Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahaneye bakıyoruz zaten sinirlenmek için :) öyle bi intiba oluştu ki bende sanki güğüslerim ağrımasa hiç hamile olmayacakmışım gibi. herkes o ağrıdan bahsediyor ya. suan bende hiç yok daha adetim geçmedi bakalım inşallah bi umut...Ben hiç anlamadım aslında. Adetim geciktikten sonra göğüslerim hassaslaştı, yaklaşık on gün kasıklarımda hafif hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bir de çok fazla sinir yapmıştı bende her şeye sinirleniyordum.
bahaneye bakıyoruz zaten sinirlenmek için :) öyle bi intiba oluştu ki bende sanki güğüslerim ağrımasa hiç hamile olmayacakmışım gibi. herkes o ağrıdan bahsediyor ya. suan bende hiç yok daha adetim geçmedi bakalım inşallah bi umut...
diyorum ya işte o hepp varr amin inşallah canım bakalım 1 haftaya olur mu burda paylaşacağım güzel bi haber :)Rabbim bir an önce size de nasip eder inşallah. Aslında benim sinirimi gebeliğimi öğrenmeden başladı. :)
diyorum ya işte o hepp varr amin inşallah canım bakalım 1 haftaya olur mu burda paylaşacağım güzel bi haber :)
İnşallah hamilesindir.bahaneye bakıyoruz zaten sinirlenmek için :) öyle bi intiba oluştu ki bende sanki güğüslerim ağrımasa hiç hamile olmayacakmışım gibi. herkes o ağrıdan bahsediyor ya. suan bende hiç yok daha adetim geçmedi bakalım inşallah bi umut...
bi idrar testi yapsana hamile olma ihtimalin var.ya da git direk kan verlütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
Hemen hemen aynı durumdayiz güzel bi haberini almayı ümit ederim umarım hamilesindir banada umut olurlütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/