- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
ya bacım sen çalışmalarını yap burda ne yapıyon başkasını kıskanmayalım çalışalım bizim de olsunn delikafadulden allah önce sana versin canım hiç bekletmesin kucağın bebişlerle dolsun. ama mutlaka bi kızın olsun. kaydirigubbakcemile5
ben de seni görüyooooooooom heeeeeeeeeeeeeee sırnaşık şey delikafadulden sırnaşık şey
canım burda herkez inan bebiş haberi alınca çok seviniyoruz bende dahil allahım hepimizin muradını hayırlısıyla versin işallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cadı nevkim benim kız keşke yakında otursaydık birbirimizi tanır komşuluk ederdik yaaaaaaaa:1hug:
cnm çok güzel konuşuyorsun en son çalışmayı ayın 29 unda yaptık kocam yurtdışında bende vize bekliyorum ama o tarihler fena değildi uygun gibi bakalım ya inşallah olur dua edin ne olur
doğru diyon kızs ama ne edek burdan da birbirimizi bulduk la ona da şükür hihoyyyt hihoyyyt
ne demek ilk önce buraya yazıcam valla inan bu site gerçekten terapi sizlerde umarım Allah herkesin gönlündekini versin.geçen ay 15 inda hasta olmuşdum ama gerçekten hesap mükemmel
sengözlerimebaksanab
bir şey sorum çıkım izninizle acaba idrarda tortu gerçekten gebeliklemi ilgili kızlar?
bir şey sorum çıkım izninizle acaba idrarda tortu gerçekten gebeliklemi ilgili kızlar?
hayır hayatım herkez öyle zannediyo benim şuan bile idrarımı bi plastik bardağa koysan hala tortun çıkar çoğu kadında vardırda farketmez dene bak bi kaç kere daha çıkar bazen çok az görünür bazende çok fazla göze batar hiç bir doktor gebelikte idrarda tortu varmı diye yorum yapmaz tortu olağan bişeydir ama her kadın her gün idrarını bardağa koyp bakmadığından faketmez cansüprizzzzz
okk çok tşk ederim ii akşamlar yarın görüşürz dua edin 14 sinde süper haberlerle döneyim yarın görüşürz.
bacım ben çıkar artık koçişle ilgilenem
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim normalden erken adet olma gebelik belirtisi olabilirmi yani hamile kalıp üstüne adet olma gibi benim her zaman 27. olurken bu ay 19. gün oldu acil cevap çünkü ilaç bile kullanamıyorum şüpheden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?