di mi ya. bi de kocişler tatil izinlerini de biz ve bebişlerle geçirir yüklerimizi hafifletirler
ya valla bu ay olsun istiyoom istiyoom. zaten olmassa bu aydan sonra buraya girecek yüzüm olmaycak ya sırnaşık şey
arkadaslar paptya ne demk cevaplarmısınız yenıyım de:):)CADIARZUCADIARZU
slm kızlar bende bişi sormak istiyorum.4-9 eylül yumurtlama dönemimdi bende hiç boş geçirmedim :)) yalnız şöyle birşey var benim adetime 4-5 gün kala göğüs ve bel ağrılarım başlıyordu.Bu ay 2 hafta önceden ağrılarım başladı sırtım ve belim öylesine çok ağrıyorki göğüslerimde ağrıyor birazda şiş gibi.Haa birde idrarım kırmızıya yakın nerdeyse çok koyu bir renk bunlar belirti olabilirmi ? yoksa başka bi rahatsızlığım mı var Allah korusun( birde gebelik testi alsammı acaba belii olurmuki ?
belirtiler hamiş belirtisi gibi canım ama bünyeni en iyi sen bilirsin çünkü bazen regl dönemi belirtileri ile hamiş belirtilerimz aynı oluyor.
hayal kırıklığına uğramamak adına biraz daha bekle sonra bi test yaptır derim cnm. buaralar bu topic de takılıp yazıları okuduysan psikolojik de olabilir. en sağlıklısı adet zamanının geçmesini beklemek aslında.
inş hamişsindir canım. allah gönlüne göre versin.:Saruboceq::CüvCüv:
Off işte en zoruda o yaa.Adetin geçmesini beklemek.Neyse 5 gün var adetime bekliyeyim bakalım.İnş. gelmez yaa(
aaaa çooooğğ ayıp kuzum ne demek yüzüm olmıcakklava: :mymeka:
bu topicin demirbaşı oluruz ama hamiş hamiş ziyaret eder biz gibi bekleyen arkadaşları teselli ederiz inş.:CüvCüv:
valla canım ben artık kimseye bekle demiyorum. bekleme baksana 2 haftadır belirtiler var diyosun hemen test yap. olmadı mı üzülme adetini bekle . ama belirtiler erken olmuş hamiş olabilirsin inşallah olursun :lepi:
- ben bekle dersem zaten beklemeyip yapacaksın en azından gaza getiren biri olsun ki suçlu ben olayım sırnaşık şey-
canım asabım bozulmaya başladı allahtan bir buçuk aydır burdayım. . millet geliyo hamiş oluyo gidiyo sen haallaaaa burdasın sinir bozucu. millet yıllarca burda valla sağlam sinirleri varmış. zaten hastayım. raporluyum bu bayram ağzı ne oruç tutum ne bi şey elimde laptop sabahtan akşama kadar oburdayım eşim işte teeek başına sıkıldım yaa. ama burda eski sayfaları okudukça hamişleri gördükçe ya ben ya ben diye sızlandım hastalıktan mıdır nedir kötüyüm bu gün
ama hamiş kalmasam valla gelmem bi daha moral kalmıyo adam da ya. bi de bazı gerzekler var. ya sen de sorun mu var niye sekiz aydır olmuyo bak ben bir ayda yaptım. ya tamam da allahın bi lütfu o ne hava atıyon...-bi şey diycem neyse- ben kalamadıysam ne yargılıyosun ya alal valla fena dolmuşum kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ahhh kuzucu benimmm:teselli:
çok mu dolmuş kıyamam sanaa..üzülme bacım bi yerden sonrası kısmet..alalh nasip edecek..sen o boşboğazlara ne bakıyosum hamile kalmakla hava atacak ne var onu veren allah almayı da bilir. sen takma kafana stress yapmazsak olcak bu iş inanıyorum ben.:Saruboceq:
saool canım sen de olmasan valla durmam zati burda senağlama
bahtım da gelsin biz 3 bacı ahdettim hayırlısıyla(aman büyük konuşmıyım) hamile kalıp destek olcaz millete.ben bu konuda takılıp tavsiye alıp hamiş kalınca toz olanlara da kızıyorum bariz satış yani.klava:
buarada belki alakasız ama yeni bir başlık açtım istanbul da yeni bir buluşma özellikle anadolu yakası için bi brunch teklifim var.hepinizi bekliyorum bi göz atın derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...idelim-diyenler-anadolu-yakasi-bayanlari.html
kızlar yettim gari hepinizi özledim okudum nevkimle staree bacımın yazılarını kızz nevki bebiş olacak olmasınada bensana sorarım ne o sitemler valla bebek olmassa girmem bu topiğe demişin duymamış oluyum bazı gerzeklere inat sende kalacan hamiş moral bozma gülüm senin duanı allah kabul edecek vardır hayırlı bi zamanı bak bende bekliyom gülüm daha tüplerim açılacakta 6 ay sonra anca kalabilirmişim hamiş test vere vere bi alem oldum ama ben iddalıyım kızım şimdi olmasa belki yarın belki yarındanda yakın hehhhh canım sen yüksek tut moralini biliyon insan kendi vücudunu moralle ayakta tututar moralle yönetir sana kim demiş hamiş olmayacaksın diye valla o gerzeklerin ağzını burnunu kırarım sen üzülme cannnnnnnnnnklava:
bu arada bizim puanlara ne olmuş gı niye düşmüş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?