Hamilelik belirtilerim size de yardımcı olur umarım ❤️

Sizin adınıza çok sevindim bendede öyle belirtiler var yemeklerin kokusundan ve her yemekten sonra midem bulanıyor ve şuan bile ayakta uyuyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum belim ve rahmim sanki yerinden çıkacakmış gibi ama işin garibi 16 gün önce regl oldum iki gün sürdü sonra kahverengi bir akıntıya çevirdi kesildi şimdide sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var

7 olacağım bi gün sonra sanırım
Ya bile sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim şuan 2gün gecikti ve bi çok belirti var ama adet günüm normalde dündü dün adet olcakmışım gibi biraz sancı çektim bugünde aynı şekilde sabah kalktığımdan beri kasıklarım şiş sanki gaz var gibi ara ara sancı veriyor neden acaba hamileydimde adet günlerim diyemi sancılanıyor ?

Merhaba benimde adetim 4 gün gecikti sabah evde test yaptım negatif çıktı. Kahverengi akıntım oldu ara ara dün ve önceki gün az az oluyor normalde kahverengi akıntı geldiği gün adet olurdum. Her ay aynı şekilde umutlanıp gebelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum fakat hep negatif birde sivilcelenme oldu yüzümde bu da bi gebelik belirtisi midir sizce yani sizde oldu mu

Adet belirtisi ile birebir benzer göğüslerden fark ettim ben farklı bi acı vardı ve adet günümden iki gün önce üç gün önce kahverengi leke gelirdi gelmedi

Geç döllenme de olabilir stresten de olabilir fazla düşündüğünüz için bilemeyiz maalesef ben de kan da 3 gün kala net gebelik çıkmadı mesela tam reglde hem kan hem erken test çıktı

Sonuç ne oldu merak ettim bende de şu an hamilelik şüphesi var 4. ye

Kızlar
Gebelik belirtisi olarak kalp çarpıntısı yaşayanınız oldu mu ? Dünden beri çarpıntı yaşıyorum sonrasında da ateş basması oluyor. Artık her şeyi belirtiye yormaktan yoruldum
Adetime 2 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı şuan adetim 1 gün gecikti aşırı kalp çarpıntım var. Beklemedeyim ben de. Kalp rahatsızlığım da yok ama

Adetime 2 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı şuan adetim 1 gün gecikti aşırı kalp çarpıntım var. Beklemedeyim ben de. Kalp rahatsızlığım da yok ama
Benim geçen ay olmadı maalesef ama umarım sizde vardır gebelik güzel haberlerinizi bekliyorum

Naptınız test yaptınız mı benim adete birgün kala üstelik akşam test negatif çıktı hcg direkt sıfırdı adet günüm yükseldi baktırmanızı tavsiye ediyorm

Benim de normalde 24,25,26. gün gibi olurdu. Beş aylık evliyim. Evlendiğimden beri bir kez 28. gün oldum. Şu an 30. gündeyim. Bir haftadır adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Başka da bir belirti yok. Salı günü başka bir sebepten kadın doğuma gittim. Hamile olsam ultrasonda görülmez miydi? Mide bulantısı,kokulara karşı hassasiyet vs olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Doktor seni utrasyonla muayne ettimi gebelik oluşunca rahim duvarında kalınlaşma oluyor onu söylüyorlsr genelde

Doktor seni utrasyonla muayne ettimi gebelik oluşunca rahim duvarında kalınlaşma oluyor onu söylüyorlsr genelde
Evet. Ultrasonla muayene etti. Kalınlaşmadan söz etmedi. Bende polip ve perde var. Ameliyat olacağım. Hamile değilimdir. Bu gün 31.gün. Hiç ihtimal vermediğim için test yapmadım. Doktorum pazartesiye kadar olmazsam haber vermemi istedi.

Fikir olsun diye yazıyorum kızlar ben hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrendim sadece ğöğüs hassasiyeti vardı oda her ay adete yakın olur zaten herkesin süreci tatbiki farklıdır ama kendinizi dinleyip daha çok strese girmeyin ne olur benim gibi olan da çok duydum o yüzden rahat olun

tamamen adet ile aynı ben göğüs ağrısından farklılık fark ettim daha ince acılar ama keskindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…