Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neesli rumuzlar karıştı sana değil başkasına yazıyodum senin rumuzu yazmışım bende fazla tepki vermişim ramazanın ilk günü olur böyle şeyler
canım nevkim benim biraz önce rumuzları karıştırdım düzelttim o yüzden görememişsindir olsun özür dilemekle küçülmem aksine büyürüm o yüzden olur böyle vakalar baht bunlara kahkaha atar
morelim siz varken kimse bozamaz canım arkadaşlarım sana pazartesi değilde salı günü cevap verebilirim anneme gidicem çocukları oraya bırakıyımda hastanede sürün mesinler yarından itibaren bi kaç gün yokum bensiz kaynatmayın öp.
bu arada sevil-83 rumuzlu arkadaşımdan güzel haber hamileeeeeeeee kızlar darısı tüm isteyenlere onu tebrik etmek isteyen iyi dileklerini sunmak isteyen paylaşsın kendini tutmasın kızlar ben çok sevindim sizlerede allah nasip etsin
bu arada sevil-83 rumuzlu arkadaşımdan güzel haber hamileeeeeeeee kızlar darısı tüm isteyenlere onu tebrik etmek isteyen iyi dileklerini sunmak isteyen paylaşsın kendini tutmasın kızlar ben çok sevindim sizlerede allah nasip etsin
canım seni özleyeceğiz. :gitme: geldiğinde inşallah hamileden geçilmez buralar zemuszemus
sevil-83 arkadaşımızı da kutluyorum. a.s. allah sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı evlat versin. kendisi de hepimize bu ramazanda ve hamile haliyle dua etsin. darısı başımıza :lepi: