durumdayiz güzel bi haberini almayı ümit ederim umarım hamilesindir banada umut olur

Back