• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
merhaba arkadaşlar benim adetim çarşamba günü gelecekti ama gelmedi adet belirtim yok ama hamilelik belirtimde yok yani diyeceğim o ki hamilelik belirtileri derken mesela mide bulanım yok baş dönmem yok kusma yok illa her hamile bunları geçirir mi . tecrübeli bayanlar bana bi yardımmm :(

Ya ben 5 haftalık hamileyim ama bende hiç belirti yok sanki hamile değil gibiyim kendimden şüphe duyuyorum . Sadece ilk zamanlar kasıkta bira sizi ve batma oldu onlarda geçti şimdi hiçbir şey yok

Ya ben 5 haftalık hamileyim ama bende hiç belirti yok sanki hamile değil gibiyim kendimden şüphe duyuyorum . Sadece ilk zamanlar kasıkta bira sizi ve batma oldu onlarda geçti şimdi hiçbir şey yok

aynen bendede öylr oluyor arada batma gibi kasılma gibi oluyor ne bilim sanki birisi çekiyor karnımı vakumla öyle hissediyorum test felan yapmadım korkumdan hiç belirtide olmayınca adetim gelecek diye bekliyorum

İlla belirti olacak diye bişey yok kızımda ben bi tek bulantı yaşamıştım 6 haftalıkken başlamıştı

aaa gerçekten mi açıkcası bugünde adet olmadım test de yapmadım bi ara klomen kullanmıştım 4.gün gelmişti ama bu ay hiç bişey kullanmadım adetim gelmedi daha ve korkuyorum test sonucu negatif çıkacak diye

Belirtiler herkeste erkenden baslamiyor ve tabi herkesin belirtileri bir olmuyor bendeki ilk belirti yemek yaparken sanki içim geçer gibi olmuştu ilk ozaman suphelendim bide öğrendiğim gün ki çok erken öğrendim bütün vücudum et kesmisti sanki kosmusum kilometrelerce gibi

Belirtiler herkeste erkenden baslamiyor ve tabi herkesin belirtileri bir olmuyor bendeki ilk belirti yemek yaparken sanki içim geçer gibi olmuştu ilk ozaman suphelendim bide öğrendiğim gün ki çok erken öğrendim bütün vücudum et kesmisti sanki kosmusum kilometrelerce gibi

ben merdivenden çıkarken nefes nefese kalıyor gibi oluyorum daha test yapmadım bende bendede sızı oluyor batma oluyor adetim geldi sanıyorum hatta 4gündür orkit takıyorum ama gelen yok bide sıvı geliyor benden

Adet günüm gelmeden 1 hafta önce gece sık idrara kalkmalarim basladi, adetime 1 gün kala adet olacakmism gibi karin agrisi oluyordu hemen geciyordu.yogun sekilde esnemelerim artti.esim dahi farketti.adetim gecikince 3 gun kan testi yaptrdim cok sukur hamieymisim.goksum hassas hafif agri var ama bu adet belrtside olabiyor.cabuk yoruluyorum.birde bas donmesi ve ara ara bulantilar

Kizlarrrr çarşamba gününden Bugün kaç gün oldu idrarda çıkması gerekmez mi negatif çıktı sonuç ayyy sinir oldum :KK43:(

merhaba arkadaşlar benim adetim çarşamba günü gelecekti ama gelmedi adet belirtim yok ama hamilelik belirtimde yok yani diyeceğim o ki hamilelik belirtileri derken mesela mide bulanım yok baş dönmem yok kusma yok illa her hamile bunları geçirir mi . tecrübeli bayanlar bana bi yardımmm :KK43:
Valla illa belirti olacak dıye bır kural yok her bunye farklı tabi. Mesela belirti ne olabilir onlardan bahsedelim. Kasık agrısı kasık batması bazen ayaga kadar bır agrı. Diş agrısı. Bel agrısı. Baş agrısı sersemlik. İştahın açılması. Kirpiklerin birleşmesinden. Aklına gelenler.

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

Valla illa belirti olacak dıye bır kural yok her bunye farklı tabi. Mesela belirti ne olabilir onlardan bahsedelim. Kasık agrısı kasık batması bazen ayaga kadar bır agrı. Diş agrısı. Bel agrısı. Baş agrısı sersemlik. İştahın açılması. Kirpiklerin birleşmesinden. Aklına gelenler.

kasık ağrım var evet arada batma oluyor acaip kasılma oluyor gerginleşiyor . bide bu sabah bel ağrımla uyandım ama sonra geçti. bazen midem bulanıyor mesela yiyesim gelmiyor bazende çok yiyesim geliyor.adetim zaten halen gelmedi

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

canım herkeste farklı oluyomruş ama 7gün var dedin yumurtlama da olabilir bazılarının yumurtlama günleri farklı oluyor.

Back