Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

hadi burdayım yazın kızlar iftar yaklaşmadan gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
aaaaaaaaa demek hormonlar kılı tüyüde etkiliyor ben onunla tahmin edemem çünkü benim saçlarım zaten çok dökülüyor.

napıyım canım çok gebe böyle söyleyince yazayım dedim kesin doktor sözü değil ama yazayım dedim:teytey:

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim eğer gebe kalırsam hemen buraya yazacağım beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim allah seninde gönlüne göre ne istiyorsan versin:Saruboceq:
bende bayrama kadar bekleyip bayramdan sonrada olmazsam o zaman test yapmayı düşünüyorum ama eğer adet olursam oruçtanmış deyip denemeye devam edeceğim.

tabi can pes etmek yok bebekler bizi bekliyo haklıyız kadınız hamiş olmak bizimde hakkımızturkbayragi

bayıldım senin düşüncene herkez pes etmeyi seçiyo ama sen azimlisin buda karakterinin çok sağlam olduğunu gösteriyor öptüm seni savaş arkadaşımturkbayragi

bir şeyde azim ettimmi asla bırakmam heleki bu bir bebekse...
ya ben bu arada idrarımı bir bardağa yapıp baktım çok açık renkli aslında kaç saattir susuz vucüdüm koyu renkte çıkması gerekirken öyle açık bi rengi vardıki nimetle benzetme yapmak istemem ama limonatadan daha açık ve acayip bir kokusu vardı ağır bi koku ama içinde hiç tortu yoktu.
aman akışına bırakcam valla bayrama ne kaldıkikaydirigubbakcemile3

doğru canım doktorlar idrarın rengini pek umursamıyolar kanlı veya kavrengi değilse ha bide kaşıntı yoksa o yüzden idrar rengi belirtilerde ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alt sıralarda ama senin karar doğru sabreden derviş sabrın sonunu güzel haberler vermiş peşindeyim güzel haber duyana dek asla bırakmam aslaaaaaaaaaaaaaaaaa ismail yk. dan alıntıkaydirigubbakcemile3

saol canım arkadaşım iyiki bu topiği açmışsın bak sana sorum hemen cevabıda aldım ohhh rahatladım valla şuanda olabilir gibi ama olmazsamda üzülmeyeceğim 26 aydır deniyorum yine denerim.

sana bişey söyleyimmi 2 yıldırda ben deniyom ama asla pes etmiyorum ayrıcada allah bozmasın pek neşeliyim istediğin zaman burdayım bizden başka kimse yok galiba beraber yazışak kız onlarda elbet gelir her zaman dinlemeye hazırım seni canımŞeniz

saol canım arkadaşım iyiki bu topiği açmışsın bak sana sorum hemen cevabıda aldım ohhh rahatladım valla şuanda olabilir gibi ama olmazsamda üzülmeyeceğim 26 aydır deniyorum yine denerim.

ayrıca şu ruh halindeki agrasifi değiştirirmisin sen çok neşeli bi insansın ayrıca iyimsersin her zaman burdayımseni dinlemeye hazırım Şeniz

pptya87 teşekkür edrim canım görünce değiştirdiğini çok sevindim ha şöyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi:

baht merhaba,

bende artık hamiş kalmak isteyenlerdenim:)bu ay iki gunde bir ilişkiye girdik eşimle,bugunde yumurtlama gunum.ama yaklaşık 4-5 gundur sol kasıgımda,hayatımda daha once hic yasamadıgım ine batması şeklinde ağrılar var ve cok sık idrara cıkıyorum.baska bir belirti yok.sence hamişmiyimdir?bu iki belirti yeterli olabilirmi?

bu ilk belirti gebelerin değiş belirtilerinden en başında yer alan bir belirti ama biraz daha bekleyip belirtilerin artmasını gözlesek eğer belirti yaşanmazsada gününün bayağı geçmesini bekleyip eğer şüphe artıyorsa kan testi yapıp doğrulamak lazım belkide güzel haberler alırız ne dersin anneliğe susamış kişilik hiiiiii sabırsızlığına hak veriyorum seni destekliyorum biraz daha sabır olurmu canım değişik belirtilerde olursa yaz bize olurmu canımbuyrunnnnnnnnn

kimse yok madem bende çıkıyom hadi by yarın hastaneye gidebilirim belki görüşemeyiz ama cuma burdayım hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

banada bi care bulunnnnnnnnnnnnn... belirtiler yasiyorum ama ha birede adet oluyorum :uhm: ne olacak benim durum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…