Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

merhaba ben yeni üye oldum ve siteden çok etkilendim
benim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var cuma günü bhcg testi yaptırdım 1485 progesteroon 6.5 çıktı
vajinal ultrasonda bebek kesesi göründü fakat bebek görünmedi anormallik mi var acaba

slm kızlar benımde sorun olucak adet tarıhım 1 ocak 5 ocakta bıttı adetın 9uncu gununden berı sol kasıgımda arada sag kasıgımda bıcak saplanması gıbı sancı oluyo belım kopuyo agrıdan sankı sızce bu ne sımdı..

slm kızlar benim de bi sorum var cvp verirseniz sevinirm bayanssulusmile
benim adet düzensizliigim var şu gün gelcek diyemiorum kendi kafaasına göre gelio mafoldumben
ama bu ay göğüslerimde aşırı drecede hassaslaştı elleyemiiiorum sık sık idrar sorunum oldu ama ben hiç hamilemiyim die aklıma getirmedim arada da böle oluodu . ama nedense 2 3 gün aklıma dank etti hamilemiiyin die dayanamayıp gidip test aldım test 1.çizgi hemn belirginleşti 2. çizgide pembe bi şekilde belirginleştii amaca hamileyim ???? kan testi yaptırcam ama korkuorum deilse die nde olsa ilk denemem mafoldumben

Son düzenleme:

yarencim ben bugün hastalandım bende bişey yok buay
kısmetse önümüzdeki aya artık inşallah sen hamilesindir son durumu haber verirsin canım.

ikinci çizgi çıktıysa hamilesin canım hiç korkma ya kan testi yaptır emin ol.
şimdiden tebrik ederim gözün aydın.

Merhaba
bana yardım edebılırmısınız?
kasıgımda damarlanmalar oldu
damarlar kasıgımdan gobegıme dogru uzamıs durumda
hamıle olabılırmıyım sızce?

ikinci çizgi çıktıysa hamilesin canım hiç korkma ya kan testi yaptır emin ol.
şimdiden tebrik ederim gözün aydın.

ay canım iiiiinş dedigin gibidir .... :kedi: yarın sabhtan gidecem hastaneye
allah bütün bebiş isteyenlere vrsin ...

mrblr ben hamilelik konusunda bir çok site gezdim ama güzel bir paylaşım bulamamıştım
hemen üyelik aldım...
benimde bir sorum var...

benim 6 ay önce gerçekleştirdiğiem bir evliligim var
herşey çok güzel
eşim bebek istiyor ama ben daha istemiyorum erken olduğuna inanıyoruum
fakatt tam ayın 10 unda kısa süreli bir ilişki yaşadım... Korunmadım...
bi önceki adetim ayın 16 sında olmuştu
hala olmadı
karnımda hafif bir dolgu hissediyorum
adet belirtisi yok diyebilirim ağrı yönünden sivilce de çıkmadı....
mide bulantısı çok hafiften sabah oldu...
idrar sıklığıda başladı...
birde sıtma tutuyor çok üşüyorum....
Sizce hamile olasılığım nedir?

Son düzenleme:
CANIM DENDE DE İLK Bİ BELİRTİM YOKKK OLMADII HALA OLUOO AMA kaydirigubbakcemile2GÖĞÜSLERİME ELLEYYEMİORUM FİLAN SIK SIK İDRAR ÇIKMA VARDI AKLIMA GELDİ Bİ AN DEDİM HAMİLEMİYM FİİİLAN DİE GİTTİM İŞ ÇIKIŞI TEST ALDIM YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI... EMN DEİLİM BENDE İŞTE YARIN KAN TESTİ YAPTIRCAM TEST AL DNE DERİM BENCE

arkadaşlar ben en son 5 aralıkta adet oldum daha sonra over kist varmış 4 cm aprılarım başladı hastaneye yatırmdılar vajinal muayene serum ilaç derken 3 cme düştü ayın 31 ve 1 gibi sadece 1 er kere lekelenme oldu fakat adet olmadım hala farlutal verdi kullandım daha bişey yok.göğüslerimde elleyince acıma var saatte bir idrara çıkıyorum.ara arada sağdece miğdem bulanıyor.karnımdada şişkinlik var sanki tuvalete çıkamıyorumda zaten pek.sizce nedir durumum arkadaşlar?bebişte istiyorum.

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM UZUN ZAMANDIR GıREMEDıM TOPıĞıME BıLDıĞıNıZ GıBı HAMıLEYıM VE HAMıLELıĞıMDE BAZI SORUNLAR VAR BU YÜZDEN ıLAÇ TEDAVıSı GÖRÜYORUM BU TEDAVıDE BENı ÇOK HALSıZ BIRAKIYO VE DEVAMLI ıSTıRAAT ETMEM GEREKıYO BU YÜZDEN TOPıĞE SIK SIK GıREMıYORUM ÇOK ÖZÜR DıLıYORUM SıZLERDEN AMA ELıMDEN GELDıĞıNCE SıZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM HEPıNıZı ÇOKKKKKKKKK ÖPÜYORUM HAYIRLI HABERLERıNıZı ALIRIM ıŞALLAHmafoldumben

gebelikten şüpeleniyosan idrar test yaptır derim bence ? emin olursun aklında kalmaz boshayallersmile

CANIM GEÇMİŞ OLSUN İLAÇ KULLANIYORMUSUN BU BELİRTİLERİ GEBELİK BELİRTİSİ OLARAK ADLANDIRABİLİRİZ FAKAT İLAÇ KULLANIYORSAN BU İLAÇLARIN ETKİLERİDE OLABİLİYO AMA BEN DİLERİM GEBELİK BELİRTİLERİDİR İŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İŞALLAH:Saruboceq:

işte farlutal kullandım 12gün dün bitti ilaçlar başkada kullanmadım.ama kullanmadan öncede yokty şimdide yok.ne yapsam bilemedim.

AYRICA KİST İDRAR TESTLERİNDE YALNIŞ SONUÇ VERİR BU YÜZDEN KAN TESTİ SENİN İÇİN EN UYGUNU BENCE

hemogram testi gebelik testimi oluyor.?aralık 31.den 4üne kadar hastanede yattım sürekli hemogram kan testi yaptılar çıksa belli olmazmıydı ozamanda

AYRICA KİST İDRAR TESTLERİNDE YALNIŞ SONUÇ VERİR BU YÜZDEN KAN TESTİ SENİN İÇİN EN UYGUNU BENCE

hemogram testi gebelik testimi oluyor.?aralık 31.den 4üne kadar hastanede yattım sürekli hemogram kan testi yaptılar çıksa belli olmazmıydı ozamanda

HEMOĞRAM TESTİ RAHİM İÇİ VE RAHİM BÖLGESİ TESTİDİR GEBELİK TESTİ SADECE HCG HORMON SE7VYESİ ÖLÇÜMÜ OLARAK YAPILIR AYRICA ERKEN GEBELİK İSE ULTRASONDA BİLE GÖRÜNTÜ ZOR ALINMAKTADITR BU YÜZDEN KANDA GEBELİK TESTİ AYRIDIR BİTANEMsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…