demetnur sana katılıyorum. şu da var hamile kalmak için uğraşan arkadaşların bir kısmı hamile kaldıktan sonra tek bir soruyu bile yanıtlamaya üşeniyolar zıp hamile topiklerine kayıyolar. bencede bu arkadaşın yaptığı çok büyük bir yardımseverliktir..!!
aklıma bi şey geldi bu nurem cadısı var ya bana eşşek dedi biliyon mu :a015: :gitme: :sinifsinif:
nerede o nereye kaçtı yakalarsam öpücemdelikafadulden
valla kanka 3 gebeliğimdede farklı belirtiler yaşadım belli olmuyoki her insanda yanı olsaydı insanlar birbirinin aynı olurdu amaaaaaaa hiç çekilmez benden bitane daha beni kaldıramıyo bu dünya bitane daha benden olsa terk derler türkiyeyi gıııııııııııııııııııdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
bacılar hastayım bikaç gün yok olucam kusura bakmayın bu arada bendeki arızayı buldular tüplerim tıkanmış büyük bi ihtimal sezaryandan sonra olmuş bu ayın sonu veya öbür ayın başlangıcında tüplerimi temizleyip açacaklar hadi hayırlısı kansızlıkta çıktı o yüzden istiraat verdiler topiğe giremiyom kusura bakman bayram sonrası görüşürüz HEPİNİZİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM ÖPTÜM SİZLERİ
bacılar hastayım bikaç gün yok olucam kusura bakmayın bu arada bendeki arızayı buldular tüplerim tıkanmış büyük bi ihtimal sezaryandan sonra olmuş bu ayın sonu veya öbür ayın başlangıcında tüplerimi temizleyip açacaklar hadi hayırlısı kansızlıkta çıktı o yüzden istiraat verdiler topiğe giremiyom kusura bakman bayram sonrası görüşürüz HEPİNİZİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM ÖPTÜM SİZLERİ
bizim okullar açıldı git gel yoğunluk vardı. senin yazılarını okuyorum ama yerimseniben . hadi bakalım askerin gelcek gözün aydın gızzzzzzzzz delikafadulden
oy oyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: kız ne işin var senin nette de gettt kocanın yanına sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kıyamam canım ya. üzüldüm bak şimdi. ama eve gidince de çalış. tembellik yapma inşallah bu ay içinde ikimizde hamiş kalırız yaa. sırnaşık şey sırnaşık şey valla bu ay çok sıkıldım. artık istiyorumm
inşallah canım ya. artık benim eşiminde morali bozuluyor bebiş olmamasına. o tek dayanağımdı onun üzülmesine dayanamam :a015: .inşallah ekim de leylekler ikimize de bebiş getirir.
amiiinnn kuzucum amiiinn :Saruboceq:
ne güsel yaz bebişleri olurlar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?