• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim size de yardımcı olur umarım ❤️

Benim Mart ayında kimyasal gebeliğim oldu. Reglinin geciktiği 3. Gün test yapmıştım pozitifi gördüm hem kaset testte hem kanda. O zaman benim en büyük belirtim göğüslerimin hassaslaşması ve beyaz tenliyim damarlarım belirginleşmişti göğüs kısmında. Mide bulantısı ya da iştah kesilmesi vs hiç bi şey yaşamamıştım. Herkesin farklı oluyor bu süreçleri. Biraz daha bekle istersen kesin sonuç için 🌸
1 hafta beklicem dayananilirsem inşallah adet olmam 🫶🏻

Ovulasyonla takip etmiyorum bilemiyorum o yüzden ama uygulamaya göre 1 Mayıs yumurtlamam
Benimde öyle uygulamaya göre aynı gün 1 mayıs 1gün arayla ilişki yaşadık öyle deneyin diyorlar genelde bakalım inşallaj şuan hiç adet olcam gibi ağeım bişeyim yok lekelenme olurdu normalde gün yaklaşınca oda yok rabbime çok dua ediyorum inşallah bebeğim benimledir

Benimde öyle uygulamaya göre aynı gün 1 mayıs 1gün arayla ilişki yaşadık öyle deneyin diyorlar genelde bakalım inşallaj şuan hiç adet olcam gibi ağeım bişeyim yok lekelenme olurdu normalde gün yaklaşınca oda yok rabbime çok dua ediyorum inşallah bebeğim benimledir
İnşallah 🌸🙏🏻

Ben hala olmadım 🥹 inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığım 🌸🙏🏻
Eğer hamileysem ki inşallah rabbim nasip ettiyse normalde 5 haftalık olmuş olucak bugün baktım azönce ve ilk haftaşarda rahim vs büyüdüğü için ağrı olabiliyormuş kasıkta umarım yanılmam busefer yaa 😓 bu ay stres yapmamayı denedim yani öyle sanıyorum 🙏🏼

Eğer hamileysem ki inşallah rabbim nasip ettiyse normalde 5 haftalık olmuş olucak bugün baktım azönce ve ilk haftaşarda rahim vs büyüdüğü için ağrı olabiliyormuş kasıkta umarım yanılmam busefer yaa 😓 bu ay stres yapmamayı denedim yani öyle sanıyorum 🙏🏼
Ben kırmızı kart yedim bu ay da 😔 regli oldum bi kaç saat önce. Umarım siz hamilesinizdir 🙏🏻 güzel haberler verin 🌸

Evet kasık ağrıları oluyor. Tıpkı regli sancısı gibi. İnşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🏻🌸

Ben kırmızı kart yedim bu ay da 😔 regli oldum bi kaç saat önce. Umarım siz hamilesinizdir 🙏🏻 güzel haberler verin 🌸
Yaaa üzüldüm 😟 ama olsun bir sonraki ay denersiniz umarım olur 🙏🏼 amiin inşallah teşekkür ederim pek bi belirtim yok şuanlık kasıkta çok inceden sızılama geliyor arada okadar bide uykusuzluk var uyim uyanim uyumak istiyom 🥹

Evet kasık ağrıları oluyor. Tıpkı regli sancısı gibi. İnşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🏻🌸
Ya ben test yapıcaktım dünki dediğim 1 gün gecikmeyle belli oluyor öyle test var burda denesem diyorum bugün öğlen denesem olurmu sadece su içtim sıkıntı olurmu ? Evde yoktu çünki tesy

Yaaa üzüldüm 😟 ama olsun bir sonraki ay denersiniz umarım olur 🙏🏼 amiin inşallah teşekkür ederim pek bi belirtim yok şuanlık kasıkta çok inceden sızılama geliyor arada okadar bide uykusuzluk var uyim uyanim uyumak istiyom 🥹
Ayyy hadi inşallah ya 🙏🏻😇 Rabbim isteyen herkese versin. Bu ay ovulasyonla takip edicem. Belki etkisi olur🌸

Ayyy hadi inşallah ya 🙏🏻😇 Rabbim isteyen herkese versin. Bu ay ovulasyonla takip edicem. Belki etkisi olur🌸
Ben geçen ay deneim olmadı sürekli positifti testleirm bitti devam etmedim olmadı bu ayda 2günde 1 denedik bakalım inşallah 🙏🏼 yumurtlama günü değerlendirmek sadece 1 gün öncesi ilişki olmuştu spermde 3ila 5 güne kadar kalabildiği için dölleyebilr iş yunurtayı oyüzden o gün boş geçti umudum kırılmaz inşallah benimledir minik fasulyem. 🙏🏼🧿🥺🥺

Ya ben test yapıcaktım dünki dediğim 1 gün gecikmeyle belli oluyor öyle test var burda denesem diyorum bugün öğlen denesem olurmu sadece su içtim sıkıntı olurmu ? Evde yoktu çünki tesy
Bence yarın sabah yapın 🌸 sonra da güzel haberleri buraya yazın 😇

Umayaks merhaba canım seni merak ettim belki yazmışsındır diye bugün bat günündü adet olmuşsun haziranda inşallah gebelik haberleri vericez ben inanıyorummm 🩷🩷🩷🩷💐💐💐💐

Back
X