Hamilelik belirtilerinin bir anda kaybolması 4-5 hafta

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
104
Hanımlar 4+5 haftalık hamileyim (yumurtlama günüme göre) adetime göre 5+5 olması gerek. İdrar testinde çift çizgiyi gördüm ama henüz doktora gidemedim randevu bulamadığım için pazartesi günü gidicem randevumu aldım ama şuana kadar bende hiç bir gebelik belirtisi yok sadece ilk başta adet belirtilerim gibi belirtiler vardı ama hepsi bitti çok korkuyorum boş gebelik boş kese başka bı şey olur mu diye tecrübeniz var mı

Bende atdetimden 1 gun kecdi test yaptm soluk cikti . Sabahsi yine yaptm oyle oldu . Kan tahlili verdm hamilesin dediler . Dun doktora gitdm kese var bebek yok dedi . Bu normal dedi ama içime sinmedi . Bir hafta dolsun tekrar bakilacak . Umarim senin iyi haberin aliriz. Belirti sadece goğus agrisi kasik ve bel agrisi vardi adet sancisi gibi. Baska bisey yok yani belirti bence normal daha yenisin ya ondan

Merhaba şuan bende de aynı durum var hamileliğimi yeni öğrendim kan vermedim erken diye ara sıra adet olacakmış gibi ağrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı. Bu sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim yok olmuş.

İlk dönemde bi şey demek için erken ama göğüs hassasiyeti yaşayıp kayıpta yaşanabilir devamda edebilir her bünyede farklı en iyisi doktora gidin çok kafanız karışıksa acile gidin

İlk dönemde bi şey demek için erken ama göğüs hassasiyeti yaşayıp kayıpta yaşanabilir devamda edebilir her bünyede farklı en iyisi doktora gidin çok kafanız karışıksa acile gidin
Daha kese görünmeyeceği için doktora gitmedim aslında cuma tam 5 hafta oluyor kese 5 haftadan önce görünmez demişti ilk gebeliğimde gittiğim doktorum. O kimyasal olduğu için biraz panik yaptım. Teşekkürler dönüş için umarım sizin gebeliğiniz sağlıklı ilerlemiştir

Benim bu konudaki gebeliğim 8. Haftada kalbi durduğu için düşük oldu malesef. Sonrasında bende kimyasal gebelik yaşadım. Kasım ayında son adetimi görüp gebe kalmıştım bugün yine 8 haftalık kalbi durduğunu öğrendim. Kanamam vs olmadığı için hastaneye yatış yapıp ilaçla düşürelim dedi doktorum yarın veya sonraki gün gideceğim. Bazı şeyler nasip gerçekten. Rabbim ne nasip ederse o oluyor bizim elimizden hiç bir şey gelmez

Çok üzüldüm geçmiş olsun herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…