aslında ben kendimi çabucak motive edebilen en küçük şeylerle mutlu olabilen bi insanım sevdiğim adamın bana ufak bi tebessümü dünyalar kadar mutluluk verir ama şu an o çok sıkıtntıda onu anlamaya çalışıorm ama bu ilgisizliğini strestini görünce üzülüyorm. dün bundan sıkıldığımı açıkça söledim gece yatarken sımsıkı karıldı bana onundu üzüldüğü belli... keşke bi bebeğim olsada o aşkımın tüm sıkıntılarını yok etse... nasıl sevinir Allah bilir.... :sinifsinif:
mehaba kızlar yaa benım sorum su benım 31 ile 5 arası yumurtlama gunum ama o gunlerden berı hala goguslerım agrıyo sızlıyo yumurtlama gunlerımdede agrıyodu sımdıe agrıyo dusunun artık agrıyla uyanıyorum ne olur yardımcı olun abana anlamadım ben sımdı nedır ne degıldır
Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım( İlaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...
en çok görünen belirtilerin başındadır baş dönmesi halsizlik ama oruç tutuyorsan vücudun dirençsiz kalmış ve bu yüzdende olabilir baş dönmesi ve halsizlikle beraber onlara eşlik eden bir miğde bulantında varsa evet gebelik belirtisi olarak en ön sıralarda doktora gittiğnde baş dönmesi halsizlik var dediğin anda ilk sorusu korunuyormusun diye sorar eğer korunmuyorsan direk gebelik testi yapıyor
Canım 2 gündür oruç da tutamıyorum. Halsizlik ve baş dönmesi bitkin düşürdü iyice. Ayy inşallah gebeyimdir:)) kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ayın 16 sı adet günüm 1 hafta var ayın ikisi yumurtlama günümdü ve ben o gün eşimle ilişkiye girip ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup tam 30 dk yattım.:kedi:
bu sabah 6da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bulantı hissettim kusma durumuna gelir gibi ağzımda uyuşma falan oldu ama hiç birşey çıkmadı sahura kalkıp oruç tutuyorum sahurda ağır yemekte yemiyorum kahvaltı yapıyorum sadece ve ilk defa bugün başıma geldi bu acaba gebelik belirtisi olabilirmi?
canım hosgeldın bacım nasılsın ıyı oldunmu baht cım ama kustum sana ben sana gelınca bana haber ver demıstım ole olsun
baht cım bana yazacak bir şeyin yokmu?
canım çok teşekkür ederim diğer belirtilerimi yazmadım ama şunlarda var 2 gündür acayip şişkinliğim var ramazan şişkinliğide olabilir belki ama kilomda bir artış yok fakat göbeğim davul gibi ve bu sabah kabız olduğumuda öğrendim ayrıca gögüslerim çok ağrıyor ve çok şişti sutyen takamıyorum çünkü hem ağrı yapıyor hemde sıkıyor yorgunluğumda var başım her yerim ağrıyor sol kasığımdada ince ince sızılar var ve son olarak mide karın boşluğumda kramplar giriyor ara sıra belimde ağrıyor ama uzun süredir var ağrısı hee unutmadan oruçlu olmama rağmen sık sık wc ye çıkıyorum birazdan kokusuna ve rengi bakacağım bende sanmıyorum gebe kaldığımı ama hem yumurtlama günümü iyi değerlendirdim hemde çok dua ettim yinede kaptırmayım belki oruçtandır.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?