Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar belirtilerde afedersiniz ama kuyruk sokumu ağrısı var acaba???
genelde bel ağrısı diye geçer kimisinde bacaklara vuracak kadar şiddetli olurmuş buna benzer bi ağrın mı var canım? belirtiler kişiden kişiye değişiyor belki sen de böyle olmuştur..

sitaree cim sen niye bir kan testi yaptırmıyorsun....

yaptırmaz olur muyum cicim 3 gün geçince yaptırdım negtif çıktı ama geç döllenme olunca bazen kan testi bile yanılırmış hormon kana da düşmeyebiliyormuş güldecim..
tekrar yapmayı düşünüyorum şimdi. artık hamile olsam zaten 7 haftalık olcaktı kana düşer heralde.

HAYIRLISI OLSUN SıTAREECıM
bu arada benim bu ara kuyruk sokumum ağrıyordu da yani 2 gündür yok ama bir ara bayağı vardı ama heralde üşüttüm ondan olmuştur...

HAYIRLISI OLSUN SıTAREECıM
bu arada benim bu ara kuyruk sokumum ağrıyordu da yani 2 gündür yok ama bir ara bayağı vardı ama heralde üşüttüm ondan olmuştur...

tşk ederim canım amin Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

kuyruk sokumun üşüttüğün için yada sert şekilde oturduysan incittiysen de ağrıyabilir cnm geçmiş olsun.. eğer bebiş istiyorsan onun belirtisi olsun inş delikafadulden

zannetmiyorum sitareecim ya...
niyeyse bu ara bana çok uzaklardaymış gibi bebek ama inşallah Allah söyletiyordur seni..

Umarım fıstık umarım patlama yapar yarın regli günüm bakalım neler olacak....okuduklarıma göre değerlerim düşük gibi geliyor bana ama hayırlısı artık.....opuyorumnanaktan

Arkadaşlar mrb. bugün çatlama iğnesi vurulalı 8 gün oldu ama 2 gündür bi tuafım.Mesela uykum gelio sürekli ama uyuyamıyorum, gece mide bulantı hissi yaşıyorum,ara bacaklarım ve belim ağrıyo ve göğüslerim yanları ağrıyo yada ben kendimi dinlemekden kafayı yedim.bir fikriniz var mı arkadaşlar

eminim yarın buraya HAMıLEYııııMMMM diye yazacaksın :lepi:

Umarım fıstık umarım patlama yapar yarın regli günüm bakalım neler olacak....okuduklarıma göre değerlerim düşük gibi geliyor bana ama hayırlısı artık.....opuyorumnanaktan

görürsün bakopuyorumnanaktan

gülde umudun olmadığı için belki bu ay stressizdin ve başardın olamaz mı

galiba ben kırmızı kartı görücem karnım ağrıyor oooofffff ya......

neden olmasın baksana umursamadığı için hamileliğinin farkında olmayanlar varmış :uhm:nerdeyse doğuma yakın fark etmiş

arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim bakalım 2 günümü değerlendirdim kısmet artk geriye bekelemek düşüo daha 17 gün warrr...ya yanımda çalışan arkadaş 14 ağustosta ewlendi ve bugün hamile olduğunu öğrendii çoook kıskandımm dğruyu sölemek gerekirsee..off yaa darısı başımızaa.ya ben olsam sevinçten uçarım kızz gayet normaldii zaten istemiorduu ya benn istiyorum ama

herkese öncelikle merhabalar bende hamilemiyim acaba diye bikaç gündür kendi kendime sorup duranlardanım. göğüslerimde sızı karnımda şişlik ve kaşıntı baş dönmesi ateş bel ağrısı akıntı ve uyuma isteği gibi durumlar var bir haftadır adetime altı gün var bilemiyorum acaba hamilemiyim daha önce bir düşük yaşadım o gebeliğimdede aynı belirtiler olmuştu birde onda çok fazla idrara çıkıyodum bu sefer öyle birşey yok. peki sizce ümitlenmelimiyim arkadaşlar.

selam arkadaşlar yine ben..
yaklaşık bir aydır beni bilen biliyo zaten msjlarımda içinde bulunduğum hal açık ama gördüm ki belirtiler, yaşananlar herkese göre değişiyor ve her farklı haber her farklı belirti bizim gibi bi umut bekleyenlere acaba diye ümitleneceğimiz ufak tüyolar oluyo. daha önce rastlanılmayan durumları biz yaşayabiliyoruz.normalin dışında bi belirtiyse bizimki umudumuzu yitirip yok canım ben hamile değilim baksana ben de bu belirtiler yok yada ben de şu var diyebiliyoruz.

benim sürecimi sizle paylaşayım size de bi fikir olsun istedim. benim hamile olduğum henüz belli değil ve açıkçası üzülmemek için hala umutlu değilim ama doktorların umudunu yitirmemesi üzerine demek ki hiç bişiy için geç değil arkadaşlar diye yazıorum.

dediğim gibi msjlarımı takip edenler bilirler yaklaşık bir aydır hamileyim değilim savaşındayım. ama hala tamamen yok bu ay da olmadı diyemedik bu ay nedense.

benim son regl tarihim 1o temmuz o günden beri ben de tık yok. 7 ağustosta olmalıydım ama günümden önce lekelenmem oldu. sonrasında yine günümden önce 2 gün süren reglimden farklı bi kanamam oldu. bunun haricinde gelen giden yok. bu kanamayı regl saymadığımız takdirde bnm reglim 25 gün geçmiş oldu. ilk zamanlar bnde mide bulantısı kokulara hassaslık vardı geçti demek ki psikolojikmiş dedim. günümden önce idrar testi yaptım evde negatif çıktı günümü 2 gün geçti kan testi yaptırdım o da negatif çıktı ben bu ayda olmadı dedim kırmızılar gelcek diye bekledim.
şu son hafta kasıklarımda sızılarım arttı yoğun bir akıntım var ve 2-3 gündür belimde bacaklarıma vuran bir sızı göğüslerimde hassasiyet var dokunumıyorum bile.bu sabah üşütmüşüm gibi bir mide bulantısı.
geçen pazar doktora gittim rahim duvarımın normal olduğunu bişiy anlayamadığını söyledi ultrasonda da bişi görmedi ama yumurtlama tarihinin son gününde gebe kalmış olabilirmişim geç döllenme olduysa daha yeni yeni erken gebelik belirtileri gösteriyor olabilirmişim bu yüzden söktürücü vermedi bebiş varsa kaybetmeyelim diye bi hafta bekleyelim kan testi yapalım kesin olsun dedi. bu kadar geçen güne ve negatif testlere rağmen umudum varmış yani. :CüvCüv:
demem o ki kızlar kimi zaman normalin aksine negatif çıkan testlere bile aldanmayın.doktorum dediki biz regl olmayan herkese olana kadar potansiyel hamile olarak bakarız kist falan görünmediğine göre neden olmasın dedi. testler pozitif çıkınca yanılması yoktur ama negatif çıkan her teste inanmayın dedi. ben de sizinle paylaşayım istedim.
umarım herşey gönlümüzce olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…