öncelikle hayırlı olsun cnm inş umduğun gibi olur sonuç.. kendime de pay çıkarayım.
allah allah :teytey: sevinsem mi bilemedim. benim de adetimden önce biraz kanamam oldu benim de 2 gün geçmişken kan testim negatif çıkmıştı şimdi benimde bi umudum var mı hala??? adetim 10 gün gecikmiş durumda şuan. doktora gitmedim bu ay ümit yok diye napsam ki şimdi :kedi:
canım b-hcg sonuçları diye bir başlık var çok ilginç deneyimler yaşamış arkadaşlar var. örneğin bir arkadaşın adet günü 5 gün geçmiş ve b-hcg sonucu 1.9 çıkmış. regl olmuyor ve tekrar yapıyor sonuç hamileeeee. hatta sitedekiler bu sonuçla hamilelik olmaz falan diyorlar. (ki bana sorarsan aynı şeyi derim kaydirigubbakcemile ) bence tüm belitilr boş en önemli belirti reglin gecikmesi. ondan sonra şüphelenmek lazım. ki en büyük belirti de sende. alkisalkisalkis regl durup dururken neden geciksin di mi canım benim. hadi bakem moralimizi yüksek tutuyoruz. regl olmayana kadar umut devam ediyor. hem meleğimiz bizimleyse onu da üzmeyelim
staree bacım beni unuttunmu nevki de görmüyo beni
kızlar size şaşırtıcı bir haber bu gün hastanede duydum neler var boşuna dememişler rabbim ne eylese güzel eyler diye kadın 2 aylık hamile ama bebek 1 aylık görünüyo kadın anlattı bebek 1 ay sonra döllenmiş yumurtaya girmiş ama döllenmeyi çok geç yapmış kadın adet görmüş bu yüzden hamiş olabileceğini düşünmemiş hiç belirtide yokmuş kasıkları ağrıyınca yumurtalıklarını üşüttüm diye düşünmüş doktor her ihtimale karşı gebelik testi yapmış kese 2 aylık bebek bir aylık duyda inanma allahın mucizelerinden bitanesi daha
kızlar beni soran yok üzüldüm şimdi hastayım kaç gündür biliyonuzmu nerde bu diye soran yok küssssssstüüüüümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?