Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

anladım ben birazdaha bekliyimmi sence doktorlar 26,27 gibi regl olabilirsin dedi bu ay olmadığım için otarihide bekliyim sonra bir idrar testi yapayım diyorum olmadı gebelik testi yaptırırım kanda ama çok merak ediyorum.peki over kistim var 3cmlik kisti olanlar hamile kalabiliyor dimi bir kaç kişi kalamazsın yada çok geç kalırsın diyor

KALAMASIN DİYE BİŞEY YOK ALLAHIN İŞİ BELLİ OLMAZ AMA KİSTLE HAMİLE KALAN BİÇOK KİŞİ BİLİLYORUM YANİ KALINABİLİR CANIM HAKKINDA HAYIRLISI BAKALIM
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ:lepi:Şeniz

BAHT Merhaba
bana yardım edebılırmısınız?
kasıgımda damarlanmalar oldu
damarlar kasıgımdan gobegıme dogru uzamıs durumda
hamıle olabılırmıyım sızce?

slm arkadaşlar ...

ben bır kaç gun once soru sormuştum ama kımse bır şey yazmadı:S:S

ben folbıol kullanıorum hamılelıkte etken mıdır:?

slm arkadaşlar ...

ben bır kaç gun once soru sormuştum ama kımse bır şey yazmadı:S:S

ben folbıol kullanıorum hamılelıkte etken mıdır:?

hamileliğin ilk üç ayı folik asit bebeğin zihinsel gelişimi açısından kullanılmalıdır.
folbiol yada folic plus kullanabilirsin

hamileliğin ilk üç ayı folik asit bebeğin zihinsel gelişimi açısından kullanılmalıdır.
folbiol yada folic plus kullanabilirsin

teşekkur ederım cvp için ama ben hamıle değilim .hamıle kalmak ısytıorum .doktorum testler muayeneler yaptı ve herhangı bı sebep bulamadı yumurtalarıumın ergenleşmesı geç oluyormuş sanırım sebep bu ...bakalım . folbıol verdı ama guclubacismile

benimde bi sorum olcak ama lütfen cevabını profilime yada özel yazzar mısın devamlı giremiyorum çünki bulması kolay olur.bende göğüslerimin ucu karıncalanıyo gibi bide şiddetli olmasada uclarında ağrı var sık idrara çıkmaya başladım belimde çok ağrıyo sizce hamileleik belirtisi olabilir mii BANA NEDEN CEVAP VERMİYONUZ YAAAAAA

hamile kalmayı planladığında başlıcakmışsın asıl
ben istiyodum dr hamile kalmadan 3 ay önce ve hamileliğin ilk 3 ayı içmek gerekmiş
ben içmitim 3 ay ama hamilelik olmayınca bıraktım

kızlar nedir bu çektiklerimiz allahım istemeyen herkese bebiş veriyor isteyene vermiyor sanki bizim bir tanıdık var kız daha 3,4 aylık evli 1,5 2 aylıkta hamileymiş kız her kustuğunda lanet ediyormuş nerden hamile kaldım falan diye bizde olsun diye çabalıyoruz allahım isteyen herkese versin.bende çok istiyorum 6 aylık evliyim korunmadığımız halde olmuyor 5 aralıktanberide regl olmuyorum bekliycem ay başına kadar umarım hamileyimdir yarrabbim

bende 5 aralıktan beri olmuyorum bekliyorum sonucu bakalım nolcak
allahım inş. hayırlı haberler alırız canım

mrb ben geçen ay 18 inde adet gördüm ve normalde düzenli olarak 28 günde bir adet oluyorum.Yani 16 sında olmam gerekiyordu olmadım aşırı derecede kasık ve mide ağrılarım oluyor karnımda şişlik var ama adet sancılarınada benziyor cvp yazarsanız sevinirim test yapamıyorum hamile kalmamaktan korkuyorum çünkü 1 yıldır olmuyor.

inş .hamilesindir canım.
benim 12 gün gecikti adetim ama korkuyorum kan testi yaptıramadım
bekleyelim biraz daha
olumlu sonuçlar veririz inş. birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…