Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

gebelerin 100/40 bu ağrıyı söyler evet gebelerin çoğu sayılabilir adet sancısı gibi belirti gösteriyorlar çoğunun şikayetleriden biri bu işallah sendekide böyle bir belirtidir hihoyyyt

kızlar yettim burdayım cannnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrr sizi özledim sık sık yazışırız emikaydirigubbakcemile2

kuzuuum sana da çok geçmiş olsun yoktun günlerdir kendi derdime ağlamaktan soramadım.kusuruma bakma..öyle moralim bozuktu ki dün buraya bile gelmek istemedim içim sızlıo okudukça :gitme:

slm arkadaşlar ALLAHnasip ederse anne adayıyım artık bebek daha yeni olduğu için sadece gebelik kesem görünüyo 3 hafta sonra yine dr gitcem ALLAHIM bu mübarek ayda hepinize versin inşallah

merhaba benim 5 gün önce adet olmam gerekti ama olmadım hala. benm belirtilerim adet ağrısı var ama kanama yok hala. miğdem bulanıo önce oruçtan sanıodm ama oruç tutmadığım günlerde bulanıo miğdem. bazı yemeklerin kokusuna daynamıorm kusasım gelio.benim miğdem bu kadar hassas değildi.biraz daha kilo aldım. kalçam çıktı göğüslerim biraz daha şişti. ama test yapmak için 1 hafta daha beklicem. ve bu gelişmelerden hemşire arkadaşım dışında kimsenin haberi yok. herkese sürpris yapıcam çıkarsı..özellilkede benim hayatımın en önemli varlığına koca bebeğime kalbimin küçük sevimli köstebeği eşime
Şenizhihoyyyt

bide arkadaşlar dün sol gögsüme ağrı girip çıkıyodu çok rahatsız etti ALLAHIM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM HERKESE GÜZÜEL EVLATLAR VERSıN SABIR EDıN ARKADAŞLARbendeoğlumu doğduktan 6 ay sonra kaybettim ALLAHböyle uygun görmüş 7 ay oldu hep istiyodum ALLAHIM verdi takmayınca ve isteyip gerisini ALLAHA bırakınca inanın ALLAHyardım ediyo geç olsun güç lmasın sağlıklı olsunda bırakın geç olsun dua edin bende her bebek gördüğümde içim çok acıyodu ağlıyodum bile oğlum aklıma geliyodu ama yüce rabbim yüzüme güldü kurban olurum rabbim sana sabır edin ALLAH ıNŞALLAH VERıR DUA ıLE...

CANIM AYNI BELİRTİLER BENDE DE OLDU YOK TUR DİYE DÜŞÜNÜYODUM AMA HEM EVDE HEMDE HASTANEDE POZİTİF ÇIKTI İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR ALLAHIM HERKESE VERSİN İNŞALLAH :CüvCüv:

CANIM AYNI BELİRTİLER BENDE DE OLDU YOK TUR DİYE DÜŞÜNÜYODUM AMA HEM EVDE HEMDE HASTANEDE POZİTİF ÇIKTI İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR ALLAHIM HERKESE VERSİN İNŞALLAH :CüvCüv:

malesef canımaz önce kontrol ettim adet olmuşum ama üzülmüyorum daha 5 aylık evliyim hem çalışıorum. icra memurluğu üzerrne biraz zamanım var 20 yaşındayım çocuk sahibi olmak için daha küçüğümsenağlama

canım üzüldüm yaa oğlun için. bak ama yeni bi bebek vermiş sana doğru sölüosun Allah öle uygun görmüş almış yanına kuş olmuş cennete bebeğin. belkide bölesi daha ii olmuştur. o bu dünyünın pisliklerini görmeden cennette yerini aldı. sen üzülme genede canım..

ALLAH BÜYÜKTÜR SABRET ELBET OLUR DAHA YENİ EVLİSİN YAŞINDA NORMal BENDE İLK ANNELİĞİNİ 20 YAŞINDA TATTIM AMA VEFAT ETTİ 7AY ÖNCE AYTI AYLIKTI OĞLUM ŞİMDİ 21 YAŞINDAYIM 2.YE ADFAYIM ALLAH İZİN VERİRSE HERŞEY ALLAHTAN İNŞALLAH ANNECİĞİNE TUTUNUR YAVRUM İKİ MELEĞİM VAR BENİM BİRİ CENNETE BİRİ ALLAH İZİN VERİRSE BENİM YANIMDA:CüvCüv:

başın sağolsun yeni gebeliğin içinde kutlarım allah sağa salim eline almayı nasip etsin işallah duaların çok güzel allah isteyenlerin başına sağ salim sağlıklı nasip etsin bir tek rabbim eyler ne eylerse güzel eyler:Saruboceq:

işallah süpriz yaparsın bu güzel haberi eşinin suratını şaşkınlığını görmek isterdim biraz daha beklemekte haklısın en güzeli ama idrar testi yapacaksan negatif çıkarsa üzülme kan testide yaptır idrar testinin yanılma payı çok biliyorsun allah gönlüne göre versin buradaki arkadaşları sevindirip umut veriyorsunuz bu haberlerle onlara ve bana motive oluyo bu güzel haberler alkisalkisalkis

sağolasın canım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNAN HERŞEY SABIR VE ALLAHTAN UMUT KESMEMEK MORALİN YÜKSEK OLSUN HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDER ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN OLUR İNŞALLAH ALLAHIM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLİR YÜCE RABBİM HEPİNİZE O KADAR GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI AHLAKLI EVLATLAR VERSİN Kİ ONLARIN VEFASINI VE HAYRINIDA GÖRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH HEP BERABER

arkadaşlar ben dün bi delilik yaptım eşimle çok fea aramız bozuildu oda çıktı gitti bende sinirden 4 tane largopen antibiyotik içtim. niyetim ölüm değildi sadece onu korkutup yaptığına pişman etmekti Allahtan bişe olmadı ama eşim bana birden düzeldi bilmediği halde. ama adet oldum hamile olmadığıma emin olduğum için böle bişeye kalkıştım. zaten biliorm 4 antibiyotiğin zehirlemeyeceğini. ama ilerde vücutta bi kalıntı bırakırda çocuk olursa ona zarar verir diye korkuyorum. akannehir

çok yanlış bişe yaptım biliorm lütfen bu konuda bişe demeyin çok kötü durumdaydım....

vede hamile olmadığım için çok üzülmeye başladım çok kötüyüm :çok üzgünüm:

vede hamile olmadığım için çok üzülmeye başladım çok kötüyüm :çok üzgünüm:

canım inanmassın belki ama seni anlıyorum 2 senedir tekrar anne olmaya çalışıyorum bütün ailem ve eşimin ailesi karşı yeniden bebeğin ölmesinden ve benim akli dengemi kaybetmekten korkuyorlar 2 senedir her ay hamilelik belirtileri zannedip test yaptırıyorum ama boş çok iyi bildiğim halde gebe olmadığımı ama nedense yapıyorum elimde değil bu yüzden seni anlıyorum bu ay gebe kaldım zannederken yumurtalıklarımda hasar çıktı şimdi araştırıp ne olduğunu bulmaya çalışıyorlar yani ne umdum ne buldum yinede şükür

sen yanlış yaptığını biliyorsan kimseye söz hakkı düşmez ama felaket stres dolmuşsun ve psikolojini bozmuşsun dua et bitanem allah senin dualarını haykırışlarını duyar ve ne olur üzülme işallah seninde gebe haberini alacağız ama sen kendini bırakırsan nasıl diğer aylara umutla bakarsın sen sağlam durki diğer aylarda senin hayrına olsun

aslında ben kendimi çabucak motive edebilen en küçük şeylerle mutlu olabilen bi insanım sevdiğim adamın bana ufak bi tebessümü dünyalar kadar mutluluk verir ama şu an o çok sıkıtntıda onu anlamaya çalışıorm ama bu ilgisizliğini strestini görünce üzülüyorm. dün bundan sıkıldığımı açıkça söledim gece yatarken sımsıkı karıldı bana onundu üzüldüğü belli... keşke bi bebeğim olsada o aşkımın tüm sıkıntılarını yok etse... nasıl sevinir Allah bilir.... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…