Adet tarihin ne zaman canmMaalesef negatifacaba erken mi yaptım yine yaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtilerim size de yardımcı olur umarım ❤️
- Konu Sahibi Wanniya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yarın adet tarihimAdet tarihin ne zaman canm
- 12 Nisan 2023
- 57
- 34
- 8
- 34
Canım bende dün gece adet oldum çok mutsuzumYarın adet tarihim
![Sleepy face :sleepy: 😪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62a.png)
Benim de saat 3 gün gibi bi kahverengi akıntım oldu sonra bi şey olmadı ama devamı gelecek yani öyle hissediyorumCanım bende dün gece adet oldum çok mutsuzuminşallah sen gebesindir belki adet tarihin geçmeden test yaptığın için negatiftir sıkma canını. Bende bu ay umutluydum ama dün gerçekten yıkıldım gene
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
- 12 Nisan 2023
- 57
- 34
- 8
- 34
Benim de saat 3 gün gibi bi kahverengi akıntım oldu sonra bi şey olmadı ama devamı gelecek yani öyle hissediyorumRabbim en kısa zamanda güzel haberler aldırsın bize
üzülme zamanı var demek ki canı aynısını dedi zamanı var diye bende bıraktım artık napayım
- 12 Nisan 2023
- 57
- 34
- 8
- 34
Sonucunuza üzüldüm ben de benzer belirtiler mevcut su an. İki gun önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl günüm yarın ben de hayal kurup üzülmek istemiyorumHaklısın canım zamanı var beklicek inşallan öbür ay hamileyiz diye yazarız![]()
- 12 Nisan 2023
- 57
- 34
- 8
- 34
İnşallah hamilesindirSonucunuza üzüldüm ben de benzer belirtiler mevcut su an. İki gun önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl günüm yarın ben de hayal kurup üzülmek istemiyorum
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
İnşallah canımHaklısın canım zamanı var beklicek inşallan öbür ay hamileyiz diye yazarız![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Umarım siz güzel haberler verirsinizSonucunuza üzüldüm ben de benzer belirtiler mevcut su an. İki gun önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl günüm yarın ben de hayal kurup üzülmek istemiyorum
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Benim 10sn kadar süren kasıkta çok hafif sızlama vardı 1 haftadır göğüs ucun etrafı sızlıyordu göğüsümün biri büyük zaten diğerin ise büyüdüğünü gördüm bulantım var bişe yedikten somra iştahım yokla var arası anlamadım bunun dışında çok net bi belirtim yok ve bugün adrtimin ilk günü olması lazım ama olmadım lekelenme dahi yok normalde yaklaşırken kahverengi tarzında lekelenmem olurdu azda olsa ama hiçbişe yok test aliyim diyorum afetin geciktiği ilk ginden itibaren gösteren bi test var sizce alıp yapmalımıym ?
Sadece kahverengi akıntımı ?Kızlar
Acaba bugün yaşadığım yerleşme kanaması olabilir miyoğun bi kahverengi akıntı oldu öğlen 3 gibi devamı gelmedi. Sol kasığımda bi ağrı var
![]()
Hani regli başlangıcında gelir ya kahverengi pembeli falan. Üzülmüştüm regli oldum diye ama devamı gelmediSadece kahverengi akıntımı ?
Kuzum geçen ay bana da öyle oldu ala sonra regl oldumHani regli başlangıcında gelir ya kahverengi pembeli falan. Üzülmüştüm regli oldum diye ama devamı gelmedi
![Heart hands: light skin tone :heart_hands_tone1: 🫶🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1faf6-1f3fb.png)
Yazdığıma bilgin varsa söylermisin üstteHani regli başlangıcında gelir ya kahverengi pembeli falan. Üzülmüştüm regli oldum diye ama devamı gelmedi
Ovulasyonla takip etmiyorum bilemiyorum o yüzden ama uygulamaya göre 1 Mayıs yumurtlamamKuzum geçen ay bana da öyle oldu ala sonra regl oldumyumurtlaman ne zaman bitti ?
Ne kadar süre sonra regli oldun canım ?Kuzum geçen ay bana da öyle oldu ala sonra regl oldumyumurtlaman ne zaman bitti ?
Benim Mart ayında kimyasal gebeliğim oldu. Reglinin geciktiği 3. Gün test yapmıştım pozitifi gördüm hem kaset testte hem kanda. O zaman benim en büyük belirtim göğüslerimin hassaslaşması ve beyaz tenliyim damarlarım belirginleşmişti göğüs kısmında. Mide bulantısı ya da iştah kesilmesi vs hiç bi şey yaşamamıştım. Herkesin farklı oluyor bu süreçleri. Biraz daha bekle istersen kesin sonuç içinBenim 10sn kadar süren kasıkta çok hafif sızlama vardı 1 haftadır göğüs ucun etrafı sızlıyordu göğüsümün biri büyük zaten diğerin ise büyüdüğünü gördüm bulantım var bişe yedikten somra iştahım yokla var arası anlamadım bunun dışında çok net bi belirtim yok ve bugün adrtimin ilk günü olması lazım ama olmadım lekelenme dahi yok normalde yaklaşırken kahverengi tarzında lekelenmem olurdu azda olsa ama hiçbişe yok test aliyim diyorum afetin geciktiği ilk ginden itibaren gösteren bi test var sizce alıp yapmalımıym ?
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Lekelenme geldiği günün akşamına olmuştmNe kadar süre sonra regli oldun canım ?
Benzer Konular
- Yorumlar
- 6
- Görüntüleme
- 317
- Yorumlar
- 53
- Görüntüleme
- 2K
- Yorumlar
- 39
- Görüntüleme
- 4K
Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz
- Yorumlar
- 4
- Görüntüleme
- 457