genelde bel ağrısı diye geçer kimisinde bacaklara vuracak kadar şiddetli olurmuş buna benzer bi ağrın mı var canım? belirtiler kişiden kişiye değişiyor belki sen de böyle olmuştur..kızlar belirtilerde afedersiniz ama kuyruk sokumu ağrısı var acaba???
sitaree cim sen niye bir kan testi yaptırmıyorsun....
HAYIRLISI OLSUN SıTAREECıM
bu arada benim bu ara kuyruk sokumum ağrıyordu da yani 2 gündür yok ama bir ara bayağı vardı ama heralde üşüttüm ondan olmuştur...
Canım iki gün öncesiyle kıyaslarsa bir problem varmış gibi durmuyor.İki günde bir iki katına çıkmış değerlerin.Kısa bir hesapla;
27 Ağustos düz hesap 14 desek
29 Ağustosta 28 olmalı
31 Ağustosta 56 çıkar.Senin sat'ın 6 Ağustostu yanlış hatırlamıyorsam ve ovulasyonunda biraz erken olmuştu.Ya,verilen değerlere göre sorun yok gibi ama regl gününde bu değer 112 olacak ve senin verdiğin yumurtlama tarihine göre sanki BHcg değerin daha yüksek çıkmalı gibi sanki yaa... :bbo: Ama daha çok yeni herşey!Umarım BHcg değerin patlama yapar :)
Umarım fıstık umarım patlama yapar yarın regli günüm bakalım neler olacak....okuduklarıma göre değerlerim düşük gibi geliyor bana ama hayırlısı artık.....opuyorumnanaktan
görürsün bakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?