• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

Merhaba. Sizin bilginiz var gibi gözüküyo. O yüzden size sormak istedim. O saydığınız bütün belirtiler var bende. Bugün 42 gün oldu en son adet göreli. Ama zaten polikistik overim ve düzensizim. 1 haftadır omuz sırt ve kol ağrısı çekiyorum özellikle dün dayanılmaz bir şekilde sırtımda ağrı vardı. Bazen kalça ve bacağıma da ağrı saplaniyo ama geciyo hemen. Yumurtalıklarımda ara ara batmalar oluyo. Adet olacakmışım gibi kasık agrım da oluyo arada. Göğüslerime de ara ara bıçak saplanır gibi sanci giriyo. Bütün bunları düşününce hamileyim diyorum ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyo. Bi de gribim. Bu belirtiler gripten dolayı olabilir mi? Kan testi yaptırmaya vaktim yok çünkü çalışıyorum:/ cevap verirseniz sevinirim:/
canım sonuç ne çıktı

Ben bu ay cok fazla idrar ciktim. Ne oluyo usuttum heralde dedim. Sonra adetime 5 gun varken esimi goreve yollayacaktim hadi insaallah mutlu bi haber veririm dedim ve cift cizgi cikti. Hemen doktora kostuk doktor hesapladi ve adete 8 gun var nasil cikar idrarda dedi . kan da 72 cikti ve simdi 200 bakalim hayirlisi. Belirtilerim surekli hapsirma cok sık hemde.(bu da belirtiler arasindaymis cok sasirdim) Bas agrisi felaket ,tansiyon dusuklugu ve hala idrar. Bu sikayetlerim gebelik belirtisiymis doktorum oyle soyledi.
canım inşallah hamilesindir hapşurmayı ilk defa duydum onu bilmiyordum bide değer yükseliyor zaten umarım yükselir ve güzel haber verirsin bize bekliyoruzz:dua::dua:

UKALA-07, post: 50866578, member: 760238"]canım adetine kaç gün varr

Canım benim bebeğim şu an 8 ayliķ :) Bu yazdığım belirtiler sonucu hamilelik testi yapmıştım ve hamile oldugumu ögrenmiştim..Adet olduktan sonra yaklaşık 10 gün sonra tekrar adet oldum sanmıştım..3 gün süren yerlesme kanamasıymış demekki.. Bidahada adet olmadim ve bu belirtileri yasayip hamile oldugumu ogrendim..Darısı herkesin basina insallah :)):anneadayı:

UKALA-07, post: 50866578, member: 760238"]canım adetine kaç gün varr

Canım benim bebeğim şu an 8 ayliķ :) Bu yazdığım belirtiler sonucu hamilelik testi yapmıştım ve hamile oldugumu ögrenmiştim..Adet olduktan sonra yaklaşık 10 gün sonra tekrar adet oldum sanmıştım..3 gün süren yerlesme kanamasıymış demekki.. Bidahada adet olmadim ve bu belirtileri yasayip hamile oldugumu ogrendim..Darısı herkesin basina insallah :)):anneadayı:
aaaa gerçekten mi canım ama sen yazıyı şubatta yazmışsın aradan iki ay geçmiş nasıl 8 aylık :O ben şokk :)

Hehehe canım ben o yazıyı dun yazdım :)) herkes subatta yazmıs konu subatta acilmis galiba:KK66: ben tesadufen gordum de size hamile oldugum zamanlarda yani gecen sene yasadigim belirtileri yazdim :)) Ama yanlis anlasilma olmus galiba :)

Hehehe canım ben o yazıyı dun yazdım :)) herkes subatta yazmıs konu subatta acilmis galiba:KK66: ben tesadufen gordum de size hamile oldugum zamanlarda yani gecen sene yasadigim belirtileri yazdim :)) Ama yanlis anlasilma olmus galiba :)
heee şimdi anladım canım maşallah allah sağlıklı yaşlar versin analı babalı büyütmek nasip etsin

merhaba benim adetime 12 gun var kol el ve bacak agrisi oluyor dungece bacagimin agrisindan ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim arada belime agri vuruyor bu ay adet oldugumda adet gectikten iki gun sonra ilski oldu iliskinin sabahinda pembe bidamla kan geldi beyaz akintiyla beraber bide esimle iki gunde bir iliski yasiyoruz sizce tutunmustur lutfen dua edin 1 bucuk yildir istiyoruz

merhaba benim adetime 12 gun var kol el ve bacak agrisi oluyor dungece bacagimin agrisindan ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim arada belime agri vuruyor bu ay adet oldugumda adet gectikten iki gun sonra ilski oldu iliskinin sabahinda pembe bidamla kan geldi beyaz akintiyla beraber bide esimle iki gunde bir iliski yasiyoruz sizce tutunmustur lutfen dua edin 1 bucuk yildir istiyoruz

canım rabbim inşallah en yakın zamanda çocuk nasip eder size.. adet bitiminden sonra ilişki olduğu zaman kanama geliyor bendede gelmişti sanırım içinde kalan pıhtı kan oluyor ben öyle tabir ediyorum inşallah tutmuştur ama daha 12 gün varmış sen yinede günleri atlama ne zaman yumurtlama dönemi bilemiyorsun adeteni bekle test yapma kafandan at bende 1,5 sene dir deniyorum olmuyor artık kafamdan attım açıkçası hatta zayıflamaya karar verdim kendime detox çayı felan yaptım diyet yapıyorum çocuğu kafamdan attım

canım rabbim inşallah en yakın zamanda çocuk nasip eder size.. adet bitiminden sonra ilişki olduğu zaman kanama geliyor bendede gelmişti sanırım içinde kalan pıhtı kan oluyor ben öyle tabir ediyorum inşallah tutmuştur ama daha 12 gün varmış sen yinede günleri atlama ne zaman yumurtlama dönemi bilemiyorsun adeteni bekle test yapma kafandan at bende 1,5 sene dir deniyorum olmuyor artık kafamdan attım açıkçası hatta zayıflamaya karar verdim kendime detox çayı felan yaptım diyet yapıyorum çocuğu kafamdan attım
allhm isteyen herkese nasip etsin insallah canım benim

Back