• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim yok oldu

CCece

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
6
7
16
44
Merhaba arkadaslar, son adet tarihimden sayarak 5hafta4gunluk hamileyim. 4. Hafta boyunca goguslerim inanilmaz sismisti, surekli acikiyordum ve yemezsem bas donmesi vardi. Simdi bunlarin hicbiri kalmadi. Hormon seviyeleri 4+6 ve 5+3 de normal cikti. Oldugum yerde doktor ancak haftaya beni gorebiliyor... Ayni seyleri yasayan var mi?

Normal. Belirtiler azalıp artar. Bende azalınca korkmuştum doktorum 40 hafta boyunca aynı belirtiler olsa dayanamazsın azalacak bazen tekrar olacak demişti. 7. Aya kadar göğüs ağrısı yaşamadım şimdilerde oluyor tekrar

Gunesmk cok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin.

Doktorun dogru demis tabi ama benimkisi cok basi olduu icin daha boyle bir molaya gerek duyacak hale gelmemistim ;)) ac kalinca bile en ufak birsey olmuyor. Bi de goguslerimin koyu halkasi bile tekrar acildi sanki... Hayirlisi hayirlisi.

Tekrar tesekkurler. Bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle :)

Normal bir hafta yok oldu belirtiler dersin sonra yine başlar hamilelik boyunca aynı belirtiler devam etmiyo.

Gunesmk cok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin.

Doktorun dogru demis tabi ama benimkisi cok basi olduu icin daha boyle bir molaya gerek duyacak hale gelmemistim :KK66:) ac kalinca bile en ufak birsey olmuyor. Bi de goguslerimin koyu halkasi bile tekrar acildi sanki... Hayirlisi hayirlisi.

Tekrar tesekkurler. Bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle :)

Benimde basındaki dönemlerdi zaten 6-7 haftalıktı telaşla doktora gittim belirtilerim yok oldu diye:KK70: stres yapma canım ya sorun yoktur bence sağlıkla al kucağına ;)

Kizlar, tesekkurler cevaplariniz icin. Bu sayede icimi rahat tutabildim doktoru gorene kadar. Su anda hersey yolunda, dediginiz gibi bi azaliyor bi cogaliyor belirtiler. ;) Tekrar tesekkurler!

Buraya gelip ayni seyi yasayan arkadaslara yardimci okir diye tazayim desim, gayet normalmis evet, bazi gunler belirtiler cok azaliyor sonra geri geliyor. Sonra hamileik hormonlari bgh sanirsam en ust nontasina ulasip dusmeye baslayinca bicok belirti yok oluyor hatta. Bana boyle oldu yani. Saglikli huzurlu gebelikler dilerim herkese :)

Back