• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

Adet günüm gelmeden 1 hafta önce gece sık idrara kalkmalarim basladi, adetime 1 gün kala adet olacakmism gibi karin agrisi oluyordu hemen geciyordu.yogun sekilde esnemelerim artti.esim dahi farketti.adetim gecikince 3 gun kan testi yaptrdim cok sukur hamieymisim.goksum hassas hafif agri var ama bu adet belrtside olabiyor.cabuk yoruluyorum.birde bas donmesi ve ara ara bulantilar

canım ben idrar yapmıştım ama negatif çıktı

Kızlar Şuan itibariyle reglim 3 gün geçikti kalabalık yerlerde insan, parfüm,yemek kokuları midemi bulandırıyor öğürüyorum kızarmış tavuk bana yanmış lastik gibi kokuyor,göğüs ucundaki halkada genişleme var kasık ağrım var fakat regl olcak gibi değil iğne batması şeklinde birde kasığımın sağ tarafında bir sertlik var regl belirtim sıfır akıntım var biraz pazar günü test yapacağım bakalım sonuç ne olacak

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Kızlar Şuan itibariyle reglim 3 gün geçikti kalabalık yerlerde insan, parfüm,yemek kokuları midemi bulandırıyor öğürüyorum kızarmış tavuk bana yanmış lastik gibi kokuyor,göğüs ucundaki halkada genişleme var kasık ağrım var fakat regl olcak gibi değil iğne batması şeklinde birde kasığımın sağ tarafında bir sertlik var regl belirtim sıfır akıntım var biraz pazar günü test yapacağım bakalım sonuç ne olacak

canım test yaptın mı

Valla illa belirti olacak dıye bır kural yok her bunye farklı tabi. Mesela belirti ne olabilir onlardan bahsedelim. Kasık agrısı kasık batması bazen ayaga kadar bır agrı. Diş agrısı. Bel agrısı. Baş agrısı sersemlik. İştahın açılması. Kirpiklerin birleşmesinden. Aklına gelenler.

Merhaba. Sizin bilginiz var gibi gözüküyo. O yüzden size sormak istedim. O saydığınız bütün belirtiler var bende. Bugün 42 gün oldu en son adet göreli. Ama zaten polikistik overim ve düzensizim. 1 haftadır omuz sırt ve kol ağrısı çekiyorum özellikle dün dayanılmaz bir şekilde sırtımda ağrı vardı. Bazen kalça ve bacağıma da ağrı saplaniyo ama geciyo hemen. Yumurtalıklarımda ara ara batmalar oluyo. Adet olacakmışım gibi kasık agrım da oluyo arada. Göğüslerime de ara ara bıçak saplanır gibi sanci giriyo. Bütün bunları düşününce hamileyim diyorum ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyo. Bi de gribim. Bu belirtiler gripten dolayı olabilir mi? Kan testi yaptırmaya vaktim yok çünkü çalışıyorum:/ cevap verirseniz sevinirim:/

merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz.
bugün adet olmam gerekiyor. normalde adet döngüm 21-27 günde bir hiç aksamaz ortalama aldığımda 23-24 günde gelir. bu ay 25 gündeyim adet olamam gerekiyor ama olmadık eşimlede çoçuk istiyoruz. ilk denememiz. adet ağrısı gibi ama karnımın alt kısmı ve sag sol kasık olarak aralıklı ağrılar giriyor. sürekli wc ihtiyacı duyuyorum. kaç günde belli oluyor ne zaman test yapsak çıkar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?

merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz.
bugün adet olmam gerekiyor. normalde adet döngüm 21-27 günde bir hiç aksamaz ortalama aldığımda 23-24 günde gelir. bu ay 25 gündeyim adet olamam gerekiyor ama olmadık eşimlede çoçuk istiyoruz. ilk denememiz. adet ağrısı gibi ama karnımın alt kısmı ve sag sol kasık olarak aralıklı ağrılar giriyor. sürekli wc ihtiyacı duyuyorum. kaç günde belli oluyor ne zaman test yapsak çıkar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Eğer idrar siklastiysa hamilelik olma ihtimali yüksek. İdrarda ilişkiden 2 hafta sonra kanda ise bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum. Vakit kaybetmeden kan testi yaptirmanda fayda var.

evet şuan nezaman olduğunu bilmemekle beraber 2. haftadayım son günü baz alırsam. ama korkuyorum ya çıkmazsa birazdaha beklemelimiyim bilmiyorum. dayanamayıp yarın kan testi yaptırıcam sanırım adetim olmazsa.

Yarına
evet şuan nezaman olduğunu bilmemekle beraber 2. haftadayım son günü baz alırsam. ama korkuyorum ya çıkmazsa birazdaha beklemelimiyim bilmiyorum. dayanamayıp yarın kan testi yaptırıcam sanırım adetim olmazsa.
Yarına kadar dayanamazsan evde idrar testi de yapabilirsin. Testin yoksa temiz bir kaba idrarını yap içine bir çay kaşığı karbonat at eğer köpükler oluşursa hamilesin:) sonucu yazarsan sevinirim:)

merhaba arkadaşlar test yaptım olumlu çıktı hatta kan testi de yaptırdık orda da hamile olduğum çıktı. ama 2 gün sonra düşük yaşadım.

Ben bu ay cok fazla idrar ciktim. Ne oluyo usuttum heralde dedim. Sonra adetime 5 gun varken esimi goreve yollayacaktim hadi insaallah mutlu bi haber veririm dedim ve cift cizgi cikti. Hemen doktora kostuk doktor hesapladi ve adete 8 gun var nasil cikar idrarda dedi . kan da 72 cikti ve simdi 200 bakalim hayirlisi. Belirtilerim surekli hapsirma cok sık hemde.(bu da belirtiler arasindaymis cok sasirdim) Bas agrisi felaket ,tansiyon dusuklugu ve hala idrar. Bu sikayetlerim gebelik belirtisiymis doktorum oyle soyledi.

Siddetli baş agrıları,,aynı adet olacakmısım gibi karın ağrısı,,gögüslerde acı ve şişlik..Ve bunların yanı sıra en önemli belirti birden kabızlık ve aşırı bir şekilde gaz arkadaslar..Bende bu belirtiler olmustu..

Back