Selam kısssslarrrrr yine ben
Bugün büyük gün regli olmam gerekiyor ama henüz gelen giden yok fakat tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum araştırdım bulamadım regli olmuşum gibi ağrım var...acaba gebe olupta regli gününde regli ağrısı çeken var mı???lütfennnnnnnn yorummmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitanem canın sağolsun sen sağlığına kavuşda önemli olan o tek sen değilsin bacım bende neye gittim ne buldum bitanem günlerdir test veriyorum 10 günde bir 1 günlük kanama yaşıyorum çok halsizim ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar haftaya test sonuçlarını alıcam yumurtalık sayımı ve yapıcaklar ve alttan tekrar test alınacak adetliyken ama bunlara rağmen ben dimdik ayaktayım allah bin beterinden saklasın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz canımız sağolsun geç oluversin meyveyi geç veren ağaç daha değerli olur unutma öptüm seni cannnnnnnnnnnnnŞeniz
merhaba benim 5 gün önce adet olmam gerekti ama olmadım hala. benm belirtilerim adet ağrısı var ama kanama yok hala. miğdem bulanıo önce oruçtan sanıodm ama oruç tutmadığım günlerde bulanıo miğdem. bazı yemeklerin kokusuna daynamıorm kusasım gelio.benim miğdem bu kadar hassas değildi.biraz daha kilo aldım. kalçam çıktı göğüslerim biraz daha şişti. ama test yapmak için 1 hafta daha beklicem. ve bu gelişmelerden hemşire arkadaşım dışında kimsenin haberi yok. herkese sürpris yapıcam çıkarsı..özellilkede benim hayatımın en önemli varlığına koca bebeğime kalbimin küçük sevimli köstebeği eşime
Şenizhihoyyyt
CANIM AYNI BELİRTİLER BENDE DE OLDU YOK TUR DİYE DÜŞÜNÜYODUM AMA HEM EVDE HEMDE HASTANEDE POZİTİF ÇIKTI İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR ALLAHIM HERKESE VERSİN İNŞALLAH:CüvCüv:
bide arkadaşlar dün sol gögsüme ağrı girip çıkıyodu çok rahatsız etti ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM HERKESE GÜZÜEL EVLATLAR VERSİN SABIR EDİN ARKADAŞLARbendeoğlumu doğduktan 6 ay sonra kaybettim ALLAHböyle uygun görmüş 7 ay oldu hep istiyodum ALLAHIM verdi takmayınca ve isteyip gerisini ALLAHA bırakınca inanın ALLAHyardım ediyo geç olsun güç lmasın sağlıklı olsunda bırakın geç olsun dua edin bende her bebek gördüğümde içim çok acıyodu ağlıyodum bile oğlum aklıma geliyodu ama yüce rabbim yüzüme güldü kurban olurum rabbim sana sabır edin ALLAH İNŞALLAH VERİR DUA İLE...
malesef canımaz önce kontrol ettim adet olmuşum ama üzülmüyorum daha 5 aylık evliyim hem çalışıorum. icra memurluğu üzerrne biraz zamanım var 20 yaşındayım çocuk sahibi olmak için daha küçüğümsenağlama
bide arkadaşlar dün sol gögsüme ağrı girip çıkıyodu çok rahatsız etti ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM HERKESE GÜZÜEL EVLATLAR VERSİN SABIR EDİN ARKADAŞLARbendeoğlumu doğduktan 6 ay sonra kaybettim ALLAHböyle uygun görmüş 7 ay oldu hep istiyodum ALLAHIM verdi takmayınca ve isteyip gerisini ALLAHA bırakınca inanın ALLAHyardım ediyo geç olsun güç lmasın sağlıklı olsunda bırakın geç olsun dua edin bende her bebek gördüğümde içim çok acıyodu ağlıyodum bile oğlum aklıma geliyodu ama yüce rabbim yüzüme güldü kurban olurum rabbim sana sabır edin ALLAH İNŞALLAH VERİR DUA İLE...
merhaba benim 5 gün önce adet olmam gerekti ama olmadım hala. benm belirtilerim adet ağrısı var ama kanama yok hala. miğdem bulanıo önce oruçtan sanıodm ama oruç tutmadığım günlerde bulanıo miğdem. bazı yemeklerin kokusuna daynamıorm kusasım gelio.benim miğdem bu kadar hassas değildi.biraz daha kilo aldım. kalçam çıktı göğüslerim biraz daha şişti. ama test yapmak için 1 hafta daha beklicem. ve bu gelişmelerden hemşire arkadaşım dışında kimsenin haberi yok. herkese sürpris yapıcam çıkarsı..özellilkede benim hayatımın en önemli varlığına koca bebeğime kalbimin küçük sevimli köstebeği eşime
Şenizhihoyyyt
başın sağolsun yeni gebeliğin içinde kutlarım allah sağa salim eline almayı nasip etsin işallah duaların çok güzel allah isteyenlerin başına sağ salim sağlıklı nasip etsin bir tek rabbim eyler ne eylerse güzel eyler:Saruboceq:
vede hamile olmadığım için çok üzülmeye başladım çok kötüyüm :çok üzgünüm:
sen yanlış yaptığını biliyorsan kimseye söz hakkı düşmez ama felaket stres dolmuşsun ve psikolojini bozmuşsun dua et bitanem allah senin dualarını haykırışlarını duyar ve ne olur üzülme işallah seninde gebe haberini alacağız ama sen kendini bırakırsan nasıl diğer aylara umutla bakarsın sen sağlam durki diğer aylarda senin hayrına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?